Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laseczki, idę zaraz spac, ale ciągle zapominam, a się chciałam Oli zapytać: Jak tam Olu Twój brzuch po cc, czy czujesz tą blizne jeszcze, czy już wszystko wróciło do normy? Ja czuję pod skóra takie jakies delikatne zgrubienia i nie mam tak do końca czucia w tym miejscu przecięcia. Jak to jest u Ciebie?
-
Dobrawa wrote:Lexie,tak mysle ze to Pipi
Villemo,a co plakala ci w nocy?Ja mam to szczescie ze synek tylko na jedzenie sie budzi i momentalnie usypia,ale za to w dzien ostatnio marudny
Niestety płakała bo się nie mogła ruszać biedna teraz troszkę lepiej -
agaton wrote:Hej Laseczki, idę zaraz spac, ale ciągle zapominam, a się chciałam Oli zapytać: Jak tam Olu Twój brzuch po cc, czy czujesz tą blizne jeszcze, czy już wszystko wróciło do normy? Ja czuję pod skóra takie jakies delikatne zgrubienia i nie mam tak do końca czucia w tym miejscu przecięcia. Jak to jest u Ciebie?
Ja mam zgrubienie i też brak czucia -
Ja tez po cc i zadnych zgrubien nie mam, wczesniej faktycznie byly wyczuwalne ale chyba sie juz rozeszly. Czucie tez w miare normalne ale moja blizna jest np wypukla i lekarz przepisal na to masc ze nibg bliznowiec sie robi (sama myslalam ze to normalne ze blizna nie jesf gładka)
-
Hej hej. Długo sie nie odzywałam z powodów rodzinnych.
Już myślałam ze tylko u nas po przespanych super nockach nadszedł czas na bobudki nawet co 1-2h... ehhhh a było tak pięknie. U nas myśle że główna przyczyna w tej chwili to zęby.
Szczęśliwa zdrówka i spełnienia marzeń!!!
Co do CC to moja blizna miała wyczuwalne zgrubienia i "guzki" pod skórą ale po odpowiednich mobilizacjach wszystko poznikało. Co do czucia to ja mam tą okolice blizny bardzo wrażliwą obecnie...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
agaton wrote:Hej Laseczki, idę zaraz spac, ale ciągle zapominam, a się chciałam Oli zapytać: Jak tam Olu Twój brzuch po cc, czy czujesz tą blizne jeszcze, czy już wszystko wróciło do normy? Ja czuję pod skóra takie jakies delikatne zgrubienia i nie mam tak do końca czucia w tym miejscu przecięcia. Jak to jest u Ciebie?
Powiem Ci, że jeszcze jakiś miesiąc temu czułam tą bliznę po cięciu a teraz jak dotykam to nic nie boli. W brzuchu też nie czuję żeby coś było nie tak.
A z czuciem podobnie, jeszcze chwilkę temu nie czułam małego odcinka po prawej stronie a teraz czuję całe podbrzusze. Zgrubień nie czuję ale też chyba ich nie miałam.
Mam nadzieję że to dobry znak i że wszystko wróciło do normy . -
Zakręcona - gratuluję ząbków!!!! my dalej czekamy i nic
Sama radość - łał, ja to najpóźniej o 22:30 padam
Szczęśliwa - spełnienia marzeń , my za tydzień będziemy świętować pół roczku, jak ten czas leci .
Dobrawa - udało mi się wczoraj jeszcze zobaczyć zdjęcie , śliczności
A u nas nocki wyglądają tak
między 19-20 jedzonko i spanie, kolejne jedzenie koło 4-5 rano i spanie do max 7. Czasem zdarzą się małe odskoki od normy ale nie jest źle - odpukać .
Dobrawa, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Ola, to fajnie, że tak już zagojone u ciebie wszystko Niedługo brzuszek będzie rosnąć
U nas dzisiaj były pobudki często, ja przysypiałam przy karmieniu, hela też, więc mało zjadła i się budziła później,bo była głodna A tak to większość nocy mamy przespanych
Ja nie czuję jakby cos się nie tak działo z moją blizną, ale to miejsce nie jest takie, jak było przed cc, może nigdy juz nie będzie , nie wiadomo
Villemo, i jak dzisiaj?
-
Ola, faktycznie, Leoś z 15.09, a Hela 15.10 Może faktycznie za miesiąc będzie lepiej
Villemo, może to pogoda... Helena reaguje, nieraz było tak, że się tutaj zgadywałyśmy w jeden dzień, ze praktycznie wszystkie dzieciaczki były marudne Chociaz dzisiaj Hela spokojnaola.321, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
wisieninka_89 wrote:Ja tez po cc i zadnych zgrubien nie mam, wczesniej faktycznie byly wyczuwalne ale chyba sie juz rozeszly. Czucie tez w miare normalne ale moja blizna jest np wypukla i lekarz przepisal na to masc ze nibg bliznowiec sie robi (sama myslalam ze to normalne ze blizna nie jesf gładka)
A jaka to maść? Kurcze, może powinnam zacząć coś stosować...
-
Dziekuje laseczki :* chcialam wczesniej odpisac ale jestem tylko na komorce i mnie wylogowalo i nie moglam sie zalogowac eh ...
Olu mam nadzieje ze dobrze sie czujesz ! Moj to taka niedobrota ze jakbym miala fasolke w brzuszku to od razu do Polski chyba matko ! Przy nim na minute nie da sie odpoczac , teraz spi ale co z tego ? jak musze caly czas bujac wozkiem eh ...
Ale gdyby cos to teraz wiem ze biore zgrzewke ketonalu bo drugi raz takiego bolu nie zniose
Agaton niedlugo wakacjeeee
Najlepszego kobitki 1Dobrawa lubi tę wiadomość
-
agania wrote:A jaka to maść? Kurcze, może powinnam zacząć coś stosować...
Tej ktora mi przepisal nie pamietam nazwy derma cos tam, w aptece pani powiedziala ze masc kosztuje 140zl i czy nie chce czegos tańszego, ze nawet jakby byla slabsza i potrzebowalabyn 2 opakowan to i tak mnie taniej wyniesie wiec sie zdecydowalam na tansza i tez efekty widze zaczerwoenienie wokol blizny zeszlo a sama blizna tez jasnieje powoli, koszt troche ponad 20zl i jest wydajna a nazwa to Contractubex i mozna stosowac nawet jak nic sie z blizna nie dzieje zeby sie szybciej i ladnie zagoila:-)
-
Szczęśliwa - nawet nie czuję się jakoś fatalnie chociaż mdłości są i kilka razy już walczyłam z porcelaną .
Leoś też jest wymagający chociaż czasem też zajmie się sobą ale zdecydowanie woli towarzystwo i wygłupy. Ratuje mnie to, że od jakiegoś czasu nauczył się sam usypiać (odpukać). Ma 3 drzemki w ciągu dnia i bywa że śpi łącznie z 5 godzin (a bywa że tylko 1,5) - jest różnie .
Wiadomo że się boję jak ja dam radę , natomiast bardzo chciałam mieć jeszcze dzieci i jeżeli to jest mój czas to biorę to na klatę . Bardziej bym się martwiła gdybym później bardzo chciała dzidzie a pojawiły się znowu problemy, więc ciąża z zaskoczenia ma swoje plusy . Najważniejsze żeby dzidzia rosła zdrowo .
Kobietki wszystkiego naj!!!Dobrawa, Lexie lubią tę wiadomość