Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez wpadlam na chwile pozyczyc Wam kochane e-przyjaciolki
Zdrowych , spokojnych i radosnych Swiat
Nam mamusiom zycze wytrwalosci , stalowych nerwow i pociechy z Tych naszych bebjbikow
Wesolych Swiat !!!annggela, agania, szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Wszystkim obchodzacym święta życzę aby upłynęły w rodzinnej atmosferze. Dużo miłości oraz pociechy z pociech
niech rosną zdrowe i silne. Fajnie, zesmy się tak tutaj poznały i polubily
wesołych świat!!! I świętego spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 13:40
annggela, my dream, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, maluda lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Dzisiaj jest ten rodzaj ciszy,
Że każdy wszystko usłyszy:
I sanie w obłokach mknące,
I gwiazdy na dach spadające,
A wszędzie to ufne czekanie.
Czekajmy - dziś cud się stanie.
SPOKOJNYCH I POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ŻYCZY KORNELKA Z RODZICAMI
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9535b32ce41e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 15:52
Mikejla, Natka88, annggela, agania, paula1, my dream, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, maluda lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry laseczki
i jak tam Wasze dzieciaczki zniosły Wigilie? Moja na drugiej dala taki popis ze zjadłam tylko kawałek karpia i to w pospiechu. Darla sie jakby ją ze skory obdzierali, nawet noszenie nie pomagało. Podejrzewam ze to wina przegapionej drzemki plus dużo ludzi. Dzis będziemy lepiej pilnować pory spania
Wiecie ze za chwile zaczną zachodzić w ciążę Pazdziernikowki 2016?a teraz ide spać dalej bo mi głupoty po glowie krążą
Miłego dnia i w dalszym ciagu Wesołych i w zdrowiuszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
U mnie bylo spoko. Pierwsza wigilie przespal, a na drugiej siostry M go nosily na zmianę wiec byl zadowolony. Troche opoznilismy kapiel, ale na szczęście dobrze to zniosl. Dzis jedziemy na caly dzień i ciekawa jestem co będzie. Oby dobrze.
Jeszcze raz wesołych swiat, na pewno wyjątkowe bo z naszymi Maleństwami.szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane .
U Nas wigilia pięknie spedzona , mały spał praktycznie cały czas , na trochę posiedzial z nami , z dziadkami pogugal
Dziś jedziemy do rodzinki Dpierwszy raz zobaczą Oskarka .
my dream, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
U nas tez maly przespal cala wigilie . Obudzil sie na chwile , zeby zobaczyc prezenty
Potem go przebralam w pizame i zasna . Bylismy u szwagierki i wracalismy pozno ,a maly nawete nie zauwwazyl , ze g przenioslam do fotelika iwrocilismy do domu .
Dzis powtorka
A ja dzis swietuje moje urodziny z tej okazji zrobilam tort bez laktozyZobaczymy czy bedzie smakowal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 08:54
my dream, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hej Dziewczyny,Wesołych Świat dla was wszystkich:)
Dużo zdrowia i pokoju w Nowym Roku!
Śniło mi sie ostatnio,ze zjazd mamusiek robiliśmy,ale bylo superowo!
Powiedzcie mi czy wy tez macie takie porąbane sny? Bo ja codziennie:)
Musze wam powiedziec,ze Helena bije wszelkie rekordy. Teraz zasypia kolo 8-9 i budzi sie na szamę o 7 rano:) jestem tak wyspana,ze szok:) moje cycki są mniej zadowolone,ale przyzwyczaja sie;)
Fatim,Agatka,pamiętam o was:*my dream, szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lojka,sto lat!!! Niech żyje żyje nam;)
Daj znac jak tort:)
Onka,moje cycki byly przyzwyczajone do karmienia o 5 rano,ale od kilku dni karmie o 7, bo tak się Hela budzi i kilka dni ręcznie odciągałam trochę ,ale dzisiaj juz nie,lało sie z nich troche i twarde byly strasznie,ale ja w dzień mam tak w sam raz pokarmu, jakos się te cycki przystosowująsuper nas ta natura zaprogramowala;)
onka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pozdrawiamy wszystkie Mamusie i ich pociechy!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2f6a01c1965.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a408d1b4b448.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 22:29
Maximmum, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, my dream, lojkalojka, onka, WiedźmaMaKota, Katarzyna87, Lexie, paula1, maluda lubią tę wiadomość
-
Agaton ale jestescie piekne !
Super ze Hela daje mamusi pospac ! Moj spal wczoraj od 21 do 5 pozniej do 8 Mamusia wypoczeta tez !
Lojka kochana wszystkiego najlepszego pociechy z przystojniaczka :*
Aana faktycznie! O kurcze i pomyslec ze rok temu widzialysmy swoje dwie kreseczki a teraz jak one beda rodzic nasze skarby beda obchodzic pierwszy roczek !
my dream, aanaa, agaton lubią tę wiadomość