Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewalika bo ja Ci odpisywałam o pachwinie a ty w pochwie masz ból to niewiem Słońce . mnie na początku w szyjce kuło ale teraz już nie . Jak Cię coś niepokoi to lekarz kochana ale myślę że to nie jest nic groźnego
Kasia super że wycieczka udana . Piękna wieża zazdraszczam cieszę się że też lepiej się czujesz :-*
Ja wstałam okropnie głodna mąż już smaży jajka bo mnie naszłoKatarzyna87, paula1 lubią tę wiadomość
-
Właśnie się przeraziłam (jakbym mało miała już powodów do stresu ). We wtorek miałam pierwsze badania a krew zrobiłam sobie wcześniej. TSH wyszło mi 7,8 i lekarz kazał powtórzyć do następnej wizyty czyli 24. Marca i wtedy zacznie coś myślec. A tu czytam, że to trzeba zaraz regulować i że wady rozwoju mózgu u dziecka mogą wystąpić. Masakra jakaś. Jutro idę znowu na oznaczenie i zapisuje sie do endo, oby nie za późno (((
-
Dzień dobry
Ja też wstałam z wilczym apetytem na cokolwiek Zjadłam dwie kanapeczki z serkiem i drożdżówkę z brzoskwinią i też zastanawiam się czy tego za jakiś czas nie pożałuję.
Na obiad spróbuję dzisiaj karkówkę zrobic. Z cebulką i pomidorami... Ja ją przyprawię i wpakuję do piekarnika a resztą P. się będzie musiał zając bo ja nie zniosę zapachu pieczonego mięsaMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Ewalika bo ja Ci odpisywałam o pachwinie a ty w pochwie masz ból to niewiem Słońce . mnie na początku w szyjce kuło ale teraz już nie . Jak Cię coś niepokoi to lekarz kochana ale myślę że to nie jest nic groźnego
Kasia super że wycieczka udana . Piękna wieża zazdraszczam cieszę się że też lepiej się czujesz :-*
Ja wstałam okropnie głodna mąż już smaży jajka bo mnie naszło
Powiem wam ze to bardzo dziwne uczucie zastanawiam sie czy to moze cos z pecherzem bo tez chodze czesto siku
Na razie poczekam i poleze moze przejdzie
Kasia super ze wycieczka sie udala i wszystko bylo wporzadku :*
Jaka dzisiaj u was pogoda? U nas poekne slonce chyba zaraz męża i psa wyciagne z domu na spacer bo az szkoda nie isc
Małgorzatka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Kasia super, ze wyjazd sie udal:)
I , ze Ty czujesz sie juz dobrze
Ja pamietam jak mieszkalam jeszcze w Paryzu to jak wiechalismy na wieze to potem zchodzilismy schodami i ja mojego M znosilam na baranach . Taka silna babka bylam
A ja odpukac dobrze sie czuje i juz przygotowalam wszystko do obiadu . Dzis moja kuchnia serwuje : ziemniaki z koperkiem, udka pieczone w ziolach i surowka z marchewki
Ale dalej mam wstret do roznych potraw , smakow i zapachow . A pic moge tylko wode z miodem i cytryna .Małgorzatka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ewalika wrote:Dzieki Malgorzatko za wsparcie :*
Powiem wam ze to bardzo dziwne uczucie zastanawiam sie czy to moze cos z pecherzem bo tez chodze czesto siku
Na razie poczekam i poleze moze przejdzie
Kasia super ze wycieczka sie udala i wszystko bylo wporzadku :*
Jaka dzisiaj u was pogoda? U nas poekne slonce chyba zaraz męża i psa wyciagne z domu na spacer bo az szkoda nie isc
U mnie do bani pogoda , pada i wieje
Ursa dasz radę ale smaka mi zrobiłaś na drożdżowkę mniam -
EwelKa wielka wrote:Właśnie się przeraziłam (jakbym mało miała już powodów do stresu ). We wtorek miałam pierwsze badania a krew zrobiłam sobie wcześniej. TSH wyszło mi 7,8 i lekarz kazał powtórzyć do następnej wizyty czyli 24. Marca i wtedy zacznie coś myślec. A tu czytam, że to trzeba zaraz regulować i że wady rozwoju mózgu u dziecka mogą wystąpić. Masakra jakaś. Jutro idę znowu na oznaczenie i zapisuje sie do endo, oby nie za późno (((
EwelKa wielka, Ursa lubią tę wiadomość
-
Co do pogody to u nas tez piekne slonce ale strasznie wieje i zimno... A szkoda... Ja rani zawsze dobrze sie czuje, mdlosco zwylke nachodza mnie popoludniu i trzymaja az zasne. Ja na sniadanko wciagnelam troche bigosu i kanapke z zoltym serem do ktorego ostatnio mam straszna slabosc, az maz dzisiaj sie smial ze nasza dzidxia urodzi sie zolta od tego. Na obiad kotleciki z piersi kuraka, surowka i ziemniaczki. Teraz mykam szykowac sie do kosciola. Spokojnej niedzieli wam zycze.
-
Witajcie. Ja dopiero wstałam, jeszcze nic nie jadłam, ale strasznie mi niedobrze Nie mam ochoty wstawać z łóżka.
Ewelka, do następnego badania bierz jod. Jest w witaminach dla ciężarnych też. On Ci zbije trochę TSH i nie będziesz się tak martwić. Możesz witaminy z jodem przecież łykaćKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Małgorzatka wrote:wiesz co nie czytaj kochanie w internecie co może się stać bo się nakręcisz nie potrzebnie a fakt że lekarz nieodpowiedzialny do końca że przy takim wysokim kazał czekać prawie miesiąc . Jak masz możliwość to idź nawet prywatnie do endo niech Ci da jakieś tabletki i powtórz badania :-* przede wszystkim nie czytaj :-*
Witaminy z jodem biorę. Musi być dobrze. -
Asieńka_86 wrote:Ja na sniadanko wciagnelam troche bigosu i kanapke z zoltym serem do ktorego ostatnio mam straszna slabosc, az maz dzisiaj sie smial ze nasza dzidxia urodzi sie zolta od tego.
A ja już pomału szykuje rzeczy do pracy, ferie się skończyły i od jutra czas się za robotę zabrać...może czas wtedy szybko zleci do następnej wizyty bo na razie się dłuży, że szok
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 11:42
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Ewalika ja tak mam od wczoraj ale wydaje mi się ze to jelita bo mam straszne wzdęcia. Wczoraj po wizycie w toalecie ustalo..raz czułam w środku raz po bokach.
Dziewczyny pojechałam do plejady do apteki patrze a tu Carrefour ma tydzień malucha no i co ? 200zl nie moje ale akcesoria są hihi -
Cześć dziewczyny , mogę się do Was dołączyć ;>?
Mój termin wypada według Belly na 29 października także tak jakby załapuje sie do waszej grupki heheFreshMm, Małgorzatka, Ursa, Magnosia, paula1, agania, polkosia, Kaśku, demi_01 lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Cześć dziewczyny , mogę się do Was dołączyć ;>?
Mój termin wypada według Belly na 29 października także tak jakby załapuje sie do waszej grupki hehe -
Witam kobietki
Zakręcona ona gratulacje
Ja od kilku dni kocham truskawki w każdej postaci, mleko truskawkowe, lody truskawkowe, sok truskawkowy, truskawki mrożone, świeże, dżem....
Chociaż nie mam problemów z zaparciami
Milej niedzieliMałgorzatka, Ursa lubią tę wiadomość
-
Ale się wkur.... Odsłaniam zasłony a tam cały balkon zalany farbą dokładnie jakiś lakier czy coś ku... rowerek Córki , stolik no normalnie ciśnienie mi podskoczyło ... Zrobiłam aferę sąsiadce bo ta sobie cholera krzesła malowała i im się farba przewróciła no szlag mnie trafi ... Próbowałam to zmyć ale nie idzie , czekam na kolesia co im malował niech to myje ...
-
Anastazjaaa wrote:Witam kobietki
Zakręcona ona gratulacje
Ja od kilku dni kocham truskawki w każdej postaci, mleko truskawkowe, lody truskawkowe, sok truskawkowy, truskawki mrożone, świeże, dżem....
Chociaż nie mam problemów z zaparciami
Milej niedzieli