X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, wszyściutkiego co najlepsze dla Was :-*

iv09hdge6yql001e.png
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Dobrawa jaki rozbójnik,przecież On na takiego grzecznego wygląda! ;-)
    Słodziak <3
    Ano zboj,bo nie spi jeszcze tylko do lampy krzyczy,no

Lexie lubi tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • agaton Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki, idę zaraz spac, ale ciągle zapominam, a się chciałam Oli zapytać: Jak tam Olu Twój brzuch po cc, czy czujesz tą blizne jeszcze, czy już wszystko wróciło do normy? Ja czuję pod skóra takie jakies delikatne zgrubienia i nie mam tak do końca czucia w tym miejscu przecięcia. Jak to jest u Ciebie?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrawa wrote:
    Lexie,tak mysle ze to Pipi :-)

Villemo,a co plakala ci w nocy?Ja mam to szczescie ze synek tylko na jedzenie sie budzi i momentalnie usypia,ale za to w dzien ostatnio marudny

Niestety płakała bo się nie mogła ruszać biedna teraz troszkę lepiej

event.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa wszystkiego najlepszego

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

event.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    Hej Laseczki, idę zaraz spac, ale ciągle zapominam, a się chciałam Oli zapytać: Jak tam Olu Twój brzuch po cc, czy czujesz tą blizne jeszcze, czy już wszystko wróciło do normy? Ja czuję pod skóra takie jakies delikatne zgrubienia i nie mam tak do końca czucia w tym miejscu przecięcia. Jak to jest u Ciebie?

Ja mam zgrubienie i też brak czucia :/

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • wisieninka_89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez po cc i zadnych zgrubien nie mam, wczesniej faktycznie byly wyczuwalne ale chyba sie juz rozeszly. Czucie tez w miare normalne ale moja blizna jest np wypukla i lekarz przepisal na to masc ze nibg bliznowiec sie robi (sama myslalam ze to normalne ze blizna nie jesf gładka)

zrz6x1hpk730yji7.png
    f2wlh371shb33oc3.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej. Długo sie nie odzywałam z powodów rodzinnych.

Już myślałam ze tylko u nas po przespanych super nockach nadszedł czas na bobudki nawet co 1-2h... ehhhh a było tak pięknie. U nas myśle że główna przyczyna w tej chwili to zęby.

Szczęśliwa zdrówka i spełnienia marzeń!!!

Co do CC to moja blizna miała wyczuwalne zgrubienia i "guzki" pod skórą ale po odpowiednich mobilizacjach wszystko poznikało. Co do czucia to ja mam tą okolice blizny bardzo wrażliwą obecnie...

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:

Powiem Ci, że jeszcze jakiś miesiąc temu czułam tą bliznę po cięciu a teraz jak dotykam to nic nie boli. W brzuchu też nie czuję żeby coś było nie tak.
    A z czuciem podobnie, jeszcze chwilkę temu nie czułam małego odcinka po prawej stronie a teraz czuję całe podbrzusze. Zgrubień nie czuję ale też chyba ich nie miałam.
    Mam nadzieję że to dobry znak i że wszystko wróciło do normy :).

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona - gratuluję ząbków!!!! my dalej czekamy i nic :)

Sama radość - łał, ja to najpóźniej o 22:30 padam :)

Szczęśliwa - spełnienia marzeń :), my za tydzień będziemy świętować pół roczku, jak ten czas leci :).

Dobrawa - udało mi się wczoraj jeszcze zobaczyć zdjęcie :), śliczności :)

A u nas nocki wyglądają tak :)
    między 19-20 jedzonko i spanie, kolejne jedzenie koło 4-5 rano i spanie do max 7. Czasem zdarzą się małe odskoki od normy ale nie jest źle - odpukać :).

Dobrawa, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • agaton Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, to fajnie, że tak już zagojone u ciebie wszystko :) Niedługo brzuszek będzie rosnąć :)
    U nas dzisiaj były pobudki często, ja przysypiałam przy karmieniu, hela też, więc mało zjadła i się budziła później,bo była głodna ;) A tak to większość nocy mamy przespanych :)
    Ja nie czuję jakby cos się nie tak działo z moją blizną, ale to miejsce nie jest takie, jak było przed cc, może nigdy juz nie będzie , nie wiadomo ;)

Villemo, i jak dzisiaj?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton - myślę że za miesiąc będzie u Ciebie lepiej z tą blizną, ja chyba jeszcze miesiąc temu coś czułam a widzę że Helenka jest młodsza od Leosia o miesiąc więc jestem miesiąc dalej ;).

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton raz lepiej raz gorzej dziś jest marudna Ale może to wina pogody, wasze dzieciaczki reagują na pogodę?

event.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, faktycznie, Leoś z 15.09, a Hela 15.10 :) Może faktycznie za miesiąc będzie lepiej :)
    Villemo, może to pogoda... Helena reaguje, nieraz było tak, że się tutaj zgadywałyśmy w jeden dzień, ze praktycznie wszystkie dzieciaczki były marudne ;) Chociaz dzisiaj Hela spokojna :)

ola.321, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawde?takie maluchy na pogode reaguja? Nigdy bym nie pomyslala...
    Ola :-) u nas taki sam patron karmien nocnych plus jedno o 24

ola.321 lubi tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystego najlepszego w dniu naszego święta

ola.321, szczesliwa_mamusia21, Dobrawa, agaton lubią tę wiadomość

event.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisieninka_89 wrote:
    Ja tez po cc i zadnych zgrubien nie mam, wczesniej faktycznie byly wyczuwalne ale chyba sie juz rozeszly. Czucie tez w miare normalne ale moja blizna jest np wypukla i lekarz przepisal na to masc ze nibg bliznowiec sie robi (sama myslalam ze to normalne ze blizna nie jesf gładka)

A jaka to maść? Kurcze, może powinnam zacząć coś stosować...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje laseczki :* chcialam wczesniej odpisac ale jestem tylko na komorce i mnie wylogowalo i nie moglam sie zalogowac eh ...

Olu mam nadzieje ze dobrze sie czujesz ! Moj to taka niedobrota ze jakbym miala fasolke w brzuszku to od razu do Polski chyba matko ! Przy nim na minute nie da sie odpoczac , teraz spi ale co z tego ? jak musze caly czas bujac wozkiem :( eh ...

Ale gdyby cos to teraz wiem ze biore zgrzewke ketonalu bo drugi raz takiego bolu nie zniose :(

Agaton niedlugo wakacjeeee <3 <3

Najlepszego kobitki 1

Dobrawa lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • wisieninka_89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    A jaka to maść? Kurcze, może powinnam zacząć coś stosować...

Tej ktora mi przepisal nie pamietam nazwy derma cos tam, w aptece pani powiedziala ze masc kosztuje 140zl i czy nie chce czegos tańszego, ze nawet jakby byla slabsza i potrzebowalabyn 2 opakowan to i tak mnie taniej wyniesie wiec sie zdecydowalam na tansza i tez efekty widze zaczerwoenienie wokol blizny zeszlo a sama blizna tez jasnieje powoli, koszt troche ponad 20zl i jest wydajna a nazwa to Contractubex i mozna stosowac nawet jak nic sie z blizna nie dzieje zeby sie szybciej i ladnie zagoila:-)

zrz6x1hpk730yji7.png
    f2wlh371shb33oc3.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa - nawet nie czuję się jakoś fatalnie chociaż mdłości są i kilka razy już walczyłam z porcelaną ;).
    Leoś też jest wymagający chociaż czasem też zajmie się sobą ale zdecydowanie woli towarzystwo i wygłupy. Ratuje mnie to, że od jakiegoś czasu nauczył się sam usypiać (odpukać). Ma 3 drzemki w ciągu dnia i bywa że śpi łącznie z 5 godzin (a bywa że tylko 1,5) - jest różnie :).
    Wiadomo że się boję jak ja dam radę :), natomiast bardzo chciałam mieć jeszcze dzieci i jeżeli to jest mój czas to biorę to na klatę ;). Bardziej bym się martwiła gdybym później bardzo chciała dzidzie a pojawiły się znowu problemy, więc ciąża z zaskoczenia ma swoje plusy ;). Najważniejsze żeby dzidzia rosła zdrowo :).

Kobietki wszystkiego naj!!! :)

Dobrawa, Lexie lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
‹‹ 3081 3082 3083 3084 3085 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ