Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez slysze ze Nastus jest duzy ! Dla mnie Kubus w sam raz!
Agaton supeer wygladacie ! Cudna Helamoj lezal rano 3h a teraz juz od 16 lezy guga i sie smieje !
Fatim duzo sily i zdrowka zycze ! Jesyes dzielnA mamusia wszystko znosisz i na pewno wszystko bedzie dobrze !
Lojka oj ... Wspolczuje ! Mnie akurat wszyscy pytaja tyle dobrze ... Choc tez slyszlam ze moze tesciowa kupi krzeselko do karmienia jakies specjalne ortopedyczne czy cos oooo nieeee! Nie chce !
Zab przestal bolec wreszcie dzien bez tabletki !
aanaa, agaton, stokrotka25, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Fatum ciezki mieliscie poczatek maciezynstwa ,ale teraz bedzie juz tylko lepiej
Buziaki dla malutkiej ! Jest cudna
Agaton mala swietna i widac , ze mama ma czym karmic
Hela to aniol nie dziecko ! A i mojemu nic nie pstryka w stawach
stokrotka ze zdjecia widac , ze Kuba jest normalnym niemowlakiem . Mi tez mowia , ze duzy chlopak moj Leon .
aagatka u mnie tez dalej zielone kupy z glutem . Pediatra powiedzial , ze byc moze maly podczas jedzenia nalykal sie powietrza . Mimo wszystko kazala wziasc wizyte z alergologiem . Idziemy 4 stycznia .
Maly p szczepiace jest wyjatkowo spokojny i podczas wklucia tylko pisknaMoj dzielny chlopak
Wazy 5150 i ma 60cm -
Dieta nie dieta
Przylkadowo :
sniadanie- owsianka z zurawina i mlekiem bez laktozy
obiad - zupa z buraczkami lub kluskami lanymi lub krupnik lub jakas kasza z kurczakiem lub salata z mozzarella (bez laktozy)pomidor i avocado .
podwieczorek - chrupki ryzowe
kolacja : parowki lub kanapki z szynka, lub ryz z jablkami .
Boje sie wprowadzac nowe produkty
Czekam z niecierpliwoscia na relacje z Waszej jutrzejszej wizyty
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
agaton wrote:Hmm no właśnie Heli nóżki strzelają,troche to dziwne,nie wiem,czy normalne...
Fatum,a Oliwke to boli? To na twarzy? Biedny maluszek...
Wiedzma,fajnie pójść na aerobik,ale ja czy chodzę czy nie i czy się ograniczam z jedzeniem czy nie to nic waga sie nie rusza,wiec ciężko o motywacje zwłaszcza w taki dzien jak dzisiaj,ciemno,zimno i leje
Dzięki za kciuki i miłe słowaMaluda będę za Was kciukać, damy radę
maluda lubi tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Fatum ciezki mieliscie poczatek maciezynstwa ,ale teraz bedzie juz tylko lepiej
Buziaki dla malutkiej ! Jest cudna
Agaton mala swietna i widac , ze mama ma czym karmic
Hela to aniol nie dziecko ! A i mojemu nic nie pstryka w stawach
stokrotka ze zdjecia widac , ze Kuba jest normalnym niemowlakiem . Mi tez mowia , ze duzy chlopak moj Leon .
aagatka u mnie tez dalej zielone kupy z glutem . Pediatra powiedzial , ze byc moze maly podczas jedzenia nalykal sie powietrza . Mimo wszystko kazala wziasc wizyte z alergologiem . Idziemy 4 stycznia .
Maly p szczepiace jest wyjatkowo spokojny i podczas wklucia tylko pisknaMoj dzielny chlopak
Wazy 5150 i ma 60cm
My bylismy u alergologa, bo: byla wysypka na calej twarzy, pozniej sucha skorupa i szkliste policzki, ulewanie a jak to przeszlo to zielona kupa, smierdzaca sluzowata. Ja na 2 tyg odstawilam mleko, jogurty, sery, maslo. Okazalo sie, ze wysypka to byly potowki, sucha skora i szkliste policzki- zmiany polojotokowe, zielona kupa prawidlowa - taka moze byc przy kp (zabralam zasrana pieluche celem dokonania ogledzin). Zalecenie- zrobic probe prowokacyjna czyli zjesc bialy ser. Nic Malemu nie jest, na pewno nie ma skazy.polkosia, maluda, onka lubią tę wiadomość
-
Polkosia nie jestem głodna,bo jem tego dużo
Pepepe tak myślę ,ze po świętach w któryś dzień zjem trochę nabiału ,żeby jeszcze raz sprawdzić reakcje synka na laktozę. Na Św.musi być bez krostek -bo będzie dużo zdjęć
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Polkosia nie jestem głodna,bo jem tego dużo
Pepepe tak myślę ,ze po świętach w któryś dzień zjem trochę nabiału ,żeby jeszcze raz sprawdzić reakcje synka na laktozę. Na Św.musi być bez krostek -bo będzie dużo zdjęć
Aaa i alergolog nam powiedziala, ze podstawowym objawem skazy jest swiad. Jak dziecko sie nie drapie to raczej jest male prawdopodobienstwo, ze to skaza.polkosia lubi tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Dieta nie dieta
Przylkadowo :
sniadanie- owsianka z zurawina i mlekiem bez laktozy
obiad - zupa z buraczkami lub kluskami lanymi lub krupnik lub jakas kasza z kurczakiem lub salata z mozzarella (bez laktozy)pomidor i avocado .
podwieczorek - wafle ryzowe
kolacja : parowki lub kanapki z szynka, lub ryz z jablkami .
Boje sie wprowadzac nowe produkty
Czekam z niecierpliwoscia na relacje z Waszej jutrzejszej wizyty
to na bogato powiem Ci
Ja bym wywaliła parówki i wędliny, bo tam jest mleko.
Ja Ci podam mój jadłospis idzie z głodu umrzeć.
Sniadanie: kasza jaglana z morelami ze słoiczków dla dzieci
2 śniadanie: banan i płatki kukurydziane z mlekiem ryżowym
obiad: indyk z cukinią
podwieczorek: wafle ryżowe, słoiczek morelek dla dzieci
kolacja: najczęsciej też indyk z buraczkami, lub brokułem.
Zapycham się waflami, żeby głodu nie czuć.
Wykluczyłam chleb, jajek nie jem i nabiału i dupa, co tu ma uczulać??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 21:23
-
aagatkaa to nie dziwne , ze Ty taka chuda . Ja na mojej niby diecie nie chudne NIC .
Wlasnie szukam w internecie czy moge jesc ryby wedzoneW weekend Moj D bedzie wedzil makrele .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 22:01
[*] 6tc 07.01.2015
-
ZakręconaOna wrote:Co Ty mówisz ?! A czemu :-o
Ja jadlam kilka razyale ja jestem chemik i tylko moge podejrzewać co tam powstaje podczas wedzenia, moze o to chodzi? A może chodzi o to zeby nie jeść tych kupnych które wędzarni nie widziały tylko są moczone w świństwie zeby udawać produkt wędzony?