Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Kobietki ja narazie sie zmywam do swojego swiata... jeszcze raz wszystkim dziekuje za kazde cieple slowo, zycze Wam wszystkiego najlepszego, czyli zdrowia i spokoju... jak cos u mnie sie zmieni to wpadne i napisze... tych ktore zdolowalam - przepraszam, nie mialam tego na celu jednak mam swiadomosc ze przez moje wpisy moglyscie sie zle czuc... narazie nie bede tu wpadac... jesli ktos chcialby cos do mnie napisac to prosze o wyslanie wiadomosci...

Buziaki :* <3

Wpadaj, dawaj znać co u Ciebie :) życzę Ci wszystkiego najlepszego, dużo siły :*

Bree lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśku jak tylko będę miała jak zrobić zdjęcie to sie pochwale co prawda leżaczek jeszcze nie rozłożony bo muszę baterie kupić a już wczoraj nie miałam siły na sklep zapewne zrobię to jak tylko się lepiej poczuje bo muszę go sprawdzić żeby potem sie nie okazało, że nie działa i będzie lipa a jest taaaki śliczny <3

Małgorzatka, Ursa, Kaśku lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree rozkręciło sie trochę?

Bree lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Mało się odzywam, ale czytam na bieżąco:-) Idę dziś na usg i trochę się martwię :-( Poszłam rano na betę i wyszło 124 195 (37 dzień po owulacji). Ostatnio robiłam 17. lutego i było 16 078 (24 dzień po owulacji). Wg. kalkulatora przyrost jest poniżej normy:-( Bardzo mnie to martwi...

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Rewianka~ wrote:
    Hej Dziewczyny. Mało się odzywam, ale czytam na bieżąco:-) Idę dziś na usg i trochę się martwię :-( Poszłam rano na betę i wyszło 124 195 (37 dzień po owulacji). Ostatnio robiłam 17. lutego i było 16 078 (24 dzień po owulacji). Wg. kalkulatora przyrost jest poniżej normy:-( Bardzo mnie to martwi...

Im beta większa, tym wolniej przyrasta. Gdzieś w necie jest kalkulator, który to uwzględnia. Niestety nie pamiętam gdzie, ale dziewczyny na forum o nim pisały.

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewianka, jakiś zły kalkulator masz. To bardzo dobry przyrost.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ten kalkulator na bellybestfriend.pl mi wyliczył, że przyrost za mały, ale z drugiej strony prawie górna granica normy na 8 tydzień...

Magnosia lubi tę wiadomość

• Ursa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewianka nic sie nie martw, moim zdaniem jest za duży rozstrzał między betami i może dlatego wychodzi Ci poniżej normy.

Na USG wszystkiego się dowiesz :D

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa, pisz częściej, bo jak widzę Twój podpis to mi się humor poprawia :) świetne ujęcie maluszka :D

Ursa, Mo_niczka, Kaśku lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Rewianka~ wrote:

O której dzisiaj masz wizytę? Ja jeszcze ponad 3h - odliczam ;D

Ja będę pracować co najmniej do końca sierpnia, więc zazdroszczę tym leżakującym :(

Małgorzatka lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ja widze , ze Panie tu mówią o przwidywalnej płci ;)
    Ja czuje , ze bedzie córa , powaznie ;) mój to się ze mnie smiał wczoraj hehe , ze jak bedzie tara rozdarta jak Ja to ucieka haha ; p
    Ja dziś wolne jeszcze , byłam sie umowic do lekarza na pierwsze usg ale tu w UK troche inaczej to wyglada wiec dopiero jutro umawiam sie na srode do lekarza potem on umowi mnie na spotkanie na usg ktore odbedzie sie dopiero w 10 tyg ale zleci ;)

Ursa, Kaśku lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się z końcem sierpnia kończy umowa, dlatego lepiej żebym nie uciekała na L4. Mam nadzieję, że zdrowie pozwoli. Czuję się dobrze, ale wolałabym nie siedzieć do końca ciąży w lab... No i tu mam dylemat :)

iv09hdge6yql001e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 16:10. Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Ursa, aanaa, Małgorzatka, Magnosia, Kaśku lubią tę wiadomość

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree - powodzenia, wpadnij do nas jak będziesz na siłach i pisz co u Ciebie!!! Trzymam kciuki!!

Dziewczyny to kciuki za wizyty :)

Rewianka - przy tej becie nie ma już takich szybkich wzrostów. Ja się swoim stresowałam że powyżej 18tys już mi się nie podwoiło no ale przecież w nieskończoność podwajać się nie może :).

Bree, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja szefowa jak się dowie, że jestem w ciąży to mnie szybko wyśle na L4, bo nie ma na tyle pracy. Poza tym może mi być ciężko jak się brzuszek pojawi, bo mam chory kręgosłup, jestem po operacji i pewnie będę leżeć sporo... okaże się.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Bree rozkręciło sie trochę?

na szczescie tak...czuje ulge...poprotu okres mi sie spoznil ;)

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo na Belly liczy 2x co 48h, a jeśli beta przekroczy 1200, to rośnie 2x dopiero po 96h lub więcej :)

agania lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Rewianka~ wrote:
    Właśnie ten kalkulator na bellybestfriend.pl mi wyliczył, że przyrost za mały, ale z drugiej strony prawie górna granica normy na 8 tydzień...
    Ten kalkulator na belly powinni zlikwidować już była wzmianka na ten temat ;)
    Masz super przyrost powyżej 6000 nie rośnie tak szybko ;) nie martw się ;)

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Ursa, pisz częściej, bo jak widzę Twój podpis to mi się humor poprawia :) świetne ujęcie maluszka :D

No to Ola musi jeszcze dodac swoje foto to suwaczka bo jej dzidziuś podobny do mojego. Też tak pięknie pozował :D

Mnie czasem denerwuje, że ten suwaczek taki wielki się zrobił, przez to foto.

Mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Na pewno wszystko będzie dobrze :) A oczekującym polecam pooglądac łóżeczka. Ja teraz tak sobie marzę o takiej elektrycznej kołysce :) Włączasz i sama buja maluszka. No i wygląda ślicznie :)

Bree, ola.321, Kaśku lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wizyty :)

Zabieram się za łazanki :P :P któraś mi zrobiła ochotę ostatnio :P :P

Bree, Ursa lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
‹‹ 321 322 323 324 325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ