X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, dużo zdrówka dla Nathanka, oby to np na zeby było i nie oznaczało nic powazniejszego.

Maluda, wstaw kiedyś zdjęcie Wojtusia, ciekawa jestem jak wygląda ten nasz bohater :)
    Wysłałam Ci prywatną wiadomość tuaj na belly, sprawdz sobie w wolnej chwili :)
    Z tym palcem to lipa... Mi kiedyś zszedł palec co prawda nie ten duży, ale ten obok dużego i w sumie nie bolało to może jakas bedie dla ciebie ulga...

Vira, nie ma reguły, jedne mają te skurcze, inne nie mają, ja nie miałam, ale u mnie się skończyło na cc ;) Jeszcze trochę czasu do terminu, na pewno nie przegapisz TEGO momentu :) Powodzenia i zdrowia dla was obojga :)

Villemo, super wiesci :)

Max, ja sie rozliczam z mężem i 1% przekazujemy naprzemian, raz ja raz mąż, w tym roku jego tura... ale myślę, że możesz napisać, może ktoś się skusi ;)

Ja tez nie ufam tym łazienkowym wagom, jak ustawie w innym miejscu to sie czasami o kilogram różni ;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczynki,

ja wpadam dziś tak na szybko powiedzieć tylko że byłam na wizycie u gin i maluszek w brzuszku ma się dobrze ;).
    Ma już 1,5cm co odpowiada 7t6d :D:D

Będę Was nadrabiać w wolnym czasie :*

madu, agaton, paula1, Little Frog, ZakręconaOna, paulinkas, Bąbelek, villemo_gbm, Maximmum, onka, maluda, lojkalojka, soraya, stokrotka25, KasjaK, BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, Wredotka, Misiowa, Magnosia, Lexie lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, świetne wieści. Mam nadzieję, że dobre samopoczucie będzie Ci towarzyszyło przez całą ciążę :) I ogólnie, że będzie to dla Ciebie spokojny okres :) 1,5cm to już kawał człowieka! :D Niech rośnie zdrowo kruszynka! A ja to też Ci zazdroszczę, chociaż póki co teoretycznie chciałabym trochę odczekać :) Aż zrobiłam test, ale wyszedł bez cienia cienia cienia (na co się liczyło będąc jeszcze na różowej stronie ;) )

ola.321 lubi tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola super!!:D gratulacje oficjalne! Trzymajcie się zdrowo :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Boże co za noc :( Spałam tylko jakieś 3h. Mały co chwilę kaszlal, dusil się i szukał smoczka. W końcu o 2 zrobiłam mleko trochę zjadł i jak zaczął płakać to go 20 minut uspokajalam. Potem dokonczyl mleko i leżał i gadał do siebie. Potem zaczął marudzic to go położyłam na brZuch i 15minut usypiania. A i tak miał niespokojny sen ciągle kaszlal i szukał smoczka. I o 6.30 znowu zaczął płakać zjadł mleko i teraz leży w lezaczku. A mieliśmy dzisiaj szczepic na rotawirusa. Pewnie nie zaszczepimy, oby tylko znowu chory nie był.

Żabka, Agaton dzięki za odp o tym rozliczeniu. Przynajmniej wiem że mój post nie został pominięty :) no nic w rodzinie przekażą popytamy jeszcze znajomych, coś na pewno zbierzemy :)

Ola gratulacje :* czyżby termin wychodził na październik? ;)

wff2k6nl4cdo77as.png

Aniołek [*] 7tc - 19.02.2017
  • madu Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximum wysalłam zaproszenie, podeślij dane :)

21.10.2015 Leon <3
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola czyli test sie pomylil :)
    Gratuluje !
    Zycze spokojnych 9 miesiecy i ,zeby Leon byl wyrozumialy dla mamy :)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton wstawię :) wiem, że mam zaległe zdjęcie Wojtka do wrzucenia- obiecywałam jakiś czas temu wstawić na forum, ale ciągle coś... obiecuję jednak poprawę i nadrobienie zaległości :) zaproszenie przyjęte :)

Szczęśliwa zdrówka dla Twojego synka, trzymam za Was kciuki.

Co do wagi to moja potrafi się pomylić do ok. 2 kg +/-, zależy od ustawienia.

Z palcem wczoraj walczyłam długo, udało mi się wyciąć część, został gorszy fragment ale jeszcze dzisiaj muszę podziałać jak mąż wróci z pracy. Mam jeszcze nadzieję, że obejdzie się jednak bez chirurga.

relganli4wkmj4ii.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola wielkie gratulacje, cieszę się razem z Tobą :) zaglądaj do nas w wolnej chwili :)
    mój mąż wczoraj uświadomił mi, że trzeba już rozejrzeć się za żłobkiem dla Wojtka, bo macierzyński nie trwa wiecznie, a chętnych dużo. Nawet nie chcę o tym myśleć :( żeby nie kredyt mieszkaniowy to chętnie poszłabym na urlop wychowawczy, bo nie wyobrażam sobie zostawiać takiego malucha codziennie na tyle godzin. Może kolejna ciąża jest jakimś rozwiązaniem?

relganli4wkmj4ii.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola, gratulacje oficjalne :) rośnijcie zdrowo :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co tam u Was dzisiaj? Jak dzieciaczki się sprawują?

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu, gratulacje!!!!
    Prosimy o relację :)
    A jak cukier?

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola super wiesci ! Duzo zdrowka dla was :*

Ehh my wczoraj bylismy wszpitalu ... dzis o 20 lekarz :( zaraz bede lapac siuski

Maluda ja tez pamietam ze obiecalas mi foto Wojciecha czekam i czekam :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie u lekarza. Antybiotyk i inhalacje żeby znowu w szpitalu nie wyladowac. I nie będziemy szczepic na rotawirusy bo się nie wyrobimy z drugą dawką.
    Ehh.. mam nadzieję że chociaż pospimy dzisiaj.

wff2k6nl4cdo77as.png

Aniołek [*] 7tc - 19.02.2017
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola gratki ;)

Viro postarał się nie nakręcac i nie wypatruj tak tych przepowiadajacych ;) no i życzę szybkiego porodu.

A ją jestem chora, gardło nie boli :(

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Wiedźma zdrówka , Olenko gratulacje teraz oficjalne :* rosnijcie zdrowiutko ♡

Viro szybkiego porodu :)

Ale jestem dzisiaj zła ... niby dzień normalny , piękna pogoda a mnie mdlilo od wczoraj jak nie wiem ... musiałam coś zjeść bo rano ze 4 razy byłam w wc na dwójce ale koło 13 przeszło a mdłości ciągle ... teraz zjadlam dopiero cos normalnego ale nadal mi mdlo lekko chociaż lepiej niż wczoraj i dzisiaj rano .
    dodatkowo poplaklam się dziś bez powodu , bo tak po prostu ... eh chory dzień .
    Wgle zamówiłam z tej firmy AA co Polkosia polecala 4 kremy do twarzy , dla mamy sebum na zmarszczki i 2 x korektor na zmarszczki a dostałam 4 kremy , jeden korektor i szminkę ochronną na zimę :/ a rachunek zaplacony za to co napisałam pragon wystawiony na kremy i dwa korektory :/ nienawidzę czegoś takiego ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny. Nadrobiłam miesiąc wpisów na forum w dwa dni. Olu gratulacje. Postaram się więcej pisać tutaj. Na fb piszę sporadycznie ale tam dużo nowych osób i już nie ogarniam. Zauważyłam że Zakocona nic nie pisze już bardzo długo. Postaram się od teraz odnosić do wpisów na bieźąco.
    Moja Natalka 3 lutego waga 6550g i 71cm. Teraz idziemy na szczepienie 16.03. Doktor proponowała nam rozszerzenie diety przy kp. Ale po marchewce był problem z kupą. Musiałam podać czopek. Od tamtej pory jest ok.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    Misiowa, mam kawał dla Ciebie ;)
    Skąd się biorą misie?
    mama miś mówi do taty misia: chce mi się :)

Agaton ale to mama misiowa mówi do taty misia: nie chce mi się :P

He he

Ja tak rzadko tutaj wchodzę.. ;)

maluda taka sucha skóra to może być początek ciemieniuchy. Spróbuj aquqstop posmarowac główke.

Szczęśliwa kurcze ciekawe skąd temp? Może ząbki? Tylko ja nie wiem jak to długo trwa u Was bo nie jestem na bieżąco jeśli chodzi o forum

A po każdym myciu główki czesz twardą szczoteczką po główce i nie powinna się pojawiać

Maximum mogę zapytac dlaczego macie logopedę laryngologa?

Olu gratuluję i życzę szczęśliwej ciąży ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 21:51

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam posta i skasowało :(

No nic, Ola Gratulacje :)

Szczęśliwa, zdrówka dla Nathanka i żeby wyniki wyszły dobre!

Wiedzma, Ty też zdrowiej mi tu szybko!

Zakręcona, może to ciąża haha? Z tym zamówieniem lipa, będziesz reklamować?

Maluda, kciuki za palca! Z tą druga ciążą to tez mam nadzieje, ze się uda, jakoś nie wyobrażam sobie rozstania z bobasem :)

Soraya, ja tam nic nie rozszerzam do 6 m-ca, wg mnie nie ma sie co śpieszyć, a poza tym jaka to wygoda ;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton no właśnie ja starszego syna yeż karmiłam wyłącznie piersią pół roku. A ogólnie do 2 r.ż ale tak mi namieszała ta doktor w głowie ze byłam juz sklonna rozszerzać. Ale tak jak mówisz to ogromna wygoda.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
‹‹ 3064 3065 3066 3067 3068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: