Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Villemo ja już miałam @ i miałam wrażenie że wtedy było mniej mleka, ale to reż się zbiegło że skokiem młodego i w końcu nie wiem czy to przez @. Doradca laktacyjna mówiła że @ nie ma wpływu na ilość pokarmu, ewentualnie smak może być trochę inny.21.10.2015 Leon
-
U mnie ostatnio też mniej mleka w piersiach, czuję, że moje piersi to takie puste flaki i nawet się zmniejszyły, nie są takie duże jak wcześniej. Ale nie poddaję się i przystawiam Oliwkę, mam ostatnio bardzo dużo stresów i problemów takich, że dostaję napadów duszności i mam zawroty głowy... Wieczorem ostatnio przez 15 minut ściągnęłam 20ml, gdzie zawsze w ciągu 15 minut mam 80ml, męczyłam się 1,5h żeby ściągnąć mleko a i tak udało mi się tylko 100ml z obu piersi... musiałam dokarmić mm. Masakra jest ostatnio, masakra
-
Moje też. Ale dostałam złota radę żeby nie myśleć o kp, o ilości mleka itp. W ogóle nie zaprzestać sobie tym głowy tylko karmić i od tego czasu jestem na prawdę szczęśliwym człowiekiem. A jakimś cudem dziec najedzony, mleko mimo naprawdę flakow jest, więc radzę nie myśleć
paulinkas, aanaa, villemo_gbm lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
madu, staram się nie myśleć o tym czy mam mleko czy nie mam... ale jak myślę o tych problemach, które mnie załamują to po prostu mam wrażenie, że ten pokarm jakby... spala się sam? No dosłownie... nie leci. Najlepiej jest w nocy, bo jak jestem zaspana to nie myślę o niczym i wtedy leci
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
kochane kobitki u mnie to samo , dzis ledwo 50 ml ...
mama niedlugo jedzie i bede z wami na biezaco bo narazie ciezko mi nadrabiac i odpisywac !
Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze !
Z nowosci wracam do pracy !
Ide was nadrabiac ;*stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Tak, grupy na fb juz nie ma. Troche niefajnie, bo chyba mozna by to jakos ustalic grupowo, wyrazic swoje zdanie, ale moze mnie cos ominelo. Ja wolalam fb bo to prosrze w obsludze i wygodniejsza aplikacja na telefonie, a tylko tak korzystam. Szkoda, grupa byla fajna.
-
U mnie tez cycki odmawiają posłuszeństwa ale się nie poddaję. Na noc daje z obu bp widocznie głodomorek się nie najada. W ogóle przyzwyczaił się do tego ze zasypia przy cycku a ostatnio karmie go na leżąco w sypialni i później przenoszę do łóżeczka. Lubię a bliskość ale kurde..zauwazylam ze jak się budzi to od razu Glowa w bok i szuka cycka. Juz się nauczył ze cyc jest obok zawsze!
Zakrętką i kolejna afera teraz o Polkosie poszlo eh.
Linka, grupa została usunięta bo niektóre dziewczyny pisały o nas na innych grupach ze u nas większość karmi mm,,podaje juz obiadki itp. Tak po skrócie napisałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:18
linka220 lubi tę wiadomość
-
Witam weczorowa pora !
Ja cos czuje , ze niedlugo to wszystkie wrocimy na forum , bo jedynie tutaj zawsze ( no prawie) bylo i jest spokojnie.
Ja osobiscie unikam takich dyskusji
Ja to Wam powiem ,ze moje cycki to caly czas flaki (z wyjatkiem nocy), to zawsze mleko z nich tryska . I oby tak bylo jak najdluzej
szczesliwa a Ty kiedy do pracy wracasz? i co z Nathanielem ?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hejka
babelek widziałam , teraz już bez komentarza serio . Macie rację niedługo będzie tak , ze tu wrócimy wszystkie .
Linka była rozmowa i wyrażanie zdań na temat kasowania dwa dni , musialas ominąć
Ola !!! Nasza ciazowko , śniło mi się , ze napisałam na forum ,ze muszę dołączyć do Ciebie ... z blizniakami:o szaleństwo , chyba tak się boję drugiej ciąży...
-
Zakretka powiedz mi ,bo jak dobrze pamietam to mialas problemy z kregoslupem ( jakies bolesci ) Jak teraz cwiczysz to nic juz cie nie boli ?
Jest jedno cwiczenie z Chodakowska ,ktore wywoluje u mnie bol w dolnej czesci kregoslupa . Lezenie na brzuchu i unoszenie nogdogory .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka Ja miałam bóle krzyża na koniec ciazy a po ciąży okropny ból łopatki on po dobrym pocwiczeniu przechodzi na cały dzień wieczorem znów wraca . Ja sobie już czasem z nim nie radzę i po prostu przyzwyczaiłam się .
Ale to ćwiczenie u Chodakowskiej i u mnie trochę ból wywolywalo teraz coraz lepiej ale do momentu przeze mną wybranego z urodzeniem nóg , jak uda podniose to boli