Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Villemo doskonale Cię rozumiem co czujesz, bo moja córeczka również ma dysplazję i już od stycznia męczymy się z taką szyną i mała nadal jej nie lubi, a na dodatek ząbkujemy więc w ogóle jest dramat. My we wtorek idziemy na kontrolę i mam nadzieję, że pożegnamy się z tą paskudą( tak nazwałyśmy szynę ;)
villemo_gbm lubi tę wiadomość
-
Rzodkiewka wrote:Villemo doskonale Cię rozumiem co czujesz, bo moja córeczka również ma dysplazję i już od stycznia męczymy się z taką szyną i mała nadal jej nie lubi, a na dodatek ząbkujemy więc w ogóle jest dramat. My we wtorek idziemy na kontrolę i mam nadzieję, że pożegnamy się z tą paskudą( tak nazwałyśmy szynę ;)
Trzymam kciuki żeby ściągnęli i było wszystko ok, moja też ząbkuje wię szaleństwo na całego dzięki za wsparcie na pewno się przyda. -
Hejooo
Jak tam moje kobietki się mają ?
Troszkę wybrałam sobie " nie pore " ale lepiej tak niż wcale .
Olu jak się czujesz i jak maleństwo się ma? Jejku ciekawa jestem co tam za okruszek Ci rośnie czy dziewczynka może ?! a może chlopiec haha w kazdym bądź razie któreś z dwóch hahaha ♡
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Zakręcona - noo szansa jest 50/50 hhahaha , marzy mi się teraz dziewczynka ale zobaczymy . Czuję się w miarę ok i mam nadzieję że z maluszkiem w brzuszku też wszystko ok. W tym tyg idę na kolejną wizytę a później prenatalne.
Czasem tak się zastanawiam jak ja sobie dam radę z takimi maluchami. Najważniejsze żeby wszystko było ok.
Coś tu cicho ostatnio .villemo_gbm, ZakręconaOna, Bąbelek, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość
-
Cześć Kobietki!
Ale mnie tu dawno nie byłoooo...
Przyznam się,że łatwiej mi z tel na fb wchodzić niż na forum a z laptopem to mi nie po drodze bo mój Mały na rączkach lub kolanach nieustannie chce być,bujaczek Go parzy,mata to samo,może z 10 minut poleży i ryk.Ewentualnie jeszcze łóżeczko toleruje ale to tak też niezbyt długo.
Ledwo co z zapalenia oskrzeli wyszedł a tu znowu gardło zawalone i kolejny antybiotyk...
Ola!! Co ja to widzę?? Serdeczne gratulacje!! Spokojnej ciąży kochana..
Zakręcona cóż za avatar
Widzę,że nowe mamuśki dołączają
Villemo-też uwielbiam Sagę Ludzi Lodu!
Buziaczki mamusie i dzidziusie,miłego dzionka!
villemo_gbm, ola.321, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
hejka,mnie tez tu wieki nie bylo,bo latwiej na fb,ale co sie stalo z nasza grupa tam??!!czy mnie ktos wyrzucil czy zostala usunieta?ja niemam czasu zbytnio ostatnio,bo nowy dom i wciaz jeszcze cos do roboty a z zabkujaca Olivka nie jest latwo,ale niemoge nas znalezc na fb,co sie stalo?
Gratulacje Ola nastepny maluszek rosnie w brzuszku )
Pozdrowionka,my dzis mamy sesje zdjeciowa i wlasnie sie bedziemy szykowacola.321 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Jak Wam minęła nocka? U mnie cholera ciągle pobudki co trzy godziny na karmienie. Niby juz się przyzwyczaiłam ale czasem zdarzy mi się zasnąć z małą przy piersi. Kiedy zacznie przesypiać noce? Chociaż w połowie? Zauwazylam ze jak uśnie w moim łóżku to potrafi przespać 5 godzin, moze ją łóżeczko w Tylek gryzie?
Miłego dnia mamusie :-* -
Hej. To ja was pocieszę ze moja córcia przesypia noce odkad skończyła 3 lata.łóżeczko wywaliłam po roku bo pobudki co godzina były. Teraz przy synku nawet nie myślę kiedy zacznie spać w nocy. Po co robić sobie nadzieje.niektóre dzieci tak mają i juz