Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane.
Jejku ciekawe kiedy Ja się doczekam prawie całych nocy przespanych hehe
Mój Oskar wczoraj zasnął o 23 a obudził się o 2:15... Zjadł to może była nie cala 3 i wstalismy parę minut przed 7. Teraz Tatuś usypia dziecko a Mamusia się wyleguje.
Szwankuje mi wgle prawa łopatka i ani małego dobrze złapać przez to mały na rękach nie chce mi jeść prawie wcale i musze na leżąco co mnie najbardziej denerwuje bo później ciężko do odbicia wziąć żeby się nie przebudzil.
Smarowanie, grzanie ani nic nie pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 08:21
-
zakrecona ,ale gdzie boli? W nadgarstku ?
Ja mialam taki bol w obu nadgarstkach pourodzeniu pierwszej corki . Nie moglam ruszac kciukiem , bo bolalo jak diabli i nie moglam podnosic malej . Lekarz zalecil smarowanie mascia rozgrzewajaca i usztywnieie nadgarstka i kciuka . Ciekawe czy to wplyw poroduDodam ,ze to bylo poltora miesiaca po porodzie .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka kochanie pisałam, że łopatka
no mnie złapalo właśnie 5 dni temu i cholera taka trzyma, w dzień czasem puści jak nic nie noszę ciężkiego, nie schylam się za mocno co wiadomo graniczy z cudem jak tego nie robię... Najgorzej na wieczór jest. Wczoraj przez to małego nakarmić normalnie nie mogłam i zamiast o 21 to o 23 dopiero poszedł spać. Płakał denerwowal się a ja razem z nim
-
lojkalojka wrote:Ups pomylilam lopatke i lapka
Moze to te 30 okien wychodzi ?
Nie zwlekaj z lekarzem !
Zaczekam kochana jeszcze ze dwa dni z lekarzem , jak będzie bolalo tak samo bardzo to piernicze , ide bo oszaleje.
-
Święta męczą :p
Jednak muszę pochwalić mojego Klocuszka:)
Wczoraj byliśmy na rodzinnej imprezie (18tka kuzyna). Majka była towarzyską, uśmiechniętą i grzeczną Kluską. O 22:30 jeszcze była z nami na parkiecie. Później padła i spała opatulona w kocyk nie zważając na bas na parkiecie, głośne dyskusje podpitego wujostwa przy stole czy śpiewy (niekoniecznie kolęd:). Po powrocie do domku cycuś i do 7:00 spała. Ot taki prezent od Majeczki dla rodziców
Jednocześnie rodzinka mnie zaskoczyła. Nie było wyrywania sobie dziecka. Dopiero jak sama zaproponowałam, żeby ktoś ją podnosił to brali. Pytali się nawet czy mogą jej zdjęcia robić, bo przecież rodzice mogą sobie tego nie życzyć.agaton, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość
-
No nareszcie dziala
Uzaleznienie
Ja musze sie pochwalic ,bo moj syn spal pierwszy raz w lozeczkuZ trzema przerwamina karmienie spalismy do 9:30 .
Katarzyna87, ZakręconaOna, agaton, Little Frog, Magnosia, maluda lubią tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziewczyny, a moze, któraś z Was chce odkupić ode mnie taka huśtawkę?
http://allegro.pl/hustawka-z-karuzela-i-pilotem-baby-mix-i5868542934.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dla+Dzieci-11763_Akcesoria+dla+dzieci-82595_Leżaczki+i+huśtawki-82596
Bardzo fajna z karuzela i swiatelkami, na pilota. Moja mala nie lubi hustania wiec mi mieszkanie zagraca. Jest nacgwarqcji, wygląda jak nowa sprzedam za 120zl, kupiona za 300, jest paragon -
Jak milo czytac takie wiesci ! Nondzieciaczki juz coraz bardziej zaczynaja spac i staja sie towarzyskie !
Moj wczoraj spal od 21 do 5 a dzis od 21 do 4 takze tez jestem z niego dumna !
Kichane wlasnie wracamy do DE maly zasnal ! Mam nadzieje ze nie bedzie spal cala droge bo nocka nie naszatrzymajcie za nas kciuki !
Do uslyszenia juz z DE ! -
Szczęśliwa spokojnej podróży kochana :-*
Mój pysiu codziennie śpi od ok 21 do 1:30-2 i później do 4/5wczoraj spał od 2-7
Ale również i zasypiał o 23 przez te dwa dni co u Babci D byliśmy . W dzień coraz ładniej śpi , po 3 /3,5 h nawet czasami
Teraz czekamy u Babci D na pociąg do domu , mamy tobolow , że jasny ch mnie strzeli bo nie wiem jak zabierzemy no ale jakoś trzeba . . .
Oskar nakarmiony zasnął o 11:50 i śpi do tej pory , tzn na spiocha go pół h temu przebralam i nakarmilam ... Nawet oka nie otworzył przy tym i znów śpi .
Wgle dziś przebieram go przed wyjściem bo slyszalam że kupe walnal i to ostrą poczym przebranego ubieram , zaczynam karmić a tam pryt i patrzę a tam przeogromna kupa , całe plecy co wiadomo i ubrania , babce usral pościel i koc hahaha -
Haha to Oskar zostawił po sobie ślad u babci
A kiedy wracacie do siebie w trójkę ?
A mi pi raz pierwszy udało się odciągnąć 100ml mleko i juz zamrozilam na czarna godzinę
Robilam wczoraj eksperyment z jogurtem i widzę,ze mały chyba ma boleści brzuszna .Naradzie na twarzy czysto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 15:32
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka na FB właśnie napisałam Ci jak stwierdzilas że mały ma może nietolerancje laktozy ... U Mnie było tak samo jak miał że dwa tyg ale teraz już wszystko oki .
Oj tak , mały zostawił ślad , zostawił .
Kochana D wylatuje do UK 7/8 stycznia a Ja 29/01 i już razem ciągle ! Więcej nie będzie takich wypadów z rozkazami , teraz był ostatni że względu na szkole moja -
lojkalojka wrote:Haha to Oskar zostawił po sobie ślad u babci
A kiedy wracacie do siebie w trójkę ?
A mi pi raz pierwszy udało się odciągnąć 100ml mleko i juz zamrozilam na czarna godzinę
Robilam wczoraj eksperyment z jogurtem i widzę,ze mały chyba ma boleści brzuszna .Naradzie na twarzy czysto. -
Kupki juz sie poprawily i sa zolciutkie
Czsem jeszcze widac sluz. Ja na urodziny pieklam tort marchewkowy z masa kokosowa
Byl pyszny !
Ja kupilam margaryne z oliwy z oliwek i maslo smietankowe bez laktozy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 21:03
[*] 6tc 07.01.2015