Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola, rozbawiłas mnie ta porcelaną
Co do reagowania na pogode, to jakiś czas temu była taka akcja, ze strasznie wiało kilka dni, jakiś front przechodził i duuuużo dzieci było marudnych a i dorośli czuli się nie najlepiej. Ja się zastanawiałam kto mi dziecko podmienił, a koleżanka mi mówi, że jej córa (3 lata) zawsze marudiła bardzo jak takie wiatry szalały, więc coś w tym musi być
Szczęśliwa, taaaak juz niedługoJa 13.03 a ty 15?
ola.321 lubi tę wiadomość
-
No ciekawe,wiatry mowisz
u nas non stop wietrznie jest ,wiatry z nad morza,ciekawe czy gdybym w glebi kraju mieszkala to dziecko mialabym spokojniejsze ?
Ola,fajnie ze ty ciazyprzypuszczam ze to super miec dzieciaki w podobnym wieku,przynajmniej dla nich super
W ciazy to z drugim jestes?
Pochwale sie,dzis moj syn ma cale 5 miesiecy,jak ten czas leci
Lexie, ola.321 lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Witajcie kobietki po dlugiej przerwie !
Ola zazdroszcze Ci Twojego stanuMi bardzo brakuje brzuszka i ruszajacego sie w nim dzidziusia
Agaton mam nadzieje ,ze nawet z wakacji ( lezac na plazy) bedziesz z nami na biezaco ? I pamietaj czekam na zdjecia Heli w bikini
U nas od trzech tygodni Léon ma przerwy w nocnym spaniu . Gada wtedy i bawi sie dudusiem .A dzisiejsza noc to juz wogole strasznaPierwszy raz musialam kilkukrotnie lulac malego na raczkach . Do tego dwie kupy nocne ( jedna wyplynela poza pampers) i rano juz kolejna .
Wstalam z bolem glowy , ale kawa postawila mnie na nogi . Kryzys zmeczenia pewnie przyjdzie okolo 12 .
Slonecznego dzionka Wam zycze kochane !!!ola.321 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
O wiatrach też słyszałam że działają źle na dzieci - a zauważyłam to na swoim bo był niespokojny i teściowa mi powiedziała że tak podobno jest
.
Dobrawa - to Twój maluch może przyzwyczajony do takiej wietrznej pogody i będzie reagował na ładną haha
A co do ciąży to moja 4 ale będzie 2 poród - bo mam nadzieję że i tym razem wszystko będzie ok.
Lojka - gdzie Ty się podziewałaś hehe, też raz na jakiś czas Leoś mi popłakuje w nocy, czasem smoczek wystarczy a czasem muszę lulać - myślę że to ząbki bo strasznie zagryza buźkę.
Agaton, Szczęśliwa - ciekawe jak lot przebiegnie, będę trzymać kciuki - my na tą porę jeździmy autem ale z przerwą na noc bo tyle by mały nie dał rady
.
Villemo - ja stosuję się do schematu żywienia niemowląt na mm, zaczęłam po skończonym 5 miesiącu i dostał, ziemniaczka, marchewkę i dynię a z owoców jabłuszko. Po 6 miesiącu dostanie to co można wprowadzać po 6-stym czyli wybór jest duży ale będę wprowadzać na spokojnie. No i muszę dopytać pediatrę jak jest z tym glutenem bo czytam że już w 5-6 miesiącu trzeba podawać troszkę ale czy faktycznie to nie mam pojęcia.Dobrawa lubi tę wiadomość
-
ola.321 wrote:O wiatrach też słyszałam że działają źle na dzieci - a zauważyłam to na swoim bo był niespokojny i teściowa mi powiedziała że tak podobno jest
.
Dobrawa - to Twój maluch może przyzwyczajony do takiej wietrznej pogody i będzie reagował na ładną haha
A co do ciąży to moja 4 ale będzie 2 poród - bo mam nadzieję że i tym razem wszystko będzie ok.
Lojka - gdzie Ty się podziewałaś hehe, też raz na jakiś czas Leoś mi popłakuje w nocy, czasem smoczek wystarczy a czasem muszę lulać - myślę że to ząbki bo strasznie zagryza buźkę.
Agaton, Szczęśliwa - ciekawe jak lot przebiegnie, będę trzymać kciuki - my na tą porę jeździmy autem ale z przerwą na noc bo tyle by mały nie dał rady
.
Villemo - ja stosuję się do schematu żywienia niemowląt na mm, zaczęłam po skończonym 5 miesiącu i dostał, ziemniaczka, marchewkę i dynię a z owoców jabłuszko. Po 6 miesiącu dostanie to co można wprowadzać po 6-stym czyli wybór jest duży ale będę wprowadzać na spokojnie. No i muszę dopytać pediatrę jak jest z tym glutenem bo czytam że już w 5-6 miesiącu trzeba podawać troszkę ale czy faktycznie to nie mam pojęcia.
Ja dzis rozmawialam ze swoja pediatra na ten temat- glutenu. Powiedziala,ze najnowsze badania obalaja teorie o wprowadzeniu glutenu w 5 mcu. Na spokojnie. Dodawac kasze jaglana, gryczana, ryzowa, owsiana. Na gluten przyjdzie czas.ola.321 lubi tę wiadomość
-
Mnie Pediatra już kazał wprowadzić może to że względu na te jej wyniki krwi, podałam jej zupkę zrobioną z ziemniaka i marchewki bardzo jej smakowało
.
Powiem Wam dziewczyny, że Maja coraz lepiej na szynie się zachowuje przesypia znów cała noc mniej płacze, przyzwyczaila się. Myślałam że to będzie miesiąc męki ale nie jest tragicznie dzieci się dostosowują. Życzę miłego dnia.
Dobrawa lubi tę wiadomość