Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kobitki
Agaton ja tez waze tylko na wizytach kontrolnych, czyli było 2 razy narazie, w domu nawet nie mam wagi
Fatim, ale przeszliście stresy...bardzo współczuje i trzymam kciuki za oczko - bedzie dobrze :*
My dzisiaj mieliśmy usg bioderek - wszystko ok, kolejna wizyta za 4 miesiące i UWAGA UWAGA Miś nie ma szpotawych stopek tylko jak to ortopeda nazwał ułożeniowe i same sie wyprostują
Zak jak egzaminy??
Ja juz jem wszystko oprócz smażonego, z fast foodow tylko pizzę jadłam - małemu nic nie jest, wiec chyba nas problem kolek nie dotyczy, ale za to dopadło nas przeziębienie i niestety łykamy trochę prochów od czego chciałam go jak najdłużej uchronić....ale juz dzisiaj jest troszkę lepiej, myśle ze do końca tygodnia sie wykurujemy -
Fatim - u nas jest malformacja tyle że naczyniak jest pod skórą na szyjce i go nie widać - trochę inny rodzaj niż u Ciebie.
My też swoje przeszliśmy, a obecnie jesteśmy pod stałą kontrolą. Dużo zdrówka i siły Wam życzymy.
A ja tylko na chwilkę i zmykam spać, czytam Was regularnie.
-
My dream ja zawsze rano wyciagam po glucie z dziurki
Mysle ,ze u mnie to wina suchego powietrza w nocy . Czekam na paczke z Pl i tam mam prezent dla malego - nawilzacz powietrza
my dream lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Agania,u mnie w kupach bez zmian,a Hela wstaje częściej w nocy,tzn albo dodatków pobudka o 1 albo zamiast o 5 to o 3-4;) ciekawe czego tak:)
Dziewczyny z katarami, spróbujcie po kropelce swojego mleka do noska wlać. Mi tak lekarka poradzila i ja tak robię i jest lepiej:)
-
Agania u nas wzwykle tez przez kupę sa pobudki, ale zdarzają sie takie noce że kupy nie ma a pobódka i tak jest. Generalnie mój żarłok nie umie wytrzymac bez jedzenia dłużej niż 4-5 h. Na szczęście już wie że noc to noc i nie rozbudza sie i od razu po jedzeniu przewijaniu potrafi zasnąć.21.10.2015 Leon
-
my dream wrote:U Was tez tak często dzieci maja glutka w nosie? Wyciągam mu dwa razy dziennie
temperatura ok, takze nie wiem czy iść z tym do lekarza.
Ja bym poszła u takiego maluszka szybko sie infekcja rozwija.
Ja byłam i sie okazało, ze gardło juz czerwoneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 11:04
-
jaroszka wrote:Ja bym poszła u takiego maluszka szybko sie infekcja rozwija.
Ja byłam i sie okazało,moze gardło juz czerwone
Kurde przez to ulewanie, mam wrażenie, ze ona jest glodna. Zje i tak z 30 ml, albo i z 50 ml uleje. -
Czy katar u malucha jest już wtedy kiedy 2-3 razy dziennie ściągam białe ciągnące się trochę wodniste glutki z nosa?? Czy wyglada tak jak u dorosłego, charczy i nie może oddychac?
W sumie ja tak jak lojka obstawiam że ten katar od suchego powietrza, bo jak nawilżacz chodzi w nocy to i oddech lepszy i tych glutków mniej...ale może to juz katar?21.10.2015 Leon