Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam w poprzedniej i kazał tylko maść cynkową
Co lekarz to opinia, wiadomo.
Wątek o DG:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-a-wlasna-dzialalnosc-gospodarcza,2253,27.htmlKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej Kochane,
mało się odzywam, ale czytam na bieżąco i przeżywam wszystko razem z Wami.
Dziś byłam na USG. Dobra wiadomość jest taka, że Dzidziśma 15 mm, serdunio bije 155 razy na min.
Trochę niepokoi mnie jednak to, że lekarz znalazł krwiaka w macicy. Mam leżeć, za dwa tygodnie kontrola, czy się wchłania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 12:22
Małgorzatka, paula1, ola.321, szczesliwa_mamusia21, polkosia, Magda*, Kaśku, FreshMm lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Witam ponownie
ja w ogóle usnęłam po tym obiedzie
Mąż mnie nie budził i patrzę a tu już 18:30
Agnes co do Fb to jak wejdziesz do grupy potem wejdź w dziennik aktywności na swojej osi czasu i kliknij żeby to było ukryte na osi czasu . Od tej pory nikt nie będzie widział czy w niej jesteś
Ola nic specjalnego też normalnie panierujemy , troszkę przyprawiamy (to już czym chcesz , my standardzik pieprz sól ) i panierujemy 2 razyJa lubię często też jedliśmy camembert w takiej postaci
Meeegi Magnosia gratuluję wizyt :* :* :* Odpoczywajcie według zaleceń :* :*meeegi1771, ola.321, Magnosia, szczesliwa_mamusia21, agnes175 lubią tę wiadomość
-
Megi super informacje !
Ja własnie wstałam zaczełam ogladac perfekcyjna Pania domu po 16 i tak mnie znudzila ze zasnelam , cudownie sie spalo !
Kochane moj facet wczoraj kupil mieso , ponad 30 zł za jeden kawałek super jakies tam zdrowe czy cos , zrobilam je zjadlam kawalek a jak na nie popatrzylam to az wyskoczylam z pokoju bo juz bylo w gardelku . Wiec nie wszytsko co drogie i zdrowe smakuje mojej fasolce , bo miecho jem caly czas w kazdej postaci , ale jakos to mi nie podpasowało
A sałatka z kurczaczkiem juz zrobiona , zapraszam dziewczyny do mnie na salateczke !Majaaa, Małgorzatka, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
a z drugiej strony wyobrazcie sobie jakby bylo ekstra za pare miesiecy spotkac sie na zywo , wszytskie z naszymi brzucholami ktore juz urosna poznac sie na zywo , porozmawiac ! Ja tam uwielbiam takie spotkania i nawet jakbym miala jechac z Dolnoslaskiego nad morze nie ma dla mnie problemu , ale to pewnie tylko takie male marzenia moje hehe
Małgorzatka, agnes175, Kaśku, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Hej Kochane,
mało się odzywam, ale czytam na bieżąco i przeżywam wszystko razem z Wami.
Dziś byłam na USG. Dobra wiadomość jest taka, że Dzidziśma 1,55 mm, serdunio bije 155 razy na min.
Trochę niepokoi mnie jednak to, że lekarz znalazł krwiaka w macicy. Mam leżeć, za dwa tygodnie kontrola, czy się wchłania.
Super informacje , lez i na pewno wszystko bedzie dobrze ! Trzymaj sie :*Magnosia lubi tę wiadomość
-
Magnosia gratuluję ! najważniejsze, że z dzidzią wszystko w porządku, odpoczywaj i też będzie wszystko dobrze.
Mnie chyba po wycieczce bierze choróbsko masakra a tak się wyłaziłam, że czuje, że spie na stojąco więc jedzonko kąpiel i spać.
Jak z tą maścią bo ja używam i teraz nie wiem czy mogę... mam taką dziwną przypadłość którą dostałam podczas brania tabletek anty czyli łupież pstry i jak się tylko pojawia to automatycznie stosuję maść co prawda teraz mam go znikome ilości ale w takim razie nie wiem czy mogę jej używać ?!Magnosia lubi tę wiadomość
-
Polkosia ten przepis się nie zmieni od kwietnia? Ja również działam w tym kierunku, a raczej mój księgowy;)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
My jesteśmy na weekend u rodziców. W końcu udało mi się dorwać do kompa
Mam nadzieję że u Mersiak wszystko w porządku, nie wiem co tam na fb bo nie ma mnie w grupie ale mam wierzę że jest jescze nadzieja
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
polkosia wrote:Tak. Zdążymy, zdążymy. Jedynie z jedną składką przed macierzyńskim jest ryzyko, dlatego ogarniam teraz i idę na L4.
Ja robię tak samo
Polkosia a Ty od kiedy zgłosiłaś się do chorobowego?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja pójdę po zapłaceniu 3 składek, bo i tak pracuję w domu, więc ogólnie wcale bym nie szła, ale niech mi też wypłacą trochę kasy, a co. Może się zwróci w końcu część tego haraczu co im się od lat płaci
Bunia86 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mój księgowy coś wspominał, że w marcu nie jest takie pewne, że przedłużą tę ustawę, choć zbliżają się wybory, to wątpię czy ktoś by chciał podpaść przyszłym mamuśkom;) Księgowy ostatnio załatwił swojej siostrze coś koło 10 tysięcy...skubany;)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.