Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgorzatka wrote:Ale się wkur.... Odsłaniam zasłony a tam cały balkon zalany farbą
dokładnie jakiś lakier czy coś ku... rowerek Córki , stolik no normalnie ciśnienie mi podskoczyło ... Zrobiłam aferę sąsiadce bo ta sobie cholera krzesła malowała i im się farba przewróciła no szlag mnie trafi ... Próbowałam to zmyć ale nie idzie , czekam na kolesia co im malował niech to myje ...
Masakra! A co sąsiadka na to? -
Nie dziękuje narazie ;*
Ja wczoraj piłam koktajl z truskawek i pomarańczy no jezu mniam , potem te truskawki miałam w nosie haha ( zapach ) przez pół dnia , a dziś napad na mięso ; o
Co do balkonu to powiem Ci , ze nie fajnie ... sami powinni powiedziec , no nasza wina Pani da my zmyjemy a nie Ty masz jeszcze odpierdalać za kogoś robote , nie wazne , ze to u Ciebie ... -
Ursa wrote:Masakra! A co sąsiadka na to?
-
ZakręconaOna wrote:Nie dziękuje narazie ;*
Ja wczoraj piłam koktajl z truskawek i pomarańczy no jezu mniam , potem te truskawki miałam w nosie haha ( zapach ) przez pół dnia , a dziś napad na mięso ; o
Co do balkonu to powiem Ci , ze nie fajnie ... sami powinni powiedziec , no nasza wina Pani da my zmyjemy a nie Ty masz jeszcze odpierdalać za kogoś robote , nie wazne , ze to u Ciebie ...uwielbiam koktajle ale teraz jakoś nie ciągnie mnie do nich
-
Małgorzatka wrote:Ale się wkur.... Odsłaniam zasłony a tam cały balkon zalany farbą
dokładnie jakiś lakier czy coś ku... rowerek Córki , stolik no normalnie ciśnienie mi podskoczyło ... Zrobiłam aferę sąsiadce bo ta sobie cholera krzesła malowała i im się farba przewróciła no szlag mnie trafi ... Próbowałam to zmyć ale nie idzie , czekam na kolesia co im malował niech to myje ...
-
EwelKa wielka wrote:Właśnie się przeraziłam (jakbym mało miała już powodów do stresu
). We wtorek miałam pierwsze badania a krew zrobiłam sobie wcześniej. TSH wyszło mi 7,8 i lekarz kazał powtórzyć do następnej wizyty czyli 24. Marca i wtedy zacznie coś myślec. A tu czytam, że to trzeba zaraz regulować i że wady rozwoju mózgu u dziecka mogą wystąpić. Masakra jakaś. Jutro idę znowu na oznaczenie i zapisuje sie do endo, oby nie za późno
(((
EwelKa wielka lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Jeju co za ludzie bezmyślni niestety u Mamy w bloku tez są tacy nawet gorsi nie chce Mi się nawet pisać dosłownie smoluchy.
Ja Mam na wszystko ochotę ,co piszecie to już w tej chwili bym to jadła piła ,a podejrzewam ,że jakby podstawić Mi to pod nos to raczej by nie przeszłoMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
MAłgorzatka czyli mówisz , ze to bardziej problemowi sąsiedzi są ...
no dobrze oby wyczyścił , jak nie to zgłoś się sama , ze mają sprzatać i jakoś rowerek wyczyścić !!! ;>
a Ja wlasnie od wczoraj mam mega ale to mega ochote na koktajle
dziś mam piękną pogode na dworzu ,ciepło i słonecznie więc z narzeczonym idziemy na spacerek i na duuuuuzy kubeł witamin !!! ; dd
Ewelka odrazu leć do endokrynologa po euthyrox !!! Przecież takie zlekceważenie przez lekarza tego bo jednak do 24 marca to kupa czasu jest może doprowadzić do tragedii , nie tylko do wad rozwoju ... nie chce Cie kochanie straszyć ale na prawde leć nawet prywatnie i odrazu łykaj tabsy a szybko spadnie i bedziesz spokojna !!! a 24 po tabsach juz zobaczysz na badaniu popraweMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Z resztą Ewelka jeśli jesteś w ciąży to endokrynolog na kasę należy ci się PILNIE bez kolejki tylko skiskierowanie od rodzinnego trzeba mieć. Nie bagbagatelizuje tego bo każdy dzien się liczy. Zrób tsh, ft3, ft4 i anty TPO i z wyniwynikiem do lekarza aby już czasu nie marnować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 13:04
ZakręconaOna, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
No problemowi ale co zrobić
To miłego spacerku życzę u nas już nie pada ale wieje jak cholera ;/
Wszystkim wam życzę miłego dnia ja się zabieram za kucharzenie
zaglądne do Was później :* :* *:
Pan przyszedł sprząta mi balkonszczesliwa_mamusia21, paula1 lubią tę wiadomość