Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodinka,szok super,ze jesteś w ciąży, GRATULUJE!!!!
Ola i widzisz,nie chcialas byc sama w gronie ciężarnych i juz macie niezla grupke
Villemo,oby goraczka ustąpiła Konkretny klocuszek z Majki
Ola,daj znac jutro jak tam kaszel Leosia,oby przeszlododinka lubi tę wiadomość
-
Wchodze niewyspana z na wpol otwartymi oczami i co ? czytam wiadomosc od doddinki i juz sieobudzilam
Gratulacje kochana ! To podium nam sie zapelnia
Ola zdrowka dla Leonka ! Mam nadzieje , ze to jednak nadmiar sminy i ,ze zadna choroba sie z tego niewykluje .
villemo U Ciebie tez mam nadzieje , ze noc po szczepiace dobra i goraczka nie wzrosla .
U nas trzeci dzien goraczki co 6h musze podawac paracetamol Nie wiem czy isc z tym do lekarza . Zab niby sie przebil i nie widac na horyzoncie zyby szly kolejneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 07:05
ola.321, dodinka lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka, u mnie podobnie jak u Ciebie - z tą różnicą, że pierwsze przeczytałam gratulacje od Agaton
Dodinka, gratulacje!! Spokoju i zdrówka
A ja też miałam tak, że chyba od tygodnia mnie brzuch pobolewał. Myślałam, że to może @, ale minęło kilka dni i nic, test też negatywny. Ale emocje są! Już nawet nie myślę jakie to zaskoczenie jak test okazuje się być pozytywnymdodinka, villemo_gbm lubią tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Wchodze niewyspana z na wpol otwartymi oczami i co ? czytam wiadomosc od doddinki i juz sieobudzilam
Gratulacje kochana ! To podium nam sie zapelnia
Ola zdrowka dla Leonka ! Mam nadzieje , ze to jednak nadmiar sminy i ,ze zadna choroba sie z tego niewykluje .
villemo U Ciebie tez mam nadzieje , ze noc po szczepiace dobra i goraczka nie wzrosla .
U nas trzeci dzien goraczki co 6h musze podawac paracetamol Nie wiem czy isc z tym do lekarza . Zab niby sie przebil i nie widac na horyzoncie zyby szly kolejne
A kupki normalne czy lejace? My mielismy goraczke i troche rzadsze kupy i b6l to wirus, cho iaz zeby tez ida. Przy goraczce trzeba silnie nawadniac. My dostalismy elektrolity i duzo cycka, jak nie karmisz to woda czesto przepajac nie sokami. Nam tak kazala pediatra cho iaz sioztra kiedyś miala podawac sok marchewkowy ale mysle ze woda lepsza.
-
dodinka super!
Kurcze a liczyłam ze sie na podium załapie...
Ola kaszel moze być na ząbkowanie! U nas tak było przy pierwszych zebach.
Ostatnio kilka nocek było u nal super z jedną lub dwoma pobudkami a dziś znów zęby dały w kość. Idą na raz hórne jedynki i dwójka chyba.dodinka, villemo_gbm lubią tę wiadomość
-
Noc przebiegła super, praktycznie całą przespał i nie kaszlał - no może do 22 kilka razy a potem już nic się nie działo. nie poszłam do lekarza bo stwierdziłam że może nie ma potrzeby.
Niestety teraz nie mógł się przespać, bo przez pół godziny co chwilę go budził kaszel i płakał. Ostatecznie po pół godziny nie chciał już być w łóżeczku i musiałam go wyciągnąć . Teraz nie kaszle, więc bądź tu człowieku mądry.
Myślę że to nie przez ślinkę ani ząbki - ale nie mam pewności. To i wygląda na taki suchy "chorobowy" kaszel. Dalej nic się więcej nie dzieje ale jak coś to jutro jednak do lekarza się umówimy.
No nic, będę go jeszcze dziś obserwować.
Styczniowa - hahah no podium Ci uciekło przed nosem
Agaton - noo w końcu się coś dzieje , bo ja tak wystrzeliłam pierwsza i tylko czekałam na towarzystwo . Pewnie w lipcu - sierpniu się troszkę grono powiększy .agaton, villemo_gbm lubią tę wiadomość
-
Dodinka - z tego co wiem brzuch często pobolewa małpowo na początku, mnie też pobolewał trochę jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży i myślałam że to na okres i jajniki mnie bolały co myliłam z owulacją. Nie wiem natomiast na jakich etapach to było , mogę przypuszczać że właśnie gdzieś na samym początku.
dodinka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry !
Dziewczyny co moge podac na bezsennos mojego syna ? Nie wiem co mu sie stalo Wczoraj byl bardzo zmeczony , tarl oczki , ziewal ,a nie mogl zasnac . W lozeczku plakal ,na naszym lozku tez, jak go wzielam d salony to oczy otwarte jak piec zlotych . Nie spal od 14 do 22
Mam nadzieje , ze to tylko jednorazowy incydent .
On wogole kiepsko sypia .
Moze jakies ziola mu podac
Juz sama nie wiem .
A i bylam wczoraj u lekarza i stwierdzil , ze goraczka jest od zebow lub jakis wirus . Na szczescie juz dzis jest dobrze
A i moj synek nareszcie przybral na wadze . Mamy 7100g czyli od 3 maja przybral 180g
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 07:58
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Dzien dobry !
Dziewczyny co moge podac na bezsennos mojego syna ? Nie wiem co mu sie stalo Wczoraj byl bardzo zmeczony , tarl oczki , ziewal ,a nie mogl zasnac . W lozeczku plakal ,na naszym lozku tez, jak go wzielam d salony to oczy otwarte jak piec zlotych . Nie spal od 14 do 22
Mam nadzieje , ze to tylko jednorazowy incydent .
On wogole kiepsko sypia .
Moze jakies ziola mu podac
Juz sama nie wiem .
A i bylam wczoraj u lekarza i stwierdzil , ze goraczka jest od zebow lub jakis wirus . Na szczescie juz dzis jest dobrze
A i moj synek nareszcie przybral na wadze . Mamy 7100g czyli od 3 maja przybral 180g
Najważniejsze ze.przybrał a co do ziół to bi wiem Al powiedz u lekarza ze chcesz na wyciszenie hydroxyzyne w syropku , jest dla dzieci . Po niej się lepiej spi , uspokaja trochę . -
Dodinka super ze beta potwierdziła! Niech maleństwo pięknie rośnie!
A ja dodatkowo chciałam Ci podziękować Cały czas twierdziłam ze licze na sierpień ale i tak nie byłam pewna tak do końca tej decyzji, a wczoraj tak Ci pozazdrościłam ze od razu wzięłam się do działania Tyle tylko że u mnie nadal brak owulacji po porodzie no ale może akurat uda się zaskoczyc niespodziewanie Na podium się nie załapałam to może chociaż w pierwszej piątce będe ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 10:25
dodinka, agaton lubią tę wiadomość