X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Ok, to dopiszmy do nazwy temat7. Zakaz wstępu tym co poroniły. Bree jeszcze tydzień ten byla na takim miejscu jak my, dzisiaj potrzebuję wsparcia, a wy gadacie smutno tu.
    Nie nie dopiszę takiego tematu bo tutaj każdy ma wstęp i nie interesuje mnie komu się to podoba a komu nie . Nie rozumiem osob bez empatii i zrozumienia ale też nie można ciągle pisać o tym samym i nie chodzi tu Agatko o stratę która wydarzyła się teraz ... Nic nie wymaże tego co się stało i nie można tego wymazać ale starajmy się myśleć o tym co jest teraz , nie wybiegając za bardzo w przyszłość ale też nie wracając w przeszłość . Czasem to jest awykonalne ale wtedy uważam że taka osoba potrzebuje wsparcia nie tylko dziewczyn z forum ale też psychologa bo życie ciągła traumą powoduje totalna rozsypkę jeszcze teraz kiedy i tak hormony dają o sobie znać ... I wiem że mowi się że kobieta w ciązy nie do końca zrozumie tą która straciła . Ja się z tym nie do końca zgadzam ale tak jak pisze każda inaczej do tego podchodzi . Ja jestem otwarta na każdy temat i choć terapeutą nie jestem , jak mogę to chce pomóc , pocieszając . Rozmowa działa cuda tylko trzeba umieć i chcieć rozmawiać ;) ;)

Bree lubi tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja wam opowiem że udało mi się dziś wstać o 9:30 ... ha tak wcześnie że zdążyłam do labolatorium. I nawet mnei nie muliło za brak śniadanka. Dzielny maluszek zrozumiał że mamusia badania czasem musi .. :-)

A tera zpostanowiłam się poucyć frywolitki .. ciekawe co mi z tego wyjdzie ale same rozumiecie ..nadmiar czasu a ostatnio zdażają sie dni że energię mam :-)

A poza tym dostałam 2 ciuszki od siostry. Postaram się zroibić fotki i wstawić. Jak zwykle dizeciowe ciuszki są słodkie i kochane i człowiek się od razu do nich uśmiecha :-)

Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość

8R8Zp1.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale zaważcie...tak jak pisala Malgorzatka, bardziej panikują dziewczyny, które straty nie przeszły. Te co stratę przeszły wiedzą, ze mdłości nie są wyznacznikiem zdrowej ciąż ;) wiec dziewczyny, cycki raz bolą raz nie, mdłości nie zawsze musza być ;)
    Ja juz kiedys wam pisałam pierwsza ciąża lekkiemdlosci od 7tc, brak bolu piersi poród, super córa.
    Druga rzyganie od 5tc, bol piersi okropny, ciąża obumarła. Wiec objawy nie są wyznacznikiem zdrowej ciąży.

Magnosia, Bree lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśku wrote:
    A poza tym dostałam 2 ciuszki od siostry. Postaram się zroibić fotki i wstawić. Jak zwykle dizeciowe ciuszki są słodkie i kochane i człowiek się od razu do nich uśmiecha :-)

Ja ostatnio oglądałam ubranka dla dzieci, małe sukieneczki i spódniczki jeansowe :) piękne :)
    mąż bardzo chce mieć córkę i ciągle o nas mówi jako o dziewczynach i nawet już ma imię dla córeczki OLIWKA :)

Kaśku, Małgorzatka, Magnosia, aanaa lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój chce syna, mówi, ze to kwesti honoru ;) ja sie ucieszę z drugiej dziewczynki, dziewczynki są fajne i chyba łatwiejsze w obsłudze. Bardzo ładne ciuszki z darmowa dostawa do poski znajdziecie tutaj nextdirect.com

Kaśku lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśku wrote:
    Dobra to ja wam opowiem że udało mi się dziś wstać o 9:30 ... ha tak wcześnie że zdążyłam do labolatorium. I nawet mnei nie muliło za brak śniadanka. Dzielny maluszek zrozumiał że mamusia badania czasem musi .. :-)

A tera zpostanowiłam się poucyć frywolitki .. ciekawe co mi z tego wyjdzie ale same rozumiecie ..nadmiar czasu a ostatnio zdażają sie dni że energię mam :-)

No to dobrze że zdążyłaś swoją drogą 9:30 to teraz standardzik wstawania hehe :D

Kaśku lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Mój chce syna, mówi, ze to kwesti honoru ;) ja sie ucieszę z drugiej dziewczynki, dziewczynki są fajne i chyba łatwiejsze w obsłudze. Bardzo ładne ciuszki z darmowa dostawa do poski znajdziecie tutaj nextdirect.com
    tia jako posiadaczka dwóch Księżniczek hehe uwierz nie są :D :D ciągnięcie się za włosy 6 i 4 latka mowią w czym chcą chodzić :D :D a to jest brzydkie ja chcę sukienke itd. :D :D Wykradanie mamie kosmetykow heh masakra :D :D

Kaśku lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wam zazdroszczę tego lenistwa, ja musze pomęczyć sie jeszcze 2 miesiące

km5st5odymuuq2ts.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka dobrze powiedziane,

ja mam za sobą przejścia i mogę mówić o wszystkim, pocieszać w stresie i w smutku i cieszyć się z dobrych wiadomości :). Złe sytuacje mnie nie dołują, tylko żal mi tych które to przeżywają...

Nas nie musi spotkać nic złego, kiedyś to napisałam ale napiszę jeszcze raz,
    moja gin na wizycie jak ją zapytałam czy tym razem będzie już ok powiedziała:

"tego nikt nie wie, ale trzeba się cieszyć tym że teraz jest dobrze".

Smutne wpisy nie spowodują że u nas nagle się coś złego stanie bo to przeczytamy, będzie co ma być a musi być dobrze :).
    Ja też czasem mam gorsze myśli ale staram się myśleć pozytywnie :). Jak potrzebuję wsparcia to piszę o tym i zawsze mi pomagacie!!!!

Dziękuję Dziewczynki i pozdrawiam Was wszystkie!!! :)

A hormony też szaleją więc bierzmy poprawkę, wiecie że przy pisaniu nie widać emocji i można odebrać to inaczej niż autor chciał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 13:37

Małgorzatka, Kaśku, Ursa, Magnosia, Bree, paula1 lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Ale wam zazdroszczę tego lenistwa, ja musze pomęczyć sie jeszcze 2 miesiące
    :P zleci :P potem będziesz się obijac ;) Ja przez to że się lenie muszę nadrabiać potem cały tydzień zamiast weekend mieć wolny :P W domku sobie pracuję przy komputerze taka papierkowa robota ;) i nie podoba mi się to że ciągle mi się nie chce :P

oar83e3krqgkccev.png
  • Ursa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój P też chce córkę. Wczoraj nawet w sms napisał "jak się czuje Jadwisia?".

Małgorzatka, agania, Kaśku, Magnosia, Bree, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:

A mój chce córeczkę tatusia :) dziwne jak na faceta i na to, ze to nasze pierwsze dziecko. Ale nie krytykuję go :) mnie jest obojętna płeć :) zdrowie najważniejsze :)

Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    Małgorzatka dobrze powiedziane,

ja mam za sobą przejścia i mogę mówić o wszystkim, pocieszać w stresie i w smutku i cieszyć się z dobrych wiadomości :). Złe sytuacje mnie nie dołują, tylko żal mi tych które to przeżywają...

Nas nie musi spotkać nic złego, kiedyś to napisałam ale napiszę jeszcze raz,
    moja gin na wizycie jak ją zapytałam czy tym razem będzie już ok powiedziała:

"tego nikt nie wie, ale trzeba się cieszyć tym że teraz jest dobrze".

Smutne wpisy nie spowodują że u nas nagle się coś złego stanie bo to przeczytamy, będzie co ma być a musi być dobrze :).
    Ja też czasem mam gorsze myśli ale staram się myśleć pozytywnie :). Jak potrzebuję wsparcia to piszę o tym i zawsze mi pomagacie!!!!

Dziękuję Dziewczynki i pozdrawiam Was wszystkie!!! :)

A hormony też szaleją więc bierzmy poprawkę, wiecie że przy pisaniu nie widać emocji i można odebrać to inaczej niż autor chciał.
    podpisuje się wszystkim czym mogę ;) ;)

oar83e3krqgkccev.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa wrote:
    Jadwisia :D :D słodko :P

oar83e3krqgkccev.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa wrote:

:D :D :D

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra oto zdjęcie:
    of96c9.jpg

pingwin rulez :-D

Małgorzatka, agania, ola.321, aanaa, polkosia, Bree, ZakręconaOna, agnes175, dodinka lubią tę wiadomość

8R8Zp1.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśku wrote:
    no dobra oto zdjęcie:
    of96c9.jpg

pingwin rulez :-D
    <3 piękne :)

oar83e3krqgkccev.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kiedyś bardzo marzyłam o dziewczynce, teraz będę się cieszyć i z dziewczynki z chłopca :).
    Nie wiem czy już można mieć przeczucie ale myślę że będzie chłopiec :).
    Ciekawe czy się sprawdzi... jeszcze pewnie ze 3 tygodnie i się dowiem :).

Kaśku, Małgorzatka lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśku super ciuszki i buciki ! Jak patrze na takie malenkie stopki to nie moge sie napatrzec i nacieszyc !

A co do płci , to my stawiamy na chlopaka , oczywiscie co bedzie to bedzie ale jest jakies takie ''przeczucie'' . No i bedzie dwoch facetow w domku nie wiem jak ja to zniose hehe :)

Jeszcze troche tygodni i bedziemy pisac jakie fasoleczki nam tam urosły ! :)

Kaśku lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    A ja kiedyś bardzo marzyłam o dziewczynce, teraz będę się cieszyć i z dziewczynki z chłopca :).
    Nie wiem czy już można mieć przeczucie ale myślę że będzie chłopiec :).
    Ciekawe czy się sprawdzi... jeszcze pewnie ze 3 tygodnie i się dowiem :).

tak szybko? :O

Kaśku lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ