Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelek wrote:Dodinka wielkie gratulacje i trzymam kciuki za wizytę!
Ola wiadomo jaka płeć u Ciebie? Bo nie wiem czy pisałaś coś.. Nie zaglądam tu teraz.
Pozdrawiamy z Antkiem!
Ola ma mieć dziewuszke chyba ze coś się zmieniło .
Widzę, ze nie tylko ja zalatana ostatnio i nie mam czasu pisać, dziewczyny dziecko mi się zepsuło poplakuje i w dzień i w nocy masakra jakaś a u Was jak ? Może w szczepionce coś jej wszczepili ; )
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
dodinak moze to jednak bledna diagnoza i lekarz sie pomylil
Trzymam kciuki za jutro kochana :* Bedzie dobrze , musi byc dobrze .
A ja witam sie w Dniu Naszego Swieta !
Wszystkiego Najlepszego dla kazdej z Was :*
Ja nestety bardzo niewyspana Pobudka o 3:30 Chyba dzisiaj zalicze popoludniowa drzemke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 09:55
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dodinka mam znajoma,w jednym czasie chodzilysmy w ciąży,między naszymi dzieciakami nie cale 2 tyg różnicy.Ginekolog jej powiedziała,że nic z tego nie będzie ,bo pecherzyk jest splaszczony,na pierwszej wizycie.Wkurzyla sie i poszła do innej ginekolog,wszystko było w porządku,chłpczyk urodził sie w terminie,jest zdrowy,ciąża też przebiegała prawidłowo.Wiem,że to trudne ,bo też bym sie zamartwiała.Ale tak Ci chciałam napisac,dla otuchy,że nie wszystko przasądzone!Trzymaj się;*
dodinka lubi tę wiadomość
-
Bąbelek - będzie dziewczynka
Villemo - mam nadzieję że nic się nie zmieni , to by było dopiero
Arielka - mój jeszcze nie stoi, tzn stoi ale nie sam - dla mnie to lepiej że jeszcze nie muszę za nim biegać
Mamusie - oczywiście wszystkiego naj z okazji naszego pierwszego Dnia Mamy!!!
Ja teraz nie zaglądałam chwilkę bo jakoś ciężko mi w ostatnich dniach, normalnie nie mam siły heheh , co to będzie później .
Leoś przechodzi z 3 drzemek na 2 bo zaczynało mi czasu brakować na 3 - no i myślałam że już w miarę śpi w nocy bez pobudek a tu powtórka z rozrywki czyli pielgrzymki nocne powróciły .
Lojka - pewnie że zdrzemnij się jak tylko będziesz miała możliwość , ja właśnie chciałam się przespać bo mały śpi ale za nic nie mogę - myśli 1000 na minutę a mały pewnie zaraz wstanie bo śpi już godzinęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 16:15
villemo_gbm, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Dodinka - mam nadzieję że maluch jest w macicy jednak, może to ciałko żółte jest w jajniku i tak wygląda... pamiętam że kiedyś moja gin też mówiła że coś jest w jajniku ale okazało się że to nie pęcherzyk tylko właśnie ciałko żółte.
Najważniejsze jest Twoje zdrowie więc dobrze że idziesz do szpitala ale mam nadzieję że jednak wszystko się ułoży pozytywnie!!! trzymam bardzo kciuki!! -
nick nieaktualny
-
Dodinka u.ciebie sytuacja widzę taka jak u mnie. Teraz moja co ma prawie 8mcy i daje mamie nieźle w kość.
Ja tez miałam podejrzenie cp czyli w macicy malutki pęcherzyk (dziwny dla dr) a w lewym jajniki torbiel (inna niż zazwyczaj). Po tygodniu okazalo sie ze jednak ciąża jest i idzie do przodu a torbiel byla jaka byla i zanikla w trakcie ciąży.
Dodinka wiem że łatwo mówić nie denerwuj sie. Ale bądź dobrej myśli jak masz możliwość idź do innego lekarza,skonsultuj to jeszcze. Ja tak zrobiłam.
Powodzenia! -
nick nieaktualny