X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie :) moja gwiazda spała od 19.40 do 6 :). Odnośnie pracy ja też sobie dorabiam w swojej, wychodzi mi na miesiąc ok 27 h, Ale mogę to robić on line praca biurowa więc ok.

event.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    ALE AVATAR Zakrecona :) Ale to chyba nie Ty ? ;)
    Odespalas troche zarwana noc ?
    U nas tez nudno . Ja mam jakies wachania nastrojow ,wiec albo sie wkurzam ,alb placze i do tego Leon od wczoraj jest okropny . Mam ataki placzu , marudzi i spi tylko po 15 min . Zobaczymy jak bedzie jutro :/

Wojtek od piątku straszna maruda, dzisiaj też bez zmian :( na dodatek wczoraj @ dostałam i strasznie słabo się czuję.

relganli4wkmj4ii.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka, no to jasne, ze z rodzicami najlepiej się śpi :)

Helenka też jakas marudna jak na nią, nic jej nie pasuje :P Ja wczoraj też strasznie słaba byłam,a tu trzeba było 225 przysiadów zrobić ;)

Zakręcona, ja o takich cycach mogę pomarzyć, moje takie flaki smutne :( Nie wiem dlaczego myslałam, że jak będę karmic to cyce będa jędrne, bo pełne mleka haha :D O ja niedoświadczona :P

villemo_gbm, ZakręconaOna, Blondik lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton podziwiam Cię za te przysiady. Ja od dzisiaj też biorę się ostro za siebie, bo w ubiegłym tygodniu mieliśmy gości i nic nie wyszło z moich planów :( Może ja też powinnam robić przysiady, bo moje stawy w kolanach są w tragicznym stanie... od ilu zaczynałaś?

Wojtek dzisiaj nie pozwala mi odejść na krok, jak oddalam się, żeby coś zrobić w domu to ryk jakby go ze skóry obdzierali.

Ps. Mam jakiś sentyment do forum :)

relganli4wkmj4ii.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton zbadałam bo położna mi powiedziała, że w 3 miesiące po porodzie lepiej zbadać, bo tarczyca lubi wtedy wariować, a tym bardziej jak ja wcześniej nadczynność miałam. No i zbadałam tsh, wyszło mi tak niskie, że lekarz rodzinny umówił mnie zaraz na usg tarczycy i dał skierowanie do endokrynologa z podejrzeniem hashimoto, bo taki mu wyszedł jej obraz na usg - znacznie powiększona, na szczęście bez guzów. Także czekam na wizytę do czerwca u endo i na bardziej szczegółowe badania.

Ola - nie dziwię się Twojej reakcji :) Dobrze, że mąż opanowany:) Z tym wyjściem z pieluch to racja, raz się przemęczysz i po sprawie;)

U nas też marudne dni, a w dodatku dziś (20 dc.) dostałam okres (?). albo to nie to, ale ja już miałam regularnie po porodzie... Więc mega zdziwienie dziś było...

Maluda jak stawy w tragicznym stanie to chyba bym odradzała Ci przysiady. Ja chyba sobie właśnie stawy załatwiłam - doszłam do 160 przysiadów, a na drugi dzień nie mogłam kucnąć i teraz mnie bolą jak jasna cholera. Także spowrotem przerzucę się na Chodakowską (tyle ile dam radę), bo to było jednak mniej obciążające dla stawów.

Aha Agaton ja też miałam takie wyobrażenie o cyckach haha:)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • paulinkas Koleżanka

Wysłany: 29 lutego 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda, Stokrotka witam w klubie marudnych dzieci i mam z okresem

tb73krhmdk3lik3m.png
  • paulinkas Koleżanka

Wysłany: 29 lutego 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plus Hania ma dzisiaj dzień obsralucha. Już trzy razy musiałam ją przebierać. Chyba muszę pomyśleć nad zmianą pieluch na większy rozmiar chociaż do "czwórek" jeszcze kilogramowo trochę nam brakuje.

tb73krhmdk3lik3m.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda,ja tez odradzam przysiady na stawy,ja zawsze zaczynam od rozgrzewki. Polecam natomiast dietę ta co robisz i robilas, nie ma nic lepszego :)

Stokrotka,oby jakoś się ge hormony wyrownaly i polepszyla sie praca tarczycy.

Helenka sie dzisiaj tez juz dwa razy posrała;) my juz dawno na 4 pampersach,mimo,ze kilogramowo niedawno wrosla Hela:)

maluda lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak patrzę czasami na ten mój skarb to aż mi się chce płakać ze wzruszenia :).

Ola już Ci to pisałam ja Ci zazdroszczę na całego :) też chcę.

Ja dziś znów dostałam @ w tym cyklu będę sprawdzać testami czy jest owulacja.

Jutro robimy kolejne badanie krwi mojej Małej i zobaczymy czy Pani dr da zielone światło do szczepień bo na razie wstrzymane trzymajcie kciuki.

event.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie

Czy Wasze dzieciaczki też puszczają takie śmierdzące bąki?? Bartek jak puści bączka to nosy zatykać :-) Dodam że karpie piersią i czasem może coś zjem ale smrodki są cały czas :-/ Ah i kupka co 4/5 dni idzie :-/

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh jak mi brakuje forum na fb :-( Tutaj jest mi ciężko z komórki :-( Ale szkoda

Ola super Gratulacje kochana Niech dzidzia w brzuszku rośnie pięknie :-) Ja też tak chciałam ale cc mnie powstrzymało Chociaż okres mi się spóźnia już tydzień ale to dopiero trzeci więc raczej nieregularne niż ciąża ale...ryzyko jest Umarłabym ze strachu tak szybko po cc :-(

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    linka zobacz wiadomosci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 19:54

linka220 lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linka moja Natalka jak walnie bączora to klękajcie narody. Jest wyłącznie na cycu i kupy tez co 4-5 dni. Teraz czekamy od czwartku. Ostatnio robi naptzemiennie rzadkie i gęste jak glina.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, kupy bąki, temat rzeka :P Baki Heli śmierdzą, ale da się wytrzymać, najgorszy dla mnie jest smród z kosza na pieluchy, w którym są jedynie zasikane pieluchy, nie wiedziałam, ze to tak wali...
    A co do bąków, to moje śmierdzą tak jak Heli hehe, ot, taka ciekawostka :P
    A kupa czasem raz na 5 dni, a czasem, jak dziś 2 dziennie ;)
    akurat dzisiaj nagrywałam kamerką słodką Helenkę jak sobie siedzi na bujaczku i ogląda własne stopy, a tu nagle trach i kupa w majtach :D ale miałam ubaw ;)
    Wasze dzieci też srają na bujakach? To ulubione miejsce Helenki, 90% kup wyjrzało na świat w bujaku ;)

aanaa, soraya, stokrotka25, linka220, Bąbelek lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo przypomniało mi się, jak wstaje w nocy albo rano, żeby Hele nakarmić i odkrywam kołderkę do uwalniam kumulację podkołderników :D niezły czad ;)

lojkalojka, paulinkas, WiedźmaMaKota, Blondik lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kupy zawsze u mnie na kolanach , choc ostatnie dwie byly o 5 rano w lozeczku ;) Ja mam nagrane jak Leon w skupieniu i z sila wodospadu wystrzela kupsztala :)
    A zapaszek baczkow identyczny jak mamusi ;)

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Hela atakuje z ukrycia ;)

agaton lubi tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinkas zobacz wiadomosc ;)

paulinkas lubi tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wojtek od czasu zmiany mleka zawsze robi kupę podczas porannego karmienia :)

relganli4wkmj4ii.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linka - ja jestem po cc :), napisałam do gin bo spanikowałam a moja gin powiedziała abym się tym nie przejmowała.

A u nas wczoraj nie było kupy a zawsze robił rano. Cały dzień stękał i się męczył. Dostał czopek i dopiero dziś zrobił ufff.
    No i wczoraj też mieliśmy ciężki dzień - wykończył mnie ;).

Agaton - bujak na kupę jest niezastąpiony! ;)

agaton, linka220, villemo_gbm lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
‹‹ 3076 3077 3078 3079 3080 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ