Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana mała spała z darkiem w moim pokoju a ja na dole z babcią. Ona na górę nie wejdzie, ogólnie juz nie chodzi sama. Ma Parkinsona i najgorsze, że choroba postępuje bardzo szybko.
Mój kurdupelek kończy dziś 2msc a my w Rzeszowie na zakupach. Musze ubrać mojego męża jak człowieka. Z resztą ciężko się dopchac do mojego dziecka w domu -
WiedźmaMaKota wrote:A jatk czekalam na to aż Hania zacznie głowę podnosić jak na brzuszku leży i wczoraj podniosła
teraz jak ja na brzuch klade to wygląda jak foczka
Każde dziecko w swoim tempie się rozwijaja czekam aż Mała zacznie się sama przekręcać...
-
Wpadłam życzyć spóźnione Wesołych Świąt
!!
Ubzduralam sobie że w ciąży jestem. Robiłam testy owu bo nie miałam ciążowych. Wyszedł jeden dodatni drugi ujemnyjutro albo pojutrze zatestuje ciążowym. Błagam o ujemny!
Mały, dom, robota i hodowla tak mi zajmują czas, że nie mam go kompletnie dla siebie. Na szczęście dostałam od L kindla na święta wiec na spacerach/przy karmieniu mam czas w końcu na wygodne czytanie książeka że wgrał mi ich ponad 800, to trochę sobie poczytam
Zajrzałam tylko na ostatnią str. Mi włosy lecą koszmarnie. Łysa będę niedługo serioa wszyscy dokoła mówią, że mam świetne włosy
siano a nie włosy chyba mają na myśli!
Na dodatek dostałam taki kamień na zębachw sob idę ściągać. Fuj.
Święta mały spędził dobrze oprócz drugiej wigilii która była późno i odstawił takie wrzaski że się szybko do domu zmyliśmy. Prezenty oprócz jednego (karuzeli nad łóżeczko, którą mamy i to o niebo lepszą) udane a mały jak się cieszył, jak mu pokazywalismy co dostał
Mamy w końcu też łóżeczko turystyczne dla niego.
Babcia łaskawie raczyła się zapowiedziec że przyjedzie w nowy rok małego zobaczyć. Po prawie 3 mscach!!
Paulla, a to ząb już wyszedł czy idzie dopiero? -
lojka mnie wywołała, wiec jestem
Agaton moj tez jest pucusiem, a nawet bym rzekła pulpetem! Popatrzcie tylko:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/369640cc1d80.jpgLexie, szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, agaton, PauLLa, my dream, Little Frog, stokrotka25, Blondik, maluda lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam jeszcze okresu, a Wy?
Jak z seksem? Ja jeszcze nie próbowałam i nie spieszy mi sie....ale zamierzam sie poświecić dla męża, bo szkoda chłopaka....jaja ma do kolan
Moj maz od czwartku bedzie miał urlop ponad tydzień !!! Cieszę sie niezmiernie, bo juz zmęczona jestem,a poza tym moze w koncu sie bzykniemyno i bede miała czas sie zając sobą, bo w tygodniu M duzo pracuje, nawet po pracy....
Dzisiaj byłam w biedronce i zakupiłam wagę, bo nie mieliśmy no i wazę juz tyle co przed ciazaa nie ćwiczę i nie hamuje sie z żarciem, tak wiec to prawda, ze kp wyciąga z nas ten tłuszczyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 23:24
-
Ja jaroszka mam jeszcze do zrzucenia 23 kg , miałam 20 ale waga o trzy do góry poszła jak jeść normalnie zaczelam ... Kiedyś Wam pisalam , że mam tak zje *** NY organizm , że jak tylko jem chleb np. To dupsko rośnie w oczach ...
U Mnie KP nic nie wyciąga ze mnie albo niezauważalnie ...
U Nas wczoraj pierwszy seks był , ogólnie ok ale tak dziwnie na szwie czasem zatarlo ...
Okres to Ja już dawno pierwszy skonczylam -
No odrazy ladniej na forum jak więcej nad się odzywa
Zakłócona to trzymam kciuki za minus na teście !
Jaroszka ja tez jeszcze nie miesiaczkuje i dobrze mi z tymMeza tez jeszcze nie firwalam ,bo jakoś okazji niea ,bo albo zmęczona jestem,albo starsza cora nie śpi
Ale widzę ,ze mój juz zaczal cierpiec i laxi za mną z wyealonym pozorem. Muszę znaleźć dla niego chwilke
U mnie jak było 13 kg do zrzucenia tak jast dale. Mam przynajmniej dobre postanowienie noworoczne .
Moj syn poraz pierwszy przespał od 20 do 5A ja muszę siedzieć teraz z lsktatorem ,ale pasuje mi to .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziewczyny, ja w zyciu nie miałam tak plaskiego brzucha
obecnie waze 44kg, schudlam 12kg. Mnie to ogólnie nie cieszy, bo ja mam w druga stronę i mi ciężko przytyć, niz schudnąć, dieta eliminacyjna robi cuda.
Acile te Wasze pucusie ważą? Moja tez pucus, podobno duza jak na swój wiek, a wazy 5700.
Polece Wam cos pewnie znacie, mala dostala na gwiazdkę i sie zakochali z tygrysem
http://naforum.zapodaj.net/3d80e2757c3c.jpg.html
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d80e2757c3c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 07:16
aanaa, lojkalojka, PauLLa, my dream, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość
-
Ja tez jeszcze bez okresu, niby fajnie, ale denerwuje mnie to ze nie wiem czy mnie nie nawiedzi np jutro na zakupach. I cholera wie czy sie będzie rozkrecal powoli czy chluśnie i trzeba będzie lecieć na leb na szyje do domu...
A co do seksu to u nas juz lepiej. Super przyjemnie jeszcze nie jest, ale juz jest znośniejestem dobrej myśli
Miłego dzionka -
Agatka moja wazy 6 kg, ale urodziła sie malutka no i jest starsza, wiec trudno porównywać. Ale jest pucuś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a2d03db49be.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 07:26
PauLLa, my dream, agaton, szczesliwa_mamusia21, Blondik, maluda lubią tę wiadomość
-
Aanna jaka ona slodka. Mnie to w ogóle denerwują lekarze z ta waga, jezeli dziecko jest szczęśliwe, to czy przybiera 100 czy 200 to chyba indywidualna sprawa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 07:38
WiedźmaMaKota, maluda lubią tę wiadomość
-
Jagna to aniol, ja o takich dzieciach, to tylko w bajkach czytałam. Gdyby wlasnie spokojniej jadla, to juz w ogóle byloby super, ale chyba przez ta alergie boli ja brzuch podczas jedzenia i karmimy sie tylko na leżąco i mala sie przy tym okropnie wierci, wyrywa, czasami o jest masakra...ma któraś z Was tak?
A moze wy mi wytlumaczycie, jak,rozpoznać kiedy zaczyna lecieic to mleko drugiej fazy, to kaloryczne