X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, śliczna córa!
    zapodaj sam usuwa po jakimś czasie zdjęcia ;)

Dziękuję za życzenia. Urodził się czarny z ciemnymi oczami, a obecnie blondas z błękitnymi :D :D

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa gratulacje.

100 lat dla solenizanta :).

Ola śliczna malutka oby tak dalej i bez kolek znam ten koszmar.

My pozybylysmy się kataru i kaszlu ale do żłobka jej jeszcze nie chcę puścić myślę najpier ja zaszczepić przeciw pneumokokom może uda się w tym tygodniu zobaczymy. Moja Mała bardzo mobilna się zrobiła od kiedy zaczęła chodzić :).

event.png
  • sama radość Ekspertka

Wysłany: 3 października 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola gratulacje śliczna córcia. Styczniowa tez gratulacje!!!!ale szalejecie dziewczęta! !!! Aż przez chwile pomyślałam o trzecim ha ha ha

• agaton Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa, moze to dla ciebie będzie lepiej,ze Szczepan będzie w żłobku chociaż z kilka godzin,będziesz mogla odpocząć,przespac sie, ogarnac dom. Zreszta to wszystko pewnie wyjdzie w praniu :)

Ola,śliczną masz corcie <3 oby obylo sie bez kolek :)

Sama Radość, jeszcze o tym przedszkolu chciałam napisać,ze wg mnie to dzieci sa różne i nie wszystkie musza chodzić do przedszkola. Ja np nie chodziłam,wolalam byc z mama w domu i bawić sie z koleżankami na podwórku,a nie mam żadnych problemów z kontaktami miedzyludzkimi :) najważniejsze to sluchac swojej intuicji :)

villemo_gbm, ZakręconaOna, polkosia lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa, gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo!!

Dla Tadzia - wszystkiego najlepszego niebieskooki przystojniaku!

Olu, Natalka jest cudowna! <3

zakocona lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama radość, ja tez tak myślę, ze wszystko zależy od dziecka, od jego wrażliwości, temperamentu. Ja tez nie chodziłam do przedszkola, zawsze bylam nieśmiała i bałam sie nieznanego i nowego. Z czasem pozbyłam sie blokady ;-) nie mam tez problemów z komunikowaniem sie i nawiązywaniem znajomości.
    Za to moja starsza corka poszła do przedszkola przed ukończeniem 4 lat. Jest przebojowa, głośna, odważna. Ani jednej łezki nie uroniła przez cale 3 lata przedszkola a nauczycielki mówiły, ze chciałyby, zeby wszystkie dzieci były takie "bezproblemowe" jak Nadia. Jest tylko jedno ale... Nadia nienawidzi przedstawien, wystepow itp.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • sama radość Ekspertka

Wysłany: 4 października 2016, 02:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie dziewczyny ze tez tak myślicie o tym przedszkolu.to naprawde zależy od charakteru moja córcia wstydliwa i nieśmiała jest po prostu. Ja tylko jak słyszę od niektórych moich koleżanek i od pani przedszkolaki ze powinnam ja zostawić na sile nawet jak będzie histerycznie płakać to mi się po prostu nóż w kieszeni otwiera...

• villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba mi się menopauza zaczyna :/ wiec tak jutro mam dostać @ a tymczasem w niedzielę miałam plamienia a dziś i wczoraj cisza już myślałam ze @ a tu cisza :/ wyguglowalam w gogle ze to może być objaw menopauzy pewnie panikuje bo co tam mam dopiero 36 lat ale u mnie w rodzinie wcześnie kończymy mama zaczęła to miała 38 lat babcia 39 cholera wie za tydzień mam wizytę u gina to zapytam, ciążę wykluczam co prawda stosujemy tylko stosunek przerywany ale chyba musiałby to być jakiś cud.

event.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    villemo_gbm wrote:
    Dziewczyny chyba mi się menopauza zaczyna :/ wiec tak jutro mam dostać @ a tymczasem w niedzielę miałam plamienia a dziś i wczoraj cisza już myślałam ze @ a tu cisza :/ wyguglowalam w gogle ze to może być objaw menopauzy pewnie panikuje bo co tam mam dopiero 36 lat ale u mnie w rodzinie wcześnie kończymy mama zaczęła to miała 38 lat babcia 39 cholera wie za tydzień mam wizytę u gina to zapytam, ciążę wykluczam co prawda stosujemy tylko stosunek przerywany ale chyba musiałby to być jakiś cud.
    Kochana spokojnie . Najpierw wizyta u ginekologa a nie czarne wizję :) a może zatestuj przed wizytą u ginekologa żeby miec ta pewność

villemo_gbm lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa ,ale super -gratuluje !!!

Ola Natalka jest cudna i to spojrzenie :)

Zakocona - sto lat dla blond Tadka :)

zakocona lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, śliczna córeczka :) Jaka już zainteresowana :)

Styczniowa, gratulacje!

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa no proszę!!! Gratuluję!

Ola śliczna jest malutka:*

co do przedszkola to się nie wypowiem za bardzo, ale też nie miałabym serca zostawiać płaczącego dziecka na tą chwilę.

Ja też bym chciała żeby Kuba chociaż na 2-3 godzinki poszedł do żłobka, no ale niestety nie dostał się, a prywatnych u nas nawet nie ma.
    W tej chwili Kubuś ma już jedną drzemkę w ciągu dnia.
    Co do zabawy Arielka to nie jesteś nienormalna :):) super, że Twoje dziecko umie samo się zabawić, mój niestety ciągle za mną chodzi, jak się bawić to też tylko ze mną lub z mężem, może to nasza wina że tak go nauczyliśmy? Nie wiem, ale sama nie mogę nic zrobić, Kuba i tak zostawi swoje zabawki i mi pomoże we wszystkim, w robieniu siku też :)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka ja juz nie pamietam jak to jest robic siku w samotnosci haha

stokrotka25, polkosia lubią tę wiadomość

event.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

Jestem spokojniejsza bo dzis zrobiłam test i krecha ewidentnie ciemniejsza. Wczoraj miałam jednorazowe plamienie ale juz czysto więc też ok (tak samo miałam w pierwszej ciazy) No i już zaliczyłam spotkanie z porcelaną z rana :/ Ogólnie objawów ciazowych u mnie juz od groma i wszystko podobnie bardzo jak we wcześniejszej ciazy.

Zakręcona pytałaś czy maż wie... Tak bo my testujemy zawsze razem :) Ucieszył sie bardzo chociaż on był nastawiony na to że pewnie uda sie dopiero gdzieś koło nowego roku :) Ale bardzo sie cieszymy ze Ktosiek mieszka w moim brzuszku :)

Stokrotka na dzień dzisiejszy zlobek to dla mnie wybawienie bo juz zaczyna dokuczać mi sennosć ale myślę ze z niego zrezygnujemy gdy skończe pierwszy trymestr no chyba ze okoliczności będą inne

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa wierzę, ja miałam masakryczne mdłości i zmęczenie, a teraz się boję, bo nie mam ich wcale, a to dopiero 10 tydzień...:/
    Wizyta dopiero 17.10 i chyba osiwieję z nerwów do tego czasu....

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie miałam mdłości taki typ ze mnie i tylko silnie na zapachy reagowalam.

event.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    villemo tylko ja w tej ciąży miałam gdzieś od 6 do 8 tygodnia a teraz nic, oby to taka miła ciąża była :)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    villemo i jak u Ciebie sytuacja? Kiedy masz tego gina? Moze to jednak ciaża?

stokrotka na pewno wszystko jest ok. Maleństwo w brzuszku Cie oszczędza bo wie że musisz biegać za starszakiem.

Dziewczyny już widzę w małym wpływ złobka! Robił tylko po dwa kroczki samodzielnie i to od czasu do czasu tylko a w pierwszym dniu żłobka po powrocie do domu łaził już cały czas i od poniedziałku jest to juz jego główny sposób przemieszczania. Napatrzył sie chyba na inne dzieci :D Aaaaa i całkiem nieźle znosimy żłobek (najgorzej tata :D)

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa dzueki ze pytasz normalny okres mam gina mam w przyszlym tygodniu w czwartek moze to jskies zapalnenie albo cus.

My dziś byłyśmy na godzinkę w żłobku z Mają a w poniedziałek idzie już sama na 3-4 H mamusia już przeżywa :(.

event.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecałam fotkę z sesji mam kp, to wstawiam :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec7bde1045df.jpg

stokrotka25, madu, polkosia lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
‹‹ 3176 3177 3178 3179 3180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ