X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i no właśnie, muszę kupić jakiś żel na ząbkowanie i wypróbować, może ząbki jej idą? Ostatnio wszystko wkłada do buzi i ciągle trzyma sobie paluchy w buzi. Jakiś żel polecacie?

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam żel Bobodent w sumie go na starszej testowałam. A poza tym jakby nie patrzeć te żele przynoszą ukojenie na chwile... :/
    Gryzaki dawać tez schłodzone można.

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojej diety jeszcze nie rozszerzam jakoś mi nie spieszno. Mloda rośnie na samym mleczku tez dobrze :)
    Na brzuszek jeszcze się nie przekręca choc próbuje i prawie jej się udaje prawie. Myślę że to kwestia kilku dni.

A ja mam grypę....i tak się boje ze małą zarażę :(

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e47e1d09a4d4.jpg

Same zobaczcie jeszcze nie wie co z tą rączką zrobić. :P

lojkalojka, agania, soraya, paulinkas, agaton, villemo_gbm, Lexie, paula1, Maximmum, Blondik, Bąbelek lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka u nas dokładnie to samo :)

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/349c636e7c0d.jpg

Niestety szyna :(

event.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    villemo, a co z bioderkami nie tak?

villemo_gbm lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Villemo i jak długo? :(

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Maja :( Ale napewno szybko nastapi poprawa :) Trzymam Kciuki !!!

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma dysplazje prawego bioderka, podobno ma miec szyne tylko miesiąc, oby. Mała dobrze reaguje myślałam ze będzie gorzej, teraz zasnela zobaczymy czy będzie przesypiac noc jak do tej pory.

soraya lubi tę wiadomość

event.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bidulka ta Maja. :( miejmy nadzieję że nie będzie z tego powodu płakać i nie będzie jej źle...

Villemo ale to tylko na noc będzie miała czy w ciagu dnia tez?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 21:23

3i49tgf6plfmlliy.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Bidulka ta Maja. :( miejmy nadzieję że nie będzie z tego powodu płakać i nie będzie jej źle...

Villemo ale to tylko na noc będzie miała czy w ciagu dnia tez?

lekarz powiedział przez 23 h na dobę - ta godzina pozostała to tylko na pielęgnację, będę Wam relacjonować jak nam idzie możne będzie dobrze. Lekarz powiedział ciekawostkę, że szybciej się dzieci przyzwyczajają do szyny niż później po ściągnięciu do tego że jej nie ma.

event.png
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczornie :-)
    Villemo,troche niefajnie,ale najwazniejsze e pomoze i za miesiac sie tego pozbywacie

Battinka,twoja mala ju tuz tuz i obrot
    Moje dziecie na razie tylko na lewy bok sie przekreca,chyba nie musze jeszcze panikowac co? Mlody jest z 8 pazdziernika :-)

Wszyscy w domu :)
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis fajny dzien byl,spacerek z przyjacolka i jej 5 letnim synem nad morze,axzkolwiek pogoda pod psem,ale co tam rozgrzalysmy sie przy kawie :-)

stokrotka25 lubi tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taki rozstaw bioderek jak przy szynie to maja dzieci zamotane w chuste

• KasjaK Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, witam - to ja, listopadowa mama Marysi - co sie jakis czas temu pojawila i zniknela. Duzo sie dzialo - konczylismy remont, musielismy kilku lekarzy z M. odwiedzic - wiec zupelnie nie mialam czasu na forum - ale juz nadrabiam!

Villermo, mam nadzieje ze Majeczka bedzie dobrze znosila, no i ze po miesiacu bedzie mozna zdjac!

Mam tez pytanko, czy ktoras z was ma puzzle piankowe dla malucha na podloge? Nasza mała ma zalecenie aby jak najwiecej czasu na plaskim twardym spedzac, wiec chcialam jej takie puzzle kupic - ale wszedzie pisza ze od 10msc...

Gdzie wasze maleństwa czas spedzaja aby cwiczyc obroty itp?

• wisieninka_89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie wydaje ze od 10 mca chodzi o to ze w tym wieku bedzie w stanie cos z nich poukladac:-) ja nie madrze kupilam z roznymi obrazkami czyli kazdy puzel z kilku elementow chyba od 2 roku:-). Do cwiczen i zabawy super bo nie przepuszczaja zimna z podlogj gorzej jqk przyjechal roczny szkrab w goscie to wszystkie elementy fruwaly:-) wiec polecam cos mniej skomplikowanego jak np cyferki ale to cwiczec i zabawy takich maluchow sie sprawdzaja u nas

zrz6x1hpk730yji7.png
    f2wlh371shb33oc3.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vilemo - rozumiem. Na pewno się to szybko wyrówna, mojej koleżanki córeczka też miała tą szynę - i nawet nie stosowała się do 23h jej zakładania, owszem była w niej sporo czasu, ale nie 23h/dobę i wszystko się wyrównało w miesiąc :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, noc ciężka Mała popłakuje przez sen bo nie może się ruszyć, w dzień też płacze, muszę ja zabawą absorbować cały czas, byle do 6 kwietnia.

Listopadówki bardzo żałuje, że ten wątek umarł :( nie udzielałam się ale czytałam cały czas dużo mi pomogłyście podczas ciąży.

event.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki u mnie ostatnio krucho ... Tak jak u Agani moje cycki zyja swoim zyciem flaki bezmleczne.. Spuszczam po 30/50ml z obu cyckow. Kuoilam nowy laktator ( i zaluje ze nie kupilam raz a dobrze ... ) ale nadal to samo walcze od 14 lutego eh ... :(
    Ppza tym moje dziecko jest tak trudne ze nie wyrabiam ... I mysle sobie ile jeszcze dam rade .

Pytalyscie o prace a wiec pracuje w restauracji od tylnej strony czyli na zmywaku , ukladam zastawy na wesela ,kroje warzywa , smaze frytki , nugetsy jak sa zamowienia (te latwiejsze) i salatki no ogolnie wszystko po trochu . Pracuje tam w weekendy i niektore dni tygodnia . Macierzyski mam jeszcze 3lata wiec tak sobie dorabiam :)

Vilemo mam nadzieje ze mala sie jakos przyzwyczai trzymam kciuki!
    Battinka moj tez nie wiedzial co zrobic ale po tyg sie nauczyl takze i u Ciebie na pewno tak bedzie :)
    Ahmgaton a to Ci Hela :D moj lubi sobie za koszulke popyrkac :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 3078 3079 3080 3081 3082 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ