Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLojka, ja tez zaleczylam wysypke u Malego i sprobowalam: najpierw w pon wieczorem jajo a potem 2 kawałki sernika takie 3 na 3 cm w wigilię i pierwsze święto - dzis wysypka ze hoho
jestem podlamana. Nie wiem czy to to, bo było parę rzeczy nowych na wigilię (np grzyby) ale chyba znów nabiał
-
A ja w święta sie tak obżarłam ze czuje sie jak slon :p dobrze ze to tylko 3 dni swiat :p Maly się przestawil chyba czy cos nie wiem. Tak jak wcześniej pięknie spal to teraz budzi się placze nie może usnac. Zastanawiam się co jest nie tak. Może to nowe mleko, może święta go rozregulowaly bo wcześniej nigdzie nie jeździliśmy, może cos go boli. Juz sama nie wiem.
-
Tak wczoraj wrocilismy juz
Mybdream moze to faktycznie zmiana klimatu! Oby sie unormowalo !
Onka wspplczuje tej wysypki . Faktycznie musisz uwazac jak maly taki wrazliwy eh ja bez mleka to sobie nie wyobrazam ale wiadomo wszystko dla naszych maluszkow -
Odważne dziewczyny jesteście, ale jezeli u dzieci wczesniej wystapily problemy po mleku i jajkach, to to naprawde nie minie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Mi alergolog powiedział nie tykamy mleka, ani jaj nawet śladowych ilości do 6 miesiąca
-
Agatka to ty piszesz do pól roku.
A ja mówię do roku zero nabiału dla dzieci które mają podejrzenie skazy białkowej.
Miałam to ze starszą (na szczęście z tego wyrosła). Nie dostała do roczku nic co by miało mleko. Wierzę że dzięki temu jelitka się zregenerowały i mloda je już wszystko:)
W każdym razie warto spróbować.
Mala na szczęście skazy nie ma. -
nick nieaktualny
-
aanaa wrote:Dziewczyny a jak z Waszymi włosami po ciąży? Mi tak wypadają ze sobie poradzić nie mogę. Podczas mycia wychodzą mi garściami...jak dlugo jeszcze?
Mi zaczynają wypadać... mam nadzieję, że nie będą bardzo wypadały, bo w ciąży też w 6/7 miesiącu leciały mi strasznie.