Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa, dużo zdrówka dla Nathanka, oby to np na zeby było i nie oznaczało nic powazniejszego.
Maluda, wstaw kiedyś zdjęcie Wojtusia, ciekawa jestem jak wygląda ten nasz bohater
Wysłałam Ci prywatną wiadomość tuaj na belly, sprawdz sobie w wolnej chwili
Z tym palcem to lipa... Mi kiedyś zszedł palec co prawda nie ten duży, ale ten obok dużego i w sumie nie bolało to może jakas bedie dla ciebie ulga...
Vira, nie ma reguły, jedne mają te skurcze, inne nie mają, ja nie miałam, ale u mnie się skończyło na cc Jeszcze trochę czasu do terminu, na pewno nie przegapisz TEGO momentu Powodzenia i zdrowia dla was obojga
Villemo, super wiesci
Max, ja sie rozliczam z mężem i 1% przekazujemy naprzemian, raz ja raz mąż, w tym roku jego tura... ale myślę, że możesz napisać, może ktoś się skusi
Ja tez nie ufam tym łazienkowym wagom, jak ustawie w innym miejscu to sie czasami o kilogram różni
-
hej Dziewczynki,
ja wpadam dziś tak na szybko powiedzieć tylko że byłam na wizycie u gin i maluszek w brzuszku ma się dobrze .
Ma już 1,5cm co odpowiada 7t6d :D
Będę Was nadrabiać w wolnym czasie :*madu, agaton, paula1, Little Frog, ZakręconaOna, paulinkas, Bąbelek, villemo_gbm, Maximmum, onka, maluda, lojkalojka, soraya, stokrotka25, KasjaK, BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, Wredotka, Misiowa, Magnosia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Ola, świetne wieści. Mam nadzieję, że dobre samopoczucie będzie Ci towarzyszyło przez całą ciążę I ogólnie, że będzie to dla Ciebie spokojny okres 1,5cm to już kawał człowieka! Niech rośnie zdrowo kruszynka! A ja to też Ci zazdroszczę, chociaż póki co teoretycznie chciałabym trochę odczekać Aż zrobiłam test, ale wyszedł bez cienia cienia cienia (na co się liczyło będąc jeszcze na różowej stronie )
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Hej. Boże co za noc Spałam tylko jakieś 3h. Mały co chwilę kaszlal, dusil się i szukał smoczka. W końcu o 2 zrobiłam mleko trochę zjadł i jak zaczął płakać to go 20 minut uspokajalam. Potem dokonczyl mleko i leżał i gadał do siebie. Potem zaczął marudzic to go położyłam na brZuch i 15minut usypiania. A i tak miał niespokojny sen ciągle kaszlal i szukał smoczka. I o 6.30 znowu zaczął płakać zjadł mleko i teraz leży w lezaczku. A mieliśmy dzisiaj szczepic na rotawirusa. Pewnie nie zaszczepimy, oby tylko znowu chory nie był.
Żabka, Agaton dzięki za odp o tym rozliczeniu. Przynajmniej wiem że mój post nie został pominięty no nic w rodzinie przekażą popytamy jeszcze znajomych, coś na pewno zbierzemy
Ola gratulacje :* czyżby termin wychodził na październik?ola.321 lubi tę wiadomość
-
Agaton wstawię wiem, że mam zaległe zdjęcie Wojtka do wrzucenia- obiecywałam jakiś czas temu wstawić na forum, ale ciągle coś... obiecuję jednak poprawę i nadrobienie zaległości zaproszenie przyjęte
Szczęśliwa zdrówka dla Twojego synka, trzymam za Was kciuki.
Co do wagi to moja potrafi się pomylić do ok. 2 kg +/-, zależy od ustawienia.
Z palcem wczoraj walczyłam długo, udało mi się wyciąć część, został gorszy fragment ale jeszcze dzisiaj muszę podziałać jak mąż wróci z pracy. Mam jeszcze nadzieję, że obejdzie się jednak bez chirurga.
-
Ola wielkie gratulacje, cieszę się razem z Tobą zaglądaj do nas w wolnej chwili
mój mąż wczoraj uświadomił mi, że trzeba już rozejrzeć się za żłobkiem dla Wojtka, bo macierzyński nie trwa wiecznie, a chętnych dużo. Nawet nie chcę o tym myśleć żeby nie kredyt mieszkaniowy to chętnie poszłabym na urlop wychowawczy, bo nie wyobrażam sobie zostawiać takiego malucha codziennie na tyle godzin. Może kolejna ciąża jest jakimś rozwiązaniem?ola.321 lubi tę wiadomość
-
Hejka.
Wiedźma zdrówka , Olenko gratulacje teraz oficjalne :* rosnijcie zdrowiutko ♡
Viro szybkiego porodu
Ale jestem dzisiaj zła ... niby dzień normalny , piękna pogoda a mnie mdlilo od wczoraj jak nie wiem ... musiałam coś zjeść bo rano ze 4 razy byłam w wc na dwójce ale koło 13 przeszło a mdłości ciągle ... teraz zjadlam dopiero cos normalnego ale nadal mi mdlo lekko chociaż lepiej niż wczoraj i dzisiaj rano .
dodatkowo poplaklam się dziś bez powodu , bo tak po prostu ... eh chory dzień .
Wgle zamówiłam z tej firmy AA co Polkosia polecala 4 kremy do twarzy , dla mamy sebum na zmarszczki i 2 x korektor na zmarszczki a dostałam 4 kremy , jeden korektor i szminkę ochronną na zimę a rachunek zaplacony za to co napisałam pragon wystawiony na kremy i dwa korektory nienawidzę czegoś takiego ...ola.321 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny. Nadrobiłam miesiąc wpisów na forum w dwa dni. Olu gratulacje. Postaram się więcej pisać tutaj. Na fb piszę sporadycznie ale tam dużo nowych osób i już nie ogarniam. Zauważyłam że Zakocona nic nie pisze już bardzo długo. Postaram się od teraz odnosić do wpisów na bieźąco.
Moja Natalka 3 lutego waga 6550g i 71cm. Teraz idziemy na szczepienie 16.03. Doktor proponowała nam rozszerzenie diety przy kp. Ale po marchewce był problem z kupą. Musiałam podać czopek. Od tamtej pory jest ok.ola.321 lubi tę wiadomość
-
agaton wrote:Misiowa, mam kawał dla Ciebie
Skąd się biorą misie?
mama miś mówi do taty misia: chce mi się
Agaton ale to mama misiowa mówi do taty misia: nie chce mi się
He he
Ja tak rzadko tutaj wchodzę..
maluda taka sucha skóra to może być początek ciemieniuchy. Spróbuj aquqstop posmarowac główke.
Szczęśliwa kurcze ciekawe skąd temp? Może ząbki? Tylko ja nie wiem jak to długo trwa u Was bo nie jestem na bieżąco jeśli chodzi o forum
A po każdym myciu główki czesz twardą szczoteczką po główce i nie powinna się pojawiać
Maximum mogę zapytac dlaczego macie logopedę laryngologa?
Olu gratuluję i życzę szczęśliwej ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 21:51
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Pisałam posta i skasowało
No nic, Ola Gratulacje
Szczęśliwa, zdrówka dla Nathanka i żeby wyniki wyszły dobre!
Wiedzma, Ty też zdrowiej mi tu szybko!
Zakręcona, może to ciąża haha? Z tym zamówieniem lipa, będziesz reklamować?
Maluda, kciuki za palca! Z tą druga ciążą to tez mam nadzieje, ze się uda, jakoś nie wyobrażam sobie rozstania z bobasem
Soraya, ja tam nic nie rozszerzam do 6 m-ca, wg mnie nie ma sie co śpieszyć, a poza tym jaka to wygoda