X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płacze bo nie udało mi się rozbujac laktacji :( ale ok próbowałam. I oglądamy "Miasto kobiet" mówią o kobietach sprzedających swoje mleko... Idealny temat na dziś. Chyba sobie strzele drina.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super,ze z katarkiem lepiej:)
    Jestes mega,ze się tego podjelas!! Szkoda,ze nie wyszlo,ale i tak cie podziwiam:)

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 03:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma, szacun, ze w ogole probowalas!

U mnie chyba kryzys laktacyjny, cycki puste, mala szarpie za piers, poplakuje... Juz tak chyba z 2-3 dni... Licze, ze juz idzie ku lepszemu. No, chyba, ze skok mamy, ale chyba nie...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 03:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma nie martw się nic! Probowalas i za to szacun,...po takim czasie!Brawo :)

Agania kryzys i skok się lubią... Trochę o tym czytalam...trzeba przetrwać...
    Witam się nocnie z karmienia nr 5...od godz 20...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 03:51

21.10.2015 Leon <3
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 04:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania, książkowy kryzys trzeciego miesiąca. Minie za chwilę :)
    Wiedźma, troche późno pisze ale strzel sobie drina :) próbowałaś i niestety wyszlo jak wyszlo ale Sciskam Cie mocno :-*

iv09hdge6yql001e.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie Wiedzma dziewczyny maja racje! Najwazniejsze ze probowalas ! :*

Maludaa no prosze imie jest idealne dla Wojtusia oba znaczenia jak najbardziej mu odpowiadaja ! Dziekuje za pozdrowienia :*

Aana mozesz napisac na jakim etapie jest Twoja Natala ? Bo chcialabym tak sie zorjetowac co mnie czeka niedlugo moj maly sie lapie moich rak i siada !
    A u Ciebie niedlugo 5mcy!

maluda lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, o dziwo Natalka jeszcze nie siedzi sama :D ale bardzo się próbuje podnosić, szczególnie na bujaczku, bo tam chyba wie ze ma bliżej do siedzenia z pozycji półleżącej niż z płaskiego leżenia. Poza tym uskutecznia przewracanie się z brzucha na plecy. Gorzej w druga stronę, bo ciałkiem juz prawie się przewraca ale wygięta do tylu glowa przeszkadza :) aaa. Ostatnio u pediatry jak sprawdzała siadanie Natalki, to ta moja mala wariatka zaparła nogi o panią doktor i próbowała wstać :D
    Szczęśliwa z jednej strony zaraz będzie 5 miesięcy, ale z drugiej mamy miesiąc do przodu z racji wcześniactwa, chociaż pediatra nie widzi oznak tego ze urodziła sie przed terminem :)
    U nas z nowości, to wczoraj podjęłam męska decyzje i odstawiłam bobotic. I o dziwo wszystko ok. Bączki moze troche większe wychodzą, ale jestem dobrej myśli :) miłego dzionka :)

iv09hdge6yql001e.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aana dzieki kochana :* to w takim razie bede cierpliwie czekac na postepy u nas !
    buziaki dla Natalki !
    Milego dnia :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty ucaluj Nathanka od Natalki :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 09:34

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kp, czuje w lewej piersi w kanaliku mlecznym takie Male zgrubienie, myślicie, ze to przy karmieniu normalne? Najczęściej na tej stronie nosze mala do odbicia lub na rękach, moze jak cycek byl przepełniony, to mi cos ucisnela

km5st5odymuuq2ts.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, ja czułam kiedys takie zgrubienia, ale po karmieniu zniknęły. Moze jak u Ciebie nie zniknie to spróbuj lekko rozmasować?

iv09hdge6yql001e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ja miałam taką gulke w jednej piersi - masowałam ja podczas karmienia i po dniu zeszła.

Wiedzma jesteś dzielna - zrobiłaś wszystko co mogłaś !

• madu Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zastoje na porządku dziennym. Agatka masuj delikatnie podczas karmienia, ewentualnie zrób przed karmieniem oklad ciepły to rozszerza kanaliki i pomaga zejść mleku.

onka lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • agaton Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak miałam,po karmieniu schodzilo,a potem pierś znów pelna u znów to samo,ale do nieczego gorszego nie doszlo:)
    Kurczę Dziewczyny,moja Helena do siadania to ma jeszcze daleko. Ona się póki co jedynie przekreca na lewy bok,czasem na prawy i tyle;) ale mam nadzieje,ze to normalne.

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    My też nie siadamy, nie przekręcamy się...wszystko przez wnm, mamy nawet zakaz standradowego leżenia na brzuszku. Ignaś nawet główki sam nie trzyma ;/ ale wyćwiczymy i będzie chłopak jak ta lala :)
    ostatnio odstwiłam delicol, kupki są normalne, brzuszek nie boli-nietolerancja laktozy przeszla :D
    Wiedźma, jesteś mega dzielna, że tak próbowałaś :)
    ja też czasem mam grudki, ale Ignasiek zawsze wyssie :D

onka lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • agaton Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka,na pewno wycwiczycie,ze przegoni inne dzieci;) kolezanka pediatra mi mowila,ze jak zaczęła robic z dzieckiem te ćwiczenia,to tak szybko skoczył w rozwoju,nagle zaczął siedzieć sam i byli w szoku;)

jacusianka lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem w przychodni,moze w końcu zaszczepie ta swoja ksiezniczke;)
    Ciekawe ile poczekam,bo lekarki jeszcze nie ma,bo jest tyle chorych,ze szok... Jeszcze ich przyjmuje, dopiero potem do szczepień przyjdzie.
    A powiedzcie mi ile jest wkluc w tym pierwszym szczepieniu?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A którymi szczepisz? Ja szczepiłam 5w1, wkłucia były 2: 5w1 i żółtaczka :)

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    Jacusianka,na pewno wycwiczycie,ze przegoni inne dzieci;) kolezanka pediatra mi mowila,ze jak zaczęła robic z dzieckiem te ćwiczenia,to tak szybko skoczył w rozwoju,nagle zaczął siedzieć sam i byli w szoku;)

Dzięki, bo powiem Ci,że jak widze te wszystkie filmiki jak dzieci przekrtęcają się, trzymają pięknie głowki to z jednej strony cieszę się z Wami, a z drugiej smutno mi, że mój jeszcze nie może...
    ale za to widzę jak długo potrafi się skupiać na jednej rzeczy :D

• madu Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też się jeszcze nie przekręca i jak tak na niego patrzę to raczej się na to nie zanosi...a pediatra na urlopie.

21.10.2015 Leon <3
‹‹ 3012 3013 3014 3015 3016 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ