Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Styczniowa gratulacje.
100 lat dla solenizanta .
Ola śliczna malutka oby tak dalej i bez kolek znam ten koszmar.
My pozybylysmy się kataru i kaszlu ale do żłobka jej jeszcze nie chcę puścić myślę najpier ja zaszczepić przeciw pneumokokom może uda się w tym tygodniu zobaczymy. Moja Mała bardzo mobilna się zrobiła od kiedy zaczęła chodzić . -
Styczniowa, moze to dla ciebie będzie lepiej,ze Szczepan będzie w żłobku chociaż z kilka godzin,będziesz mogla odpocząć,przespac sie, ogarnac dom. Zreszta to wszystko pewnie wyjdzie w praniu
Ola,śliczną masz corcie oby obylo sie bez kolek
Sama Radość, jeszcze o tym przedszkolu chciałam napisać,ze wg mnie to dzieci sa różne i nie wszystkie musza chodzić do przedszkola. Ja np nie chodziłam,wolalam byc z mama w domu i bawić sie z koleżankami na podwórku,a nie mam żadnych problemów z kontaktami miedzyludzkimi najważniejsze to sluchac swojej intuicjivillemo_gbm, ZakręconaOna, polkosia lubią tę wiadomość
-
Sama radość, ja tez tak myślę, ze wszystko zależy od dziecka, od jego wrażliwości, temperamentu. Ja tez nie chodziłam do przedszkola, zawsze bylam nieśmiała i bałam sie nieznanego i nowego. Z czasem pozbyłam sie blokady nie mam tez problemów z komunikowaniem sie i nawiązywaniem znajomości.
Za to moja starsza corka poszła do przedszkola przed ukończeniem 4 lat. Jest przebojowa, głośna, odważna. Ani jednej łezki nie uroniła przez cale 3 lata przedszkola a nauczycielki mówiły, ze chciałyby, zeby wszystkie dzieci były takie "bezproblemowe" jak Nadia. Jest tylko jedno ale... Nadia nienawidzi przedstawien, wystepow itp. -
Fajnie dziewczyny ze tez tak myślicie o tym przedszkolu.to naprawde zależy od charakteru moja córcia wstydliwa i nieśmiała jest po prostu. Ja tylko jak słyszę od niektórych moich koleżanek i od pani przedszkolaki ze powinnam ja zostawić na sile nawet jak będzie histerycznie płakać to mi się po prostu nóż w kieszeni otwiera...
-
Dziewczyny chyba mi się menopauza zaczyna wiec tak jutro mam dostać @ a tymczasem w niedzielę miałam plamienia a dziś i wczoraj cisza już myślałam ze @ a tu cisza wyguglowalam w gogle ze to może być objaw menopauzy pewnie panikuje bo co tam mam dopiero 36 lat ale u mnie w rodzinie wcześnie kończymy mama zaczęła to miała 38 lat babcia 39 cholera wie za tydzień mam wizytę u gina to zapytam, ciążę wykluczam co prawda stosujemy tylko stosunek przerywany ale chyba musiałby to być jakiś cud.
-
villemo_gbm wrote:Dziewczyny chyba mi się menopauza zaczyna wiec tak jutro mam dostać @ a tymczasem w niedzielę miałam plamienia a dziś i wczoraj cisza już myślałam ze @ a tu cisza wyguglowalam w gogle ze to może być objaw menopauzy pewnie panikuje bo co tam mam dopiero 36 lat ale u mnie w rodzinie wcześnie kończymy mama zaczęła to miała 38 lat babcia 39 cholera wie za tydzień mam wizytę u gina to zapytam, ciążę wykluczam co prawda stosujemy tylko stosunek przerywany ale chyba musiałby to być jakiś cud.
villemo_gbm lubi tę wiadomość
-
Styczniowa no proszę!!! Gratuluję!
Ola śliczna jest malutka:*
co do przedszkola to się nie wypowiem za bardzo, ale też nie miałabym serca zostawiać płaczącego dziecka na tą chwilę.
Ja też bym chciała żeby Kuba chociaż na 2-3 godzinki poszedł do żłobka, no ale niestety nie dostał się, a prywatnych u nas nawet nie ma.
W tej chwili Kubuś ma już jedną drzemkę w ciągu dnia.
Co do zabawy Arielka to nie jesteś nienormalna super, że Twoje dziecko umie samo się zabawić, mój niestety ciągle za mną chodzi, jak się bawić to też tylko ze mną lub z mężem, może to nasza wina że tak go nauczyliśmy? Nie wiem, ale sama nie mogę nic zrobić, Kuba i tak zostawi swoje zabawki i mi pomoże we wszystkim, w robieniu siku też
villemo_gbm lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Jestem spokojniejsza bo dzis zrobiłam test i krecha ewidentnie ciemniejsza. Wczoraj miałam jednorazowe plamienie ale juz czysto więc też ok (tak samo miałam w pierwszej ciazy) No i już zaliczyłam spotkanie z porcelaną z rana Ogólnie objawów ciazowych u mnie juz od groma i wszystko podobnie bardzo jak we wcześniejszej ciazy.
Zakręcona pytałaś czy maż wie... Tak bo my testujemy zawsze razem Ucieszył sie bardzo chociaż on był nastawiony na to że pewnie uda sie dopiero gdzieś koło nowego roku Ale bardzo sie cieszymy ze Ktosiek mieszka w moim brzuszku
Stokrotka na dzień dzisiejszy zlobek to dla mnie wybawienie bo juz zaczyna dokuczać mi sennosć ale myślę ze z niego zrezygnujemy gdy skończe pierwszy trymestr no chyba ze okoliczności będą innevillemo_gbm lubi tę wiadomość
-
villemo i jak u Ciebie sytuacja? Kiedy masz tego gina? Moze to jednak ciaża?
stokrotka na pewno wszystko jest ok. Maleństwo w brzuszku Cie oszczędza bo wie że musisz biegać za starszakiem.
Dziewczyny już widzę w małym wpływ złobka! Robił tylko po dwa kroczki samodzielnie i to od czasu do czasu tylko a w pierwszym dniu żłobka po powrocie do domu łaził już cały czas i od poniedziałku jest to juz jego główny sposób przemieszczania. Napatrzył sie chyba na inne dzieci Aaaaa i całkiem nieźle znosimy żłobek (najgorzej tata )