Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia86 wrote:Ja robię tak samo
Polkosia a Ty od kiedy zgłosiłaś się do chorobowego?
W poniedziałek się zgłaszam. Byłam w piątek dowiedzieć się co i jak i powiedziała, że i tak liczy się 90 dni, więc może to być 2.03. W piątek akurat poleciałam bez dokumentów tylko dopytać, bo ona już chciała załatwiać.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ja zgłosiłam się do chorobowego w piątek od marca. i wydaje mi się że tutaj pierwsze wyższe skłądki trzeba też za marzec zapłacić czyli w kwietniu dopiero. Tak mi coś księgowa mówiła.. i wtedy opłacasz 3 miesiące czy li marzec kwiecien i maj i 30 maja kazała mi iść na zwolnienie.
Aaa i jak ja dzwoniłam so zusu zapytać o to kiedy się mam zgłosić do chorobowego to mi powiedzieli żeby właśnie do piątku bo poniedziałek to jest 2 i coś tam. ja profilaktycznie załatwiłam to w piąytek z datą od 1 marca. Wiem że nie można z datą wstecz złożyć.
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Tak, do 10 kwietnia pierwsza wpłata.
A co do 2 marca, to mi mówiła, że zawsze, jeśli wypada w niedzielę taki dzień, to nie ma znaczenia... No mam nadzieję, że będzie dobrze. Ja cały czas opieram się na tych 90 dniach.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A mnie w koncu przemogla ochota na pierogi i zrobilam. A ze uwielbiam ze swierza kapusta to zostalo mi jej sporo wiec zrobilam jeszcze lazanki no i bigos ku uciesze rodziny. Ja zjadlam tylko pierogi i byly pyszne. Myslalam ze uda mi sie troche bihosu zachomikowac w sloiki ale chybavjutro jyz nic nie zostanie bo rodzinka pozre
ide spac, bo cos mnie pkecy i noga boli, pewnie za duzo jal na mnie dzis dzialalam. Spokojnej nocy kochane.
paula1 lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio robilam ruskie i z kapusta i grzybami . Dobrze , ze to bylo jeszcze przed mdlosciami ,bo zjadlam chyba 10! Teraz na sama mysl mam odruch wymiotny
meeegi1771 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
W sumie to dopiero nadrobiłam i już nie pamietam co napisać
Gratuluję dzisiejszych dzidziusiów
Od rodziców wracamy dopiero w poniedziałek, mam nadzieje ze uda mi się nadrobić
Marsiak myślę o Tobie cały czas :*Magnosia lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Nynusia Kochana Ty nie spisz przez zatkany nos Ja codzień się tak budzę
zawsze wstawałam tak do pracy i się przestawilam
ale co do nosa to współczuję
może jakaś woda morska ?
21% dziś !Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 07:03
-
Wczoraj wróciłam z Paryża o 12:00 i przespałam caaały dzień. Dobrze, że jeszcze dzisiaj wolne.
Lot bez problemów, tam na miejscu dużo chodzenia i śluz zabarwiony na karmel (lekarz z IP w niedzielę, przed wylotem, mówił, żeby się tym nie przejmować póki nie będzie czerwone). Wydzieliny było bardzo mało a od piątku praktycznie w ogóle jej nie ma
Ohh Paryż jest piękny!!!
Wieża dla KAŻDEJ!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:56
Małgorzatka, EwelKa wielka, paula1, FreshMm, Magnosia, Nynusia, Kaśku, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny jak wasze samopoczucie z rana? Mnie meczy dzisiaj caly czas dziwne klocie w pochwie jak by mi co chwile ktos igle wbijal..
czy ktoras miala czy ma cos takiego? Wizyte mam dopoero 18 marca nie wiem czy jutro nie zadzwonic i nie umowic sie wczesniej