Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
villemo_gbm wrote:Dziewczyny Maja ma dwie dolne jedynki na razie widać tylko dwie kreseczki ale musiałam się z Wami podzielić tą informacją a i łyżeczka stukala.
U Nas też są dwie dolne . Jedna już duża widoczna , typowy ząb ! wyszła 21 kwietnia a 9 /10 maja wyszła druga dolna . Już wyszła Al jeszcze krótki zabus.
Z tym , ze jak się śmiejemy to kasowniczek jestvillemo_gbm lubi tę wiadomość
-
Szybko faktycznie. Ale to genetyka z córcia miałam to samo. Pierwszy ząbek miała w wieku 3,5 miesiąca. Poza tym i jemu i jej zawsze szły po 2,3 naraz. Powiem wam ze jestem zdziwiona ale zauważyłam że jak mąż zabiera gdzieś córeczkę i zostaje sama w domu z małym to on jest o wiele bardziej placzliwy niż normalnie. Jak go noszę to zagląda do pokoi i jak nie widzi siostry zaczyna płakać i marudzić. Jak tylko ona wraca to śmieje się do niej od wejścia. Fajnie na takie chwile patrzeć
villemo_gbm, agaton, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Witam !
My tez lada dzien dolaczymy do uzebionych bobasow Juz widac wyrazna kreske
Sprawdzilam wczoraj pamietnik pierwszego roku i ona pierwszego zeba miala w wieku 11 miesiecy i trzech tygodni . Czyli Leon przegoni siostre z czego ona nie jest zadowolona
U na pogoda piekna tylko oczywiscie wieje mistral ,ale i tak zaliczymy spacer
Udanej slonecznej niedzieli Wam zycze !!!villemo_gbm lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Villemo,gratuluje zabka taka mala rzecz, a tak cieszy co nie? U nas sa juz dwie dolne jedynki
Dzisiaj w ogóle Helenia moja konczy 7 m-cy kiedy to zleciało,ja się pytam
Buziaki dla mamusiek i maluszkow :*stokrotka25, lojkalojka, villemo_gbm lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agaton w srode bedzie 31 tygodni .
U nas tez kolejna bardzo kiepska noc -bardzo
Musze poszukac czy na ten tydzien przypada jakis skok
Ja myslalam , ze to moze dolna jedynka daje popalic , albo za duzo jogurtu ( bo ma tak jakby jakies bole ). Sama juz nie wiem .
Leon ma 7 mieisecy i tylko jedna noc przespana w calosci bez pobudek .
Jak tu zyc ?
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka - u nas nawet nie pamiętam czy była jedna cała noc bez pobudek , zawsze jest ich kilka - mniej albo więcej . Gdyby spał całą noc to chyba bym była w strachu że coś z nim nie tak .
No i chyba za bardzo pochwaliłam moje dziecię że umie tak super usypiać, bo od tygodnia jest z nim problem. Nie wiem czy już nie potrzebuje 3 drzemek czy co, no zmęczony jest i trze oczy a jak go kładę do spania to płacz . Też muszę sprawdzić jak się skoki przedstawiają na tym etapie . -
Lojka,dzieki nieseyy na tydzień naszych bąbli nie przewiduja żadnego skoku,wiec to pewnie zęby hehe,trzeba sobie jakos tłumaczyć
Ola,ciekawe jak z Leosiem twoim,czy jemu "przysługuje" skok
U nas dzisiaj na szczęście jedna pobudka,ciekawe jak będzie dzisiaj
Ja bylam dzisiaj z Helenka na wykładzie takim psychologicznym,trwal godzinę i moje dziecko grzecznie sluchalo na kolanach u babci hehe. Nawet się nie wiercila za bardzo. A jak juz usnela to sie wykład skończył
Jak będę miała chwile na kompie to napisze wam co nieco, bo fajne rzeczy babeczka mowila. Wyklad byl o znaczeniu słów i dużo bylo o tym jak mówić do dziecka i w ten sposób je kształtować
-
No wlasnie to nie skok,wiec stawiam na zeby
U nas pierwszy raz Leon poszedl pozno spac : 20:30 Moze pospi do rana
agaton czekam na Twojego posta ,bo jestem ciekawa co ciekawego sie dowiedzialas na wykladzie . Ja sie lapie na tym , ze czasami zdrobniale mowie do malego ,a moj D i corka to juz wogole . Caly czas ich upominam ,ale to jak grochem o sciane .Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 23:12
[*] 6tc 07.01.2015
-
agaton wrote:Lojka,dzieki nieseyy na tydzień naszych bąbli nie przewiduja żadnego skoku,wiec to pewnie zęby hehe,trzeba sobie jakos tłumaczyć
Ola,ciekawe jak z Leosiem twoim,czy jemu "przysługuje" skok
U nas dzisiaj na szczęście jedna pobudka,ciekawe jak będzie dzisiaj
Ja bylam dzisiaj z Helenka na wykładzie takim psychologicznym,trwal godzinę i moje dziecko grzecznie sluchalo na kolanach u babci hehe. Nawet się nie wiercila za bardzo. A jak juz usnela to sie wykład skończył
Jak będę miała chwile na kompie to napisze wam co nieco, bo fajne rzeczy babeczka mowila. Wyklad byl o znaczeniu słów i dużo bylo o tym jak mówić do dziecka i w ten sposób je kształtować
Wszyscy w domu