Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, wszyściutkiego co najlepsze dla Was :-*

iv09hdge6yql001e.png
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Dobrawa jaki rozbójnik,przecież On na takiego grzecznego wygląda! ;-)
    Słodziak <3
    Ano zboj,bo nie spi jeszcze tylko do lampy krzyczy,no

Lexie lubi tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • agaton Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki, idę zaraz spac, ale ciągle zapominam, a się chciałam Oli zapytać: Jak tam Olu Twój brzuch po cc, czy czujesz tą blizne jeszcze, czy już wszystko wróciło do normy? Ja czuję pod skóra takie jakies delikatne zgrubienia i nie mam tak do końca czucia w tym miejscu przecięcia. Jak to jest u Ciebie?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrawa wrote:
    Lexie,tak mysle ze to Pipi :-)

Villemo,a co plakala ci w nocy?Ja mam to szczescie ze synek tylko na jedzenie sie budzi i momentalnie usypia,ale za to w dzien ostatnio marudny

Niestety płakała bo się nie mogła ruszać biedna teraz troszkę lepiej

event.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa wszystkiego najlepszego

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

event.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    Hej Laseczki, idę zaraz spac, ale ciągle zapominam, a się chciałam Oli zapytać: Jak tam Olu Twój brzuch po cc, czy czujesz tą blizne jeszcze, czy już wszystko wróciło do normy? Ja czuję pod skóra takie jakies delikatne zgrubienia i nie mam tak do końca czucia w tym miejscu przecięcia. Jak to jest u Ciebie?

Ja mam zgrubienie i też brak czucia :/

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • wisieninka_89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez po cc i zadnych zgrubien nie mam, wczesniej faktycznie byly wyczuwalne ale chyba sie juz rozeszly. Czucie tez w miare normalne ale moja blizna jest np wypukla i lekarz przepisal na to masc ze nibg bliznowiec sie robi (sama myslalam ze to normalne ze blizna nie jesf gładka)

zrz6x1hpk730yji7.png
    f2wlh371shb33oc3.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej. Długo sie nie odzywałam z powodów rodzinnych.

Już myślałam ze tylko u nas po przespanych super nockach nadszedł czas na bobudki nawet co 1-2h... ehhhh a było tak pięknie. U nas myśle że główna przyczyna w tej chwili to zęby.

Szczęśliwa zdrówka i spełnienia marzeń!!!

Co do CC to moja blizna miała wyczuwalne zgrubienia i "guzki" pod skórą ale po odpowiednich mobilizacjach wszystko poznikało. Co do czucia to ja mam tą okolice blizny bardzo wrażliwą obecnie...

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:

Powiem Ci, że jeszcze jakiś miesiąc temu czułam tą bliznę po cięciu a teraz jak dotykam to nic nie boli. W brzuchu też nie czuję żeby coś było nie tak.
    A z czuciem podobnie, jeszcze chwilkę temu nie czułam małego odcinka po prawej stronie a teraz czuję całe podbrzusze. Zgrubień nie czuję ale też chyba ich nie miałam.
    Mam nadzieję że to dobry znak i że wszystko wróciło do normy :).

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona - gratuluję ząbków!!!! my dalej czekamy i nic :)

Sama radość - łał, ja to najpóźniej o 22:30 padam :)

Szczęśliwa - spełnienia marzeń :), my za tydzień będziemy świętować pół roczku, jak ten czas leci :).

Dobrawa - udało mi się wczoraj jeszcze zobaczyć zdjęcie :), śliczności :)

A u nas nocki wyglądają tak :)
    między 19-20 jedzonko i spanie, kolejne jedzenie koło 4-5 rano i spanie do max 7. Czasem zdarzą się małe odskoki od normy ale nie jest źle - odpukać :).

Dobrawa, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • agaton Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, to fajnie, że tak już zagojone u ciebie wszystko :) Niedługo brzuszek będzie rosnąć :)
    U nas dzisiaj były pobudki często, ja przysypiałam przy karmieniu, hela też, więc mało zjadła i się budziła później,bo była głodna ;) A tak to większość nocy mamy przespanych :)
    Ja nie czuję jakby cos się nie tak działo z moją blizną, ale to miejsce nie jest takie, jak było przed cc, może nigdy juz nie będzie , nie wiadomo ;)

Villemo, i jak dzisiaj?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton - myślę że za miesiąc będzie u Ciebie lepiej z tą blizną, ja chyba jeszcze miesiąc temu coś czułam a widzę że Helenka jest młodsza od Leosia o miesiąc więc jestem miesiąc dalej ;).

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton raz lepiej raz gorzej dziś jest marudna Ale może to wina pogody, wasze dzieciaczki reagują na pogodę?

event.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, faktycznie, Leoś z 15.09, a Hela 15.10 :) Może faktycznie za miesiąc będzie lepiej :)
    Villemo, może to pogoda... Helena reaguje, nieraz było tak, że się tutaj zgadywałyśmy w jeden dzień, ze praktycznie wszystkie dzieciaczki były marudne ;) Chociaz dzisiaj Hela spokojna :)

ola.321, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawde?takie maluchy na pogode reaguja? Nigdy bym nie pomyslala...
    Ola :-) u nas taki sam patron karmien nocnych plus jedno o 24

ola.321 lubi tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystego najlepszego w dniu naszego święta

ola.321, szczesliwa_mamusia21, Dobrawa, agaton lubią tę wiadomość

event.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisieninka_89 wrote:
    Ja tez po cc i zadnych zgrubien nie mam, wczesniej faktycznie byly wyczuwalne ale chyba sie juz rozeszly. Czucie tez w miare normalne ale moja blizna jest np wypukla i lekarz przepisal na to masc ze nibg bliznowiec sie robi (sama myslalam ze to normalne ze blizna nie jesf gładka)

A jaka to maść? Kurcze, może powinnam zacząć coś stosować...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje laseczki :* chcialam wczesniej odpisac ale jestem tylko na komorce i mnie wylogowalo i nie moglam sie zalogowac eh ...

Olu mam nadzieje ze dobrze sie czujesz ! Moj to taka niedobrota ze jakbym miala fasolke w brzuszku to od razu do Polski chyba matko ! Przy nim na minute nie da sie odpoczac , teraz spi ale co z tego ? jak musze caly czas bujac wozkiem :( eh ...

Ale gdyby cos to teraz wiem ze biore zgrzewke ketonalu bo drugi raz takiego bolu nie zniose :(

Agaton niedlugo wakacjeeee <3 <3

Najlepszego kobitki 1

Dobrawa lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • wisieninka_89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    A jaka to maść? Kurcze, może powinnam zacząć coś stosować...

Tej ktora mi przepisal nie pamietam nazwy derma cos tam, w aptece pani powiedziala ze masc kosztuje 140zl i czy nie chce czegos tańszego, ze nawet jakby byla slabsza i potrzebowalabyn 2 opakowan to i tak mnie taniej wyniesie wiec sie zdecydowalam na tansza i tez efekty widze zaczerwoenienie wokol blizny zeszlo a sama blizna tez jasnieje powoli, koszt troche ponad 20zl i jest wydajna a nazwa to Contractubex i mozna stosowac nawet jak nic sie z blizna nie dzieje zeby sie szybciej i ladnie zagoila:-)

zrz6x1hpk730yji7.png
    f2wlh371shb33oc3.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa - nawet nie czuję się jakoś fatalnie chociaż mdłości są i kilka razy już walczyłam z porcelaną ;).
    Leoś też jest wymagający chociaż czasem też zajmie się sobą ale zdecydowanie woli towarzystwo i wygłupy. Ratuje mnie to, że od jakiegoś czasu nauczył się sam usypiać (odpukać). Ma 3 drzemki w ciągu dnia i bywa że śpi łącznie z 5 godzin (a bywa że tylko 1,5) - jest różnie :).
    Wiadomo że się boję jak ja dam radę :), natomiast bardzo chciałam mieć jeszcze dzieci i jeżeli to jest mój czas to biorę to na klatę ;). Bardziej bym się martwiła gdybym później bardzo chciała dzidzie a pojawiły się znowu problemy, więc ciąża z zaskoczenia ma swoje plusy ;). Najważniejsze żeby dzidzia rosła zdrowo :).

Kobietki wszystkiego naj!!! :)

Dobrawa, Lexie lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
‹‹ 3081 3082 3083 3084 3085 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ