Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kobietki
Widze ,ze forum powoli umiera
Katarzyna niewazne do czegoTo musial byc sliczny widok .Ja jeszcze czekam na glosny smiech .
Jesli mowa o wlosach to moje tez sie trzymaja.
Moj syn wczoraj bylbardzo niespokojny i to chyba ten moj jogurt wyszedl po 48h
Poza tym maly od trzech dni caly czas guga i sie usmiecha . Pogodne te moje dzieciatko .
Zakocona dawno sie nie odzywala i jaroszka i jeszcze kilka dziewczynPewnie podczytuja forum
Katarzyna87, Little Frog lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
DZiewczyny zamiast eksperymentowac z dieta zróbcie badanie z krwi dziecka na nietolerancje mleka krowiego (Ig E mleka krowiego i IG total czy jakos tak, juz nie mam recepty wiec moze byc jakas literówka). mi dieta bez nabiału nie pomogła, kupki nadal mega sluzowate i wodniste... teraz lekarka podejrzewa nietolerancje laktozy z mojego mleka... wtedy po prostu trzeba przeczekac.
kupki odbily sie na zdrówku MAdzi, przytyła w tydzien tylko 30g, gdzie srednio przybierała 100-200...
nie umiem pobrac moczu do badania. trzy razy jej naklejalam juz ten worek, ale ona tak bryka, ze i tak siuski ląduja poza
u nas nocki nadal ciezkie, tzn uspienie jej na noc, potem juz slodko spi. wczoraj zasnela dopiero o 1, bo tak dlugo robila kupkę
dzis tesciowa pobierala jej krew do badania (uparla się, ze amm nie isc do przychodni)...i co? efekt jets taki,ze mała za kazdym razem jak po badaniu slyszla jej głos wpadała w histerie. bedzie ją sobie kojarzyc z bolem.
czekam na pierwszy głosny smiechchoc te bezdzwieczne sa tez cudne;) ah, te bezzebne dziasełka
-
Jeszcze raz spróbuję
Też rzadko tu się udzielam, częściej na fb, ale też tak na szybko, po poradę jakąś
Przywiązałam się jednak do Was i na pewno od czasu do czasu coś napiszę, a zagadam dość regularnie.
Też mi włosy ostatnio bardzo wypadają. Nie dbam o siebie, tak jak robiłam to w ciąży: witaminki, owoce, warzywa... Teraz aby na szybko coś złapać, by głodu nie czuć. Muszę jednak na nowo zacząć się także o siebie troszczyć, chociażby dla synka - muszę mieć siłę go nosić
No i w nowym roku chciałabym się pozbyć brzuszka po ciąży. Jedno z moich postanowień noworocznych
Wczoraj byliśmy na kolejnym szczepieniu 6w1. Wszystko ok, co prawda trochę marudził, ale to raczej ze zmęczenia, bo mieliśmy gości.
Ja miałam problem ze złapaniem siku nawet u chłopca, więc nic nie doradzę mądrego. BuziakiSzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Hey my z okazji pełnych 3miesięcy stawiamy ciacho i picollo
ostatnio kryzysy i wgl mamy....widzę jak czas pędzi,jak Synuś rośnie,coraz więcej umie i rozumie,staram się każdą minutkę poświęcać jemu :* mimo ciężkich chwil nie wyobrażam sobie życia bez niego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d885022aeeb.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 10:25
Little Frog, Blondik, Maximmum, agania, lojkalojka, annggela, agaton, szczesliwa_mamusia21, Lexie, maluda lubią tę wiadomość
-
Blondik u mnie jak mala miała miesiac, przyrost sie zatrzymal, ze względu na alergen, dlatego ja z dieta nie eksperymentuje. Poza tym juz przywyklam. Co do testów z krwi, to do 3r.z sa niemiarodajne.
Co do moczu, to woreczek do kosza, bo zaburza wyniki i wyjdą ci bakterie. Nakarm, rozbierz i czekaj na strumień -
Mój mały przez sen dwa razy zasmial się w głos , do nas guga w głos tak czasem dźwięki wydaje ( chyba wiecie o co mi chodzi hehe ) i kilka razy taki przy uśmiechu dźwięk wydał jakby chciał zasmiac się w głos ale tak zeby typowo w głos jeszcze też czekam .
Wgle mój Oskarek to takie pocieszne dziecko , że cieszy się do wszystkiego i kocha karuzele nad lozeczkiem , zasypia przy niej ino mig a jak nie chce mu się spać bo cieszy się niesamowicie a najbardziej jak mowie że cycusia wyjmuje do jedzonka i on wtedy oczy wielkie i uśmiech haha