Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Drogie to fakt, ja jeszcze wybrałam to light, czyli najdroższe
A tak wyglądamy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9c91da43292.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 12:41
my dream, Little Frog, Katarzyna87, lojkalojka, agaton, PauLLa, madu, Blondik, maluda lubią tę wiadomość
-
Katarzyna czyli jak prawdziwa kobietka ! :-* hihi
My dream spokojnie , spokojnie :-p
My właśnie wrocilismy z zakupów i spcaerku , jezuniu jak zimno ... Brrr
D wraca właśnie z łodzi bo był na siłowni i pogrzebie wujka swojego
Agatka superrr !chciałabym coś takiego ale narazie to nie na moja kieszeń , pobyt w Pl splukuje mnie totalnie hehe
Ale może w przyszłym miesiącu , czemu niemówisz że wyg9dne to ? A nie osadza się dziecko na pupie wyłącznie ?? W sensie że tak jakby siedziało ?
-
Hej
podczytuję Was w miare wolnego czasu.
Okresu nadal brak. Cały czas karmie piersią.
Super bobaski Wam rosną. Mój ma 10tyg i waży 5400gNiestety jest chory, kaszel,katar. Byliśmy dziś na kontroli i jest lepiej. W poniedziałek kolejna. Dostał antybiotyk, syrop i krople do nosa. Od dzis się inhalujemy. A to fotka z okazji 2 miesięcy
my dream, WiedźmaMaKota, lojkalojka, agaton, Little Frog, Maximmum, zakocona, PauLLa, Blondik, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, paula1, maluda lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. A ja napiszę ci u mnie wyszło. Mój Wojtas ha ha tak nazywa go starsza siostra tez miał problemy z brzuszkiem. Całe dnie i noce napinal się prezyl a tu nic. Kupka normalna ale raz na trzy dni. Zaczęłam myśleć co ja jem i co się stało ze nagle mu się to zaczęło. 2 tygodnie temu odstawiłam mu witaminę D i k. Kurcze juz na drugi dzień było lepiej. Poszłam do pediatry i dostałam witaminę D na wodzie -debila jest na receptę a kosztuje całe 4zl. Witaminy K powiedziała żeby nie dawać. I powiem wam ze jest o niebo lepiej kupki codziennie z mniejszym wysiłkiem dziecko spokojniejsze.podejrzewałam ze to te witaminy ale myślałam że pediatra mnie wyśmieje a ona raczej podeszła do tego tak jakby już wszędzie się z tym spotkałam. A teraz mam stres bo mały ma krótkie wedzidelko pod językiem i chyba czeka nas podcinanie ...
-
Tadek ma dzisiaj dzień spania. Cyc i spanie. Co to będzie w nocy
?
Dopiero L kupi dzisiaj test to jutro rano zrobię. Nie mogę uwierzyć, że jutrzejsza noc to już ROK odkąd L zgodził się na dziecko♡
Agatka, z tego, co wiem, to nosidła są tyko dla dzieci samodzielnie siedzących.madu lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Tadek ma dzisiaj dzień spania. Cyc i spanie. Co to będzie w nocy
?
Dopiero L kupi dzisiaj test to jutro rano zrobię. Nie mogę uwierzyć, że jutrzejsza noc to już ROK odkąd L zgodził się na dziecko♡
Agatka, z tego, co wiem, to nosidła są tyko dla dzieci samodzielnie siedzących.
Zakręcona, nie opiera sie na pupie, z tylu wiążesz nosidlo na krzyż, takcjak w chuście.
Sama radość u nas dokladnie to samo, po odstawieniu witaminy K i podaniu devikap, kup mniej i ulewania mniej