Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
onka wrote:Agatka wspólczuje.ja teraz pozwalam Mackowi przysypiac na piersi żeby ssal...
Dziś wierci się przy cycku bo kurcze baczki znów mecza go , ciężko mu się pryka a jak już pryknie to się rzuci aż -
O rany Dziewczyny,ale się dzieje...
Zacznę od konca,Zakręcona,w tym temacie jestem noga,nie znam sie. Jedyne co mi przychodzi do glowy to jesli by to miało być od nabialu to nie można go jest w ogóle,w sensie ze ograniczenie nic nie da,trzeba zrezygnować,ale u ciebie to kto wie od czego to jest...
Maluda,podziwiam! Ja jak Hela drzemie to odpoczywam,a ogarniam chalupe jak leży i macha rękami i nogami albo siedzi na bujaczku. Mam okolo 40 minut spokoju wtedy. Teraz gorzej podczas skoku,ale mam nadzieje,ze to minie;)
Jak drugi dzien diety? Cos czujesz ze się dzieje?
Wisieninka,moja tez się w luk delikatny wygina,mialam isc w czwartek na szczepienie i sie zapytac,ale mnie dzis łamie w kościach i chyba nie ma sensu isc. Tez się chetnie dowiem co można robic.
Lojka,zazdroszczę kursu masazu:) moze nam tu sprzedasz jakies info jak sie dowiesz czegos ciekawego:)
SamaRadosc,u mnie Helena często patrzy na mnie jak ona leży na kanapie a ja siedze obok niej. Czytam sobie np książkę,albo jem śniadanie,a ona mnie wzrokiem prześwietla:P ale jak jest na rękach to nigdy nie patrzy. Glowa jest lata w prawo i lewo ale nie na twarz noszącego;)
Ja jej od poczatku stymuluje tez wzrok,bo dziewczyna mojego brata sie zajmuje rozwojem dzieci od noworodka i mi dala takie obrazki, wiec możliwe,ze Hrla umie więcej niż normalny bobas,wiec tez bym się tak tym nie przejmowała. Jak chcesz mogę zrobić zdjęcia niektórych tablic,można je w Paincie narysować, mozesz sprawdzić czy jest wszystko ok. Dziecko na pewnym etapie powinno za takimi rysunkami wodzić wzrokiem.
Onka,dzieki za info, opisalas sie sporo,ale fajne to są informacje:)
Chciałam tylko skomentować to,ze często kobiety maja problem z laktacja jak nie karmią w nocy. Znam dwie dziewczyny które nie karmily w nocy a miały pokarm caly czas (karmily rok, bez dokarmiania mm). Mysle ze nie ma sie tym co przejmować,bo ważne jest tez to,ze mama jest wyspana i wypoczęta. Budzenie sie w nocy i odciąganie laktatorem w takiej sytuacji nie jest wg mnie najlepszy rozwiązaniem,bo na dłuższą metę meczy. Ale to tylko moja opinia.
Agatka,Tobie to tylko jedno mogę napisać: Współczuję...
-
Ja tez trzymam diete . Po wczorajszej marchewce tak mnie przeczyscilo , ze odrazu kilo mniej
Teraz wcinam komose ryzowa z cukinia duszona na oleju kokosowym z ziolami prowansalskimi . PychotaZakręconaOna, agaton, maluda lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
agaton wrote:Haha Lojka, dobry start;D
Zakręcona,wyśle Ci to na fb,dodaj mnie do znajomych:)
Maluda,super,ze wszystko idzie gladko póki co,polecam Ci codziennie jeść cos kiszonego,bo ja nie jadłam i miewalam zaparcia po kilka dni;)
Dziękuję kochana będę jadła Wczoraj zjadłam ogórki kiszone i dzisiaj już 3 razy byłam w toalecieagaton lubi tę wiadomość
-
Zakrecona a smarujesz małemu buźke przed spacerem??? Ja mojemu raz takie kuku zrobiłam, że zapomniałam i ze sucha czerwoną buźka bujalismy sie tydzień;/ Albo zwróciłas uwagę na to czy Twój krem ma wodę w składzie???
Kurcze dziewczyny wy tak dietujecie i ćwiczycie a mi sie nie chce nic a nic...21.10.2015 Leon -
Nie wiem kochana już sama , poobserwuje go do piątku rana jak coś pójdę w piątek do lekarza znów .
A ta maścią na dwór dopiero zaczelam smarowac bo wcześniej niczym i nic mu nie było dopiero ostatnio zaczęło się coś dziać . eh nie wiem sama juz -
Wasze dzieci jak robią kupę to się prężą i puszczają cycka. Moja się pręży i zaciska dziąsła :p jak tylko widzę, że coś się będzie działo sama sutek wyjmuje.
Maja nie lubi być noszona jak standardowy noworodek na rękach. Zaraz jest ryk. Ona musi wszystko widzieć. Pozycja ta jest tylko dobra do jedzenia i do spania.
Może te uczulenia na buzi są od Was lub gości? Oczywiście nie chodzi mi o uczulenie na rodzica, a o np perfumy. Moja chrzesica tak miała. Plamy na czole, nie wiadomo z czego. Okazało się, że tata kładł ją na "gołąb klatę" a sam się rano perfumował. -
Lojka,ja mam aerobik we wtorki i czwartki. W domu nic nie ćwiczę bo mi się nie chce. Na weekendzie ide na dlugi i szybki spacer:)
A wy pisałyście o chodakowskiej i mel.b? Ja to cwiczylam przed ciąża a w ciąży callanetics callan pinkley:) na wrzucie jest,stary ale jary;)
-
Ja to nie używam perfum ostatnio w ogóle,mnie drażni ich zapach i nie chce drażnić Helenki tez;) nieraz słyszałam,żeby nie używać ich na gola skore,bo są robione z jakichś pochodnych ropy naftowej i niepotrzebnie przenikają te substancje przez skore.