Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:tak szybko?
Kaśku, ola.321, dodinka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Widzę, że wywiązała się niezła dyskusja. Ja postawiłam na pozytywne myślenie i tego się trzymam.
Bree bardzo mocno Cię wspieram i życzę Ci wszystkiego co najlepsze na pewno kolejne zajście w ciążę będzie Twoim najszczęśliwszym dniem w życiu i taaaak do samego porodu -życzę Ci tego, przesyłam buziaki !
Ja niestety w pracy siedzę z gorączką nie wiem ile jej mam ale mam na pewno wzięłam paracetamol ale za dużo to on mi nie pomógł.. mam nadzieje, że jutro wstanę już zdrowa.
Kaśku śliczne ciuszki ja też wczoraj nakupowałam i jeszcze bujaczek leżaczek dorwałam za 99złKaśku, Małgorzatka, Bree, dodinka lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Hej dziewczynki
Widzę, że wywiązała się niezła dyskusja. Ja postawiłam na pozytywne myślenie i tego się trzymam.
Bree bardzo mocno Cię wspieram i życzę Ci wszystkiego co najlepsze na pewno kolejne zajście w ciążę będzie Twoim najszczęśliwszym dniem w życiu i taaaak do samego porodu -życzę Ci tego, przesyłam buziaki !
Ja niestety w pracy siedzę z gorączką nie wiem ile jej mam ale mam na pewno wzięłam paracetamol ale za dużo to on mi nie pomógł.. mam nadzieje, że jutro wstanę już zdrowa.
Kaśku śliczne ciuszki ja też wczoraj nakupowałam i jeszcze bujaczek leżaczek dorwałam za 99zł
Nynusia to do łóżka jak najszybciej!!
A zakupami się koniecznie pochwalMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:teraz przy tych sprzętach jak lekarz zrobi 3d lub 4d i dzidek się rozkroczy to już zobaczymy ja mam 20 Marca usg to genetyczne i też jest opcja włączenia na chwile 3d zobaczymy czy położna się postara może też już będę wiedzieć
Fajnie ja zawsze myślałam, że to później widać, koło 20 tygodniamalgo86 lubi tę wiadomość
-
Kaśku, po prostu boskie te ciuszki. Ja ledwo odeszłam od koszy w lidlu bo jeszcze końcówki pajacyków i dresików u nas zostały. Ale wiecie co sobie myślę? Za 6 dni, według belly najgorszy okres mija, i wtedy kupię sobie jedną słodką rzecz. Żebym mogła się nią cieszyć
Ola ja też mam przeczucie, że chłopiec. Ale nie jest jakieś bardzo wyraźne. Czasami zastanawiam się czy sama sobie nie wkręcam tego, i nie mówię tego na głos by moja mama i mąż, nie byli zawiedzeni jesli faktycznie nie urodzi się wymarzona córeczka.
Tak czy inaczej ja będę tak samo przeszczęśliwa jeśli będzie chłopiec i dziewczyna.
A czy znajdzie się wśród nas odważna, która nie będzie chciała znać płci?ola.321, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ja mam 19-go USG genetyczne i mam nadzieję że się dowiem , ale faktycznie zależy czy bobas będzie chciał współpracować
aaa i zastanawiałam się czy będę chciała wiedzieć... ale chyba nie wyobrażam sobie nie wiedzieć .
sama jestem ciekawa czy któraś z Was chce mieć niespodziankę .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 13:57
Małgorzatka, Magnosia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Właśnie się popłakałam w pracy. Ze śmiechu
http://joemonster.org/art/31309/Jesli_zdecydujesz_sie_na_potomka_najpierw_przeczytaj_do_czego_jest_zdolna_kobieta_w_ciazyola.321, Magnosia, Kaśku, agnes175 lubią tę wiadomość
-
http://joemonster.org/art/31309/Jesli_zdecydujesz_sie_na_potomka_najpierw_przeczytaj_do_czego_jest_zdolna_kobieta_w_ciazy
Anaa - dziękuję, uśmiałam się do łez
ola.321 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
http://joemonster.org/art/31309/Jesli_zdecydujesz_sie_na_potomka_najpierw_przeczytaj_do_czego_jest_zdolna_kobieta_w_ciazy
O matko to jest straszne po prostu... Popłakałam się przy wzmiance o tym, że robotnik sikający za barakiem zepsuł biedaczce apetyt na ziemię. No bezczelny! Jak on mógłWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 14:08
Magnosia, aanaa, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Hahaha siedziałam i śmiałam się do komputera jak idiotka jakaś, teraz w pracy już całkiem pomyślą, że coś ze mną nie takaanaa, Małgorzatka, Rzodkiewka lubią tę wiadomość
-
Kobietki ja narazie sie zmywam do swojego swiata... jeszcze raz wszystkim dziekuje za kazde cieple slowo, zycze Wam wszystkiego najlepszego, czyli zdrowia i spokoju... jak cos u mnie sie zmieni to wpadne i napisze... tych ktore zdolowalam - przepraszam, nie mialam tego na celu jednak mam swiadomosc ze przez moje wpisy moglyscie sie zle czuc... narazie nie bede tu wpadac... jesli ktos chcialby cos do mnie napisac to prosze o wyslanie wiadomosci...
Buziaki :*polkosia, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość