Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree wrote:Kobietki ja narazie sie zmywam do swojego swiata... jeszcze raz wszystkim dziekuje za kazde cieple slowo, zycze Wam wszystkiego najlepszego, czyli zdrowia i spokoju... jak cos u mnie sie zmieni to wpadne i napisze... tych ktore zdolowalam - przepraszam, nie mialam tego na celu jednak mam swiadomosc ze przez moje wpisy moglyscie sie zle czuc... narazie nie bede tu wpadac... jesli ktos chcialby cos do mnie napisac to prosze o wyslanie wiadomosci...
Buziaki :*
Wpadaj, dawaj znać co u Ciebie życzę Ci wszystkiego najlepszego, dużo siły :*Bree lubi tę wiadomość
-
Kaśku jak tylko będę miała jak zrobić zdjęcie to sie pochwale co prawda leżaczek jeszcze nie rozłożony bo muszę baterie kupić a już wczoraj nie miałam siły na sklep zapewne zrobię to jak tylko się lepiej poczuje bo muszę go sprawdzić żeby potem sie nie okazało, że nie działa i będzie lipa a jest taaaki śliczny
Małgorzatka, Ursa, Kaśku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. Mało się odzywam, ale czytam na bieżąco:-) Idę dziś na usg i trochę się martwię Poszłam rano na betę i wyszło 124 195 (37 dzień po owulacji). Ostatnio robiłam 17. lutego i było 16 078 (24 dzień po owulacji). Wg. kalkulatora przyrost jest poniżej normy:-( Bardzo mnie to martwi...
-
~Rewianka~ wrote:Hej Dziewczyny. Mało się odzywam, ale czytam na bieżąco:-) Idę dziś na usg i trochę się martwię Poszłam rano na betę i wyszło 124 195 (37 dzień po owulacji). Ostatnio robiłam 17. lutego i było 16 078 (24 dzień po owulacji). Wg. kalkulatora przyrost jest poniżej normy:-( Bardzo mnie to martwi...
Im beta większa, tym wolniej przyrasta. Gdzieś w necie jest kalkulator, który to uwzględnia. Niestety nie pamiętam gdzie, ale dziewczyny na forum o nim pisały.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualny
-
~Rewianka~ wrote:Hej Dziewczyny. Mało się odzywam, ale czytam na bieżąco:-) Idę dziś na usg i trochę się martwię Poszłam rano na betę i wyszło 124 195 (37 dzień po owulacji). Ostatnio robiłam 17. lutego i było 16 078 (24 dzień po owulacji). Wg. kalkulatora przyrost jest poniżej normy:-( Bardzo mnie to martwi...
O której dzisiaj masz wizytę? Ja jeszcze ponad 3h - odliczam
Ja będę pracować co najmniej do końca sierpnia, więc zazdroszczę tym leżakującymMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
a Ja widze , ze Panie tu mówią o przwidywalnej płci
Ja czuje , ze bedzie córa , powaznie mój to się ze mnie smiał wczoraj hehe , ze jak bedzie tara rozdarta jak Ja to ucieka haha ; p
Ja dziś wolne jeszcze , byłam sie umowic do lekarza na pierwsze usg ale tu w UK troche inaczej to wyglada wiec dopiero jutro umawiam sie na srode do lekarza potem on umowi mnie na spotkanie na usg ktore odbedzie sie dopiero w 10 tyg ale zleciUrsa, Kaśku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bree - powodzenia, wpadnij do nas jak będziesz na siłach i pisz co u Ciebie!!! Trzymam kciuki!!
Dziewczyny to kciuki za wizyty
Rewianka - przy tej becie nie ma już takich szybkich wzrostów. Ja się swoim stresowałam że powyżej 18tys już mi się nie podwoiło no ale przecież w nieskończoność podwajać się nie może .Bree, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
~Rewianka~ wrote:Właśnie ten kalkulator na bellybestfriend.pl mi wyliczył, że przyrost za mały, ale z drugiej strony prawie górna granica normy na 8 tydzień...
Masz super przyrost powyżej 6000 nie rośnie tak szybko nie martw się -
aanaa wrote:Ursa, pisz częściej, bo jak widzę Twój podpis to mi się humor poprawia świetne ujęcie maluszka
No to Ola musi jeszcze dodac swoje foto to suwaczka bo jej dzidziuś podobny do mojego. Też tak pięknie pozował
Mnie czasem denerwuje, że ten suwaczek taki wielki się zrobił, przez to foto.
Mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Na pewno wszystko będzie dobrze A oczekującym polecam pooglądac łóżeczka. Ja teraz tak sobie marzę o takiej elektrycznej kołysce Włączasz i sama buja maluszka. No i wygląda ślicznieBree, ola.321, Kaśku lubią tę wiadomość