Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe jak sobie lukrujecie
A właśnie pytanie mam. Czy macie problemy z pamięcią??? Ja od końcówki ciąży mam skleroze straszną właśnie wczoraj apogeum nadeszło. Chciałam zrobić przelew i mimo że kojarzyłam,że gdzieś widziałam swoją karte z kodami to nie mogę sb przypomnieć gdzie. O znalezieniu nie wspominając. Załamie się w końcu. Drugi miesiąc kupuje sb zyletki bo wchodzę do sklepu i bach! Nie pamiętam po co ...
Dzisiaj płakałam z Małym. Po prostu nie mam już siły.... -
nick nieaktualny
-
Agania byłam byłam od 6 lutego z Wami, czytałam widzialam że były spinki, ale tak jak aanaa mówi i tak nie było źle jak na taki koktajl hormonalny jak czasem podczytuję inne wątki to tam czasami jest naprawde ostro
aanaa dokładnie do odstawieni amoże nie byc 2 ale jakies tam warunki trzeba spełniac, karmić co minimum 3h itp...a to tez nie jest gwarantem że @ nie przyjdzie.
Paulla ja tez mam skleroze, czytałam ze do 6 miesiecy po porodzie moze sie trzymac a potem już jest tylko lepiej.
Myśmy dzis też mieli przechlastany dzien, leon był dzis nieodkladalny. dobrze ze jest pieluszka i zabawa w niema- jest bo nie szło go niczym dziś zainteresować. i przed chwila o mało nie jechalismy do amulatorium całodobowego, bo wyskoczyło mu coś na gornej wardze- moje podejżenie od razu że opryszczka, ale okąpałam go, nakarmiłam, mówie R uśpijmy go to jescze dokładnie zobaczymy no i znikło, przynajmniej nic nie widzimy, to i nie byłoby co lekarzowi pokazać...no ale jestem czujna. Mam nadzieję ze to tylko łapka sobie cos zadarł, bo pięści niemiłosiernie pcha do paszczki.21.10.2015 Leon -
Madu, oby to tylko zadrapanie! Zgadzam sie z dziewczynami, super z ciebie babka:)
A kim jestes z wyksztalcenia? Onka mnie zainteresowala:)
Maluda,dawaj znać jak tam u was, mam nadzieje,ze dadzą rade te pielęgniarki...
Aleksandra,te testy owu są Malo dokładne,ale mi wyznaczyly owu kiedy się Hela poczęła hehe nie bazowalam na tym i dużo czytałam,ze są niedokladne,ale jako pomoc nysle,ze są ok:) myślałam,ze są tańsze;) tzn nie są drogie,ale jakos mi sie wydawalo,ze ja mniej placilam;)
Styczniowa,dzieki!!! Musze zacząć mierzyć i wtedy cos więcej zrozumiem
-
nick nieaktualny
-
Madu bo tu chodzi o to w jaki sposób się udzielasz. Zawsze ciepło i że zrozumieniem.
Jest tu oczywiście więcej takich dziewczyn, które się super czyta m in Agaton, onka, sansa, agania, zakretka, jaroszka, szczesliwa, frogi, lojka, mika i dużo innych fajne babki na tym forum
onka, madu, agaton, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, lojkalojka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
Hehe no extra jestesmy jednym słowem;P ale serio to na prawdę fajne to forum i od czasu do czasu trzeba napisać,ze nam tu dobrze i ze się lubimy:) ja tez odczuwam taka potrzebę
Madu,to grubo:) do ciebie to bym nawet na terapie poszla;D a czym sie zajmowalas przed urodzeniem Leonka?
Onka,ja przyjmowalam,ze jak jest druga kreska to jestem w okolicy owu,ale fakt,uzylam ich dosłownie kilka sztuk,wiec moja opinia nie jest miarodajna. Slyszalam,ze musi być bardzo wyraźna druga krecha,a u mnie byla blada, a i tak Hela jest z nami a sex byl tylko w ten dzień,bo później mialam infekcje hehe to musial byc zloty strzał tego dnia;Pstokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Madu ja sie przyczepiam ! I oczywiscie kazda z nas jest tu super babka, a co do fb to prawda ze dzieczyny zwlaszcza nowe lubia pluc jadem , ale tu czuje sie jak w domu moze dlatego ze jestesmy ze soba od poczatku ? I przetrwalysmy wszystko ? :*
taki mamy wieczor slodzenia i dobrze !
Madu a co do tego zadrapania hm , ja zauwazylam ze jak mojemu dam moje mleko z butelki to mu wyskakuja dookola dziwne czerwone plamy ktore po 30 minutach znikaja , nie zawsze ale juz ze 3 razy to zaobserwowoalam , mam nadzieje ze u Ciebie jednorazowa akcja !
Pauula kochaana ja tez mam poblemy z pamiecia i wszyscy maja ze mnie niezly ubaw
Madu szkoda ze nie wiedzialam ze jestes psychologiem ... na pewno bym do Ciebie napisala jak urodzilam oj wtedy to bys mi sie baaaardzo przydala !
Prosze o kciuki juro po 4 mcach moje dziecko pierwszy raz pojdzie w gości ! Zobaczymy co to bedzie
-
I ja muszę przyznać, że dobrze się wśród Was na forum czuję, normalnie jestem kryjakiem i wstydziochem, ale taką rodzinną atmosferę tworzycie, że nie strach zapytać
To zobaczę, może dla samego sprawdzenia kupię te testy, bo mój organizm mnie ponownie zaszokował - dzisiaj znowu regularnie po 17 dniach plamienie, definitywnie nie okres i weź człowieku zgadnij co to może być... Organizm ludzki to niesamowite ustrojstwo...
Planujecie coś na Walentynki?
szczesliwa_mamusia21, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
My nie obchodzimy Walentynek. W sumie chciałoby sie powiedzieć, ze mamy je codziennie, ale to byłoby kłamstwo. Kłócimy sie ostatnio dość dużo, ale ponieważ to podobno normalne, ze dziecko wszystko zmienia i także relacje pomiędzy rodzicami to czekam aż nam przejdzie i bedzie po staremu.
Oliwka obudziła sie o północy, nie mogłam jej uspac to dałam cyc, zjadła i dalej sie wiercila a w pewnym momencie tylko było widac, ze ma ochotę na zabawę i ha ha ha hi hi hi, niestety ja jestem wredna matka i na to nie pozwoliłam, trochę ponosilam, trochę potrzepalam dupka w łóżeczku, a na końcu puściłam jąkać melodyjkę z yt i powoli powoli usnęła... Ech -
nick nieaktualnyAgania no co Ty, jaką wredna.to dla jej dobra, żeby spala, kiedy jest czas na sen. Moje dziecko też np się teraz najadło i leży w lozeczku samo, ja na laktatorze. Wiem, że za 10 min odpadnie, chyba że się obrobi;)
Mi znajoma psycholog mówiła ze dziecko potrafi wyzwolić to co w nas niedobre. Ale o związek trzeba dbać, nie zawsze przeczekanie to dobre rozwiązanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 04:51
-
Psychologiem jestem od dzieciaków, mlodziezy z autyzmem trochę innych niepełnosprawności. Na terapię innych zaburzen to za miękka jestem, a teraz od kad jest Leon to i na to co robilam, niestety. Musze zmienic działkę ale trochę trudno po 5 latach takiej pracy i 2 na urlopie. Zobaczymy:)
Szczęśliwa na pewno sobie super poradziłas:* jak byś jeszcze coś potrzebowała to pisz, chociaż myślę że tu wszystkie rbicie świetną robote jesli chodzi o wsparcie tyle głów, zwykle nic dodać nic ująć
Onka z tymi zmianami po urodzodzeniu dziecka to racja, dziecko może wyzwolić to co niedobre ale może też wyzwolenic dużo dobra.
Agania mam nadzieję że przestaniecie się kłócić ale warto raczej usiasc i pogadac obtym co jest nie tak bo czekanie czasem nic dobrego nie przynosi a problemy i wzajemne żale tylko się nawarstwiaja.
Onka serio Ty na laktaorze? O takiej porze ?/niezly z Ciebie zawodnik i aż mi glupio że ją już nie działam
Co do walentynek, to mynnigdy nie obchodzilismy, wczoraj mieliśmy rocznicę szosta bycia razem ale zapomnielismy;)
Kurde meczu brzuchatego mojego człowieka, godzina 3 od kilku nocy nie zaczyna płakać spać nie może i tak do 6-7 ten sen ma niespokojny....21.10.2015 Leon -
Dzień dobry! fajnie się czyta jak sobie tak slodzicie
Co do zmian, między mną a mężem nie zauważyłam nic takiego, chyba jest jak zawsze
Mój synuś właśnie zasnął a dziś jedZiemy do moich rodziców.
Za tydzień zaczynamy przygodę z rozszerzaniem diety!ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny