Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiedzma, no na pewno ci trudno,bo jak juz podjelas próbę to wiadomo,ze z nadzieja,ze się uda... Ale wiesz,ze zrobilas wszystko:)
Tez mi szkoda forum. Ale czasami wygodniej na fb pisac,choc ciężko mi później znalezc niektóre posty. Ale wczoraj zdradzilam forum i napisałam pierwszego posta na fb:P
No i MADU,wielkie dzieki za to ze jestes i ze tak pomagasz nam przy kp!!! <brawo>
-
Wiedźma nie myśl już o tym. Czasem.jest tak że forum nie pomoże... Choć nie wiem jakbysmy Cię wspierały, czasem potrzebny jest ktoś kompetentny, profesjonalny doradca który zobaczy, ocenia fachowym okiem, przyjdzie raz, drugi, trzeci, stworzy plan działania.
Na pewno zrobiłas co mogłas i jesteś super mamą
21.10.2015 Leon -
Przepraszam ze to tak dlugo trwalo !
Moja metamorfoza , zaczelam bo chcialam schudnac zeby zajsc w ciaze
Moze nic wielkiego ale dla mnie jednak bardzo duzo !
https://m.facebook.com/?_rdr#!/chodakowskaewa/photos/a.186860104721041.45412.186823701391348/699709163436130/?type=3&source=57Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 21:11
Little Frog, onka, Natka88, stokrotka25, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:08
szczesliwa_mamusia21, Little Frog, ola.321, onka, agaton, Bąbelek, paula1, WiedźmaMaKota, Magnosia, Natka88, stokrotka25, maluda, ZakręconaOna, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Szczęśliwa, rzucam słodycze i zabieram się za ćwiczenia! pięknie wyrzezbilas swoje ciało!
Leonek ewidentnie zadowolony z wieczornych ćwiczeń
U nas temperatura podskoczylo do 38*, dalismy czopek i już jest ok mam nadzieję, że będzie spala w nocy, bo w sumie większą część dnia przespalaszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Na szczęście już jest ok z paluszkiem , musiałam mu założyć skarpetkę na rączkę żeby nie brał łapki do buzi bo akurat tą zawsze wciska.
Może forum nie padnie, do czasu kiedy będziecie ja Was będę czytała mimo że nie piszę codziennie . Do belly mam sentyment, przez ostatni rok spędziłam tu z Wami dużo czasu .
Szczęśliwa - że też nie mogę na to wejśćszczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
-
Szczeliwa,BOMBA!!! Pięknie wyglądasz:) no i ta dupcia,eh,rozmarzylam sie,bom tez fajne cialko miała,a teraz obwislo tu i tam;) ale motywuje takie zdjęcie i Dziewczyny, ćwiczymy!!! Dzieki szczesliwa:)
Żabo,no to oby spala smacznie i sie zregenerowala twoja kijaneczka:) u nas póki co ok!
A Leoś jest boski:) uwielbiam ten jego bezzębny uśmiech na pól twarzy:D aż się sama człowiekowi micha cieszy;)Little Frog, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
A tu moja niunia śle uśmieszki dla Babć i przy okazji dla Cioć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea5db28f7d09.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 22:39
Little Frog, onka, Bąbelek, paula1, WiedźmaMaKota, madu, lojkalojka, Magnosia, Natka88, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, maluda lubią tę wiadomość
-
Helenka to ma takie psotne spojrzenie Jakby chciala cos zmajstrowac hihi Przeurocza !
Hania - sliczna mala kropeczka jak biedroneczkaszczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Szczęśliwa, REWELACJA!! Ja ćwiczę z Ewka jak mnie Ignasiek nie wykończy ale staram się 3-4 razy w tygodniu.
My właśnie jedziemy na badanie słuchu... Mam jakieś dziwne przeczucia... Nie chodzi o wynik badania tylko, że jakieś skierowanie nie dotarło czy coś... (mimo, że wysyłałam poleconym). Ech...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Szczęśliwa, super efekty. Zmotywowałaś mnie do ćwiczeń. Dziękuję
Jacusianka, powodzenia u lekarza.
Wiedźma, ja też myślałam, by powrócić do kp. Nie udało się. Szymek nigdy nie ssał piersi, a teraz to już w ogóle zapomniał co to... A laktator wykończył moją laktację, bo to jednak nie dziecko. Czasem jeszcze walczę z laktatorem, ale już nic nie ma. Jak mam gorszy dzień, to na siłę próbuję jeszcze coś ściągnąć, ale to tylko stres a mleka praktycznie nie ma już w ogóle...
Też Was podczytuję, pomimo, że nie piszę często. Mam nadzieję, że jeszcze długo tu będziemy
A no i ja z kolei mam inny problem z obcinaniem paznokci Szymkowi. Boję się obcinać za krótko, poza tym tymi okrągłymi nożyczkami nawet tak się nie da, w związku z czym ciągle mam wrażenie, ze ma za długie paznokcie. No i też się zadrapał już parę razy, a potem miałam wyrzuty sumienia. Dziś mu planuję obciąć paznokcie u stópszczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.