Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zagrożenie toxo dotyczy nie tylko niemytych owoców i warzyw ale również tych, które miały kontakt z ziemią a nie można wyszorowac ich szczotką lub zdjąc skórki. Niestety zwykłe opłukanie z wody truskawek nie wystarczy a gruntowne mycie naruszy ich strukturę.
Pomidory ze sklepu ziemi nie widziały, dodatkowo są chemicznie oczyszczane toteż toxoplazmozą raczej się człowiek od nich nie zarazi
-
nick nieaktualnyMałgorzatka wrote:wiesz co nie czytaj kochanie w internecie co może się stać bo się nakręcisz nie potrzebnie a fakt że lekarz nieodpowiedzialny do końca że przy takim wysokim kazał czekać prawie miesiąc . Jak masz możliwość to idź nawet prywatnie do endo niech Ci da jakieś tabletki i powtórz badania :-* przede wszystkim nie czytaj :-*
Dokladnie EwelKa - nie czytaj. Kolezanka dobrze mowi. Bo Ci odetniemy internety-zobaczysz
U mnie TSH ponad tydzien temu wynosilo 3.5, co podobno duzo za duzo i tez na forum uslyszalam, ze natychmiast do lekarza. Jednak na spokojnie po tygodniu powtorzylam badanie i dodatkowo sprawdzilam FT4. TSH spadlo do 2.6, a FT4 w normie. I wyszlo, ze sie niepotrzebnie stresowalam.
Powtorz badania po tygodniu i zobaczysz. TSH lubi ponoc skakac w ciazy. I nie denerwuj sie, niczym sie nie martw. Trzymam kciuki za dobre wyniki Twoich badan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 14:31
polkosia, Magnosia, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Ale to nie ma juz możliwości ratunku, co się wogole stalo?
Ostatni post na ten temat bo to nie jest miłe pisanie za jej plecami . Chciałam was poinformować bo i tak byłyby pytania gdzie Ona jest wyjaśniłyśmy kilka stron wcześniej co się stało . Proszę o zrozumienie . Nie piszę tego ze złośliwością żeby żadna z Was mnie tak nie odebrała .Ursa lubi tę wiadomość
-
Wpadłam na chwilę bo rpzerwę na tosty sobie zrobiłam schabik się dusi Dziewczyny z tatą na placu zabaw a ja mam chwilowy spokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 14:41
paula1 lubi tę wiadomość
-
green wrote:Powtorz badania po tygodniu i zobaczysz. TSH lubi ponoc skakac w ciazy. I nie denerwuj sie, niczym sie nie martw. Trzymam kciuki za dobre wyniki Twoich badan
DokładnieEwelKa wielka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ursa wrote:Wiedźma u mnie wiatr to standard Zachodnipomorskie, dookoła pola a dodatkowo dom na lekkim wzniesieniu stoi