Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lojka kochana musisz się rzadziej ważyć...nie ma wyjścia. Bo właśnie to częste ważenie dołuje...
Na pewno jeszcze zrzucisz silą rzeczy raz ze masz dietę dwa że ćwiczysz po prostu więcej czasu trzeba
A motywować się masz tym ze masz e-koleżanki które też są na diecie i tez te kg idą powoliiii powoliii.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 08:27
-
Hej dziewczyny, nie odzywam sie ale czytam na bieżąco i tak jak ktoras juz napisała na FB lepiej wrzucać zdjęcia i jakoś tak szybciej.
Kibicuję wszystkim co mają dietę i się wzięły za ćwiczenia, bo ja mam postanowienie na ferie, ale ciężko mi wytrzymać bez slodyczy. Ja robię od poniedziałku brzuszki -120 tyle udaje mi się zrobić i 5-10 min na orbitreku, ale czasami z tym różnie.
Zuzka rośnie, coraz więcej gada, trzeba więcej czasu jej poświęcać. M cały czas za granicą, przyjeżdża na koniec stycznia i może w marcu lub kwietniu juz na stałe. Widać jak wyjezdza ze mu ciężko.
Jak wejde na kompa to wrzucę kilka zdjęć Zuzi dla tych co nie są na FB
Pozdrawiamy z Zuzka i miłego dniaBATTINKA, ola.321 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Battinka dzieki za slowa otuchy
Ja sie waze taz w tygodniu . To chyba nie za czasto . Teraz juz wiem , ze historia sie powtaza i bedze tak jak ze starsza cora ,ze schudne jak przestane karmic Normalnie czasami nachodza mnie mysli , zeby dac malemu butelke . Wtedy kilogramy same by spadaly
paula my rowniez pozdrawiamy i czekamyna zdjecia Zuzi
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
https://www.facebook.com/sportsmama.ola/?fref=ts
Strona mamuśki która motywuje do ćwiczen, są filmiki z ćwiczeniami, wyzwanie od stycznia;) Może którejś z Was podpasuje:)
21.10.2015 Leon -
Dziewczyny, dziękuję za rady, chyba faktycznie to był skok, bo w tym tygodniu jest lepiej. Próbuję mu też wprowadzić drzemki, śpi po kilkanaście minut, ale zawsze mały sukces.
Podziwiam i trzymam kciuki za diety. Ja bym raczej nie dała rady Czekam na wiosnę i zaczynam biegać.
Forum faktycznie ucichło, ja wolę facebooka pod względem zdjęć, łatwiej wrzucić.
Na facebooku dodałam, ale tu też wrzucam mojego smyka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 09:19
szczesliwa_mamusia21, Little Frog, maluda, paula1, WiedźmaMaKota, lojkalojka, BATTINKA, agaton, PauLLa, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Otoz to Ignas cudowny usmiech !
Agaton ja sie wstrzymuje mam problemy z biodrami i nijak mi cwiczyc ...
Kochane mam baterie do wagi ! Po miesiacu nareszcie kupilam ! Dzis o 15 wazenie ciekawe co tam zobacze ?!
A co do Ewki ja tam z nia cwicze i nie wyobrazam sobie inaczej przed ciaza doprowadzila mnie do super sylwetki i znalazlam sie u niej na metamorfozie wiec moje cialo jest w jej rekach !
Czekam tylko az biodra sie naprawia -
wow szczesliwa nic nie mowilas wczesniej !!!
Dawaj linka to zaraz bede cie podziwiac
Ja tez z Ewka schudlam 15 kg i dlatego jestem jej wiernaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 09:51
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Kochane mnie też nie ma na fb, wolę forum
Agaton pytałaś o dietę- trzymam się! nie skusiłam się na nic już nawet głodu teraz nie czuję wiec myślę, że dam radę wytrwać 6 tygodni. Jednego dnia miałam tylko popołudniowy kryzys- przed oczami miałam schabowego z frytkami, ale szybko się opamiętałam i jestem z siebie dumna.
Zważyłam się po tygodniu diety i waga pokazała tylko 1 kg na minusie, ale mąż pociesza mnie, że ciało zaczyna mi się zmieniać i że mam się nie przejmować, że tylko -1 kg, bo ta nasza waga różnie waży, zależy gdzie się ją ustawi. Postanowiłam więc, że przez kolejne 5 tygodni nie będę się ważyć, żeby mi motywacja nie spadła Podejrzewam, że chodzi u mnie teraz o brak ruchu, bo ja całe życie spędzałam w biegu i nigdy nie miałam problemów z wagą, a teraz w mieszkaniu nie mam gdzie tej kilometrówki wyrobić.
Chciałabym, żeby była już wiosna to chociaż dłuższe spacery bym z Wojtkiem robiła, brakuje mi już bardzo słońca.
Strasznie ciężko znaleźć mi chwilę wolną na ćwiczenia, bo Wojtek mało śpi i często to my szybciej padamy z mężem od niego.
Wczoraj się uśmiałam, bo mąż usypiał Wojtka u nas na łóżku w sypialni i jak mężowi zamykały się oczy ze zmęczenia to Wojtek się śmiał i wołał "eeejj" i wcale nie myślał o tym, żeby zasnąć -
A co u nas- W piątek wieczorem mamy wizytę u nowego pediatry.
We ferie mamy jeszcze wizytę u nefrologa, bo pani ordynator w szpitalu czegoś się tam dopatrzyła na nerce i trzeba to sprawdzić (muszę jeszcze USG brzucha załatwić i badanie moczu do tego czasu).
P tej wizycie zostanie nam jeszcze tylko kontrola u kardiologa i neurologa.
Maż złożył "reklamację' na tą wizytę u alergologa, co byliśmy z Wojtkiem, bo poszperałam w internecie i dopatrzyłam się, ze ta pani dr jest alergologiem, a nie alergologiem dziecięcym i wprowadzili nas w błąd w tej przychodni. Skutek taki, że dyrektor przychodni oddał nam 120 zł za wizytę i przeprosiłLittle Frog, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czasem ja na mojej diecie przez miesiąc chudłam np 1 kg, ale jak szłam do dietetyka to okazywało się, że dużo spadłam z tuszczu, anabierałam masy mięśniowej:) głowa do góry :*
Ja też wrzyuciłam mojego kawalera na fb, wrzucę i tutaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/065735759d72.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 10:46
Little Frog, lojkalojka, WiedźmaMaKota, maluda, BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, agaton, PauLLa, paula1, ola.321, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
maluda wrote:Jacusianka mam nadzieję, że u Was Cethapil się sprawdzi, u nas niestety poprawa była tylko na kilka dni, później znowu wysuszona skóra.
Maluda, czrgo używacie teraz? Co pomaga? Ja, póki co, mam wrażenie, że jest lepiej, nie ma czerwonej buźki rano i krostek na brzuszku. Oby dalej tez tak było
To super, że,oddali Wam kasęmaluda lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Dzień dobry
Ja po wizycie teściów ustawiam swoje dni na nowo. Mam wrażenie, że ustawiam swoje dni kilka-kilkanaście razy w miesiącu. No ale cóż. Jak już mi się wydaje, że jest coś stałego, bo powtarza się od kilku dni, to okazuje się być jednak ruchomym
Tak to było z pobudkami rano ok 6-7, jedzenie, przewijanie, ok 0,5-1h i spanie do +/-10. Spanie nocne też było piękne - całe nocki bez pobudek Przedwczoraj się pochwaliłam, a wczoraj problemy z brzuszkiem i dziś jedna nocna pobudka na jedzenie.
Szczęśliwa, pochwal się tą metamorfozą
Jej, piękne te uśmiechy. U nas najpiękniejsze są rano, zaraz po przebudzeniu Ten uśmiech mówi "dzień dobry mamo, jak miło Cię w końcu zobaczyć" Hehehe A tak serio to pewnie "mamo, ale jesteś rozczochrana" -
jacusianka wrote:Maluda, czrgo używacie teraz? Co pomaga? Ja, póki co, mam wrażenie, że jest lepiej, nie ma czerwonej buźki rano i krostek na brzuszku. Oby dalej tez tak było
To super, że,oddali Wam kasę
Jacusianka cieszę się, że jest lepiej i oby tak dalej, mam nadzieję, że trafiliście w odpowiednie kosmetyki
Od dwóch tygodni jesteśmy na kosmetykach Latopic i widzę poprawę np. na policzkach. W tym tygodniu kupiłam oliwkę Hipp, bo nie mogę sobie poradzić z wysuszoną skórą na główce i mam nadzieję, że pomoże, bo czytałam, że ma naturalne składniki.
Ziajka też nam dosyć dobrze służyła, ale dla mnie i dla męża miała zbyt intensywny zapach więc szukałam czegoś delikatniejszego.
-
maluda wrote:A co u nas- W piątek wieczorem mamy wizytę u nowego pediatry.
We ferie mamy jeszcze wizytę u nefrologa, bo pani ordynator w szpitalu czegoś się tam dopatrzyła na nerce i trzeba to sprawdzić (muszę jeszcze USG brzucha załatwić i badanie moczu do tego czasu).
P tej wizycie zostanie nam jeszcze tylko kontrola u kardiologa i neurologa.
Maż złożył "reklamację' na tą wizytę u alergologa, co byliśmy z Wojtkiem, bo poszperałam w internecie i dopatrzyłam się, ze ta pani dr jest alergologiem, a nie alergologiem dziecięcym i wprowadzili nas w błąd w tej przychodni. Skutek taki, że dyrektor przychodni oddał nam 120 zł za wizytę i przeprosił
A mi dziewczyny zaraz piersi pękną wyszłam z domu o 8:30, bp pojechalam do Gabi i wracam teraz i oby miala apetyt -
WiedźmaMaKota wrote:Dziewczyny, po za wazeniem mierzcie obwody bo czasem waga stoi a cm lecą
Kochana masz rację ! po Twoim wpisie wyjęłam za małe spodnie z szafy i okazuje się, że wchodzą już dalej niż ostatnio więc cm muszą spadaćWiedźmaMaKota lubi tę wiadomość