X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na mączne też <3

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I love <3 pierogi z kapustą i grzybami i wszelkiej maści odmiany. Krokiety z mięsem, pierogi z mięsem, ale z większą ilością kapusty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 16:15

Kasia82 lubi tę wiadomość

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • mała.mi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku a ja nie mam na nic ochoty, nic mi nie smakuje, wszystko w siebie "wmuszam". Nie zjadłabym nawet mojego ulubionego kebaba. Przed ciążą to było nie do pomyślenia.

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • Rzodkiewka Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki ;) Widzę, że sporo się dzieje ostatnio na naszym forum...Gratuluję wszystkim nowym mamusiom, "starym" mamusiom gratuluję wizyt i bąbelków, a za aniołkowe mamy i ich aniołki się modlę. Ja dzisiaj robiłam sobie badania i jestem trochę przestraszona, bo wyszła mi podwyższona glukoza i martwi mnie to ;( Czy któreś z Was wyszła też ponad normę ?

Ursa, Bree, Beeblu lubią tę wiadomość

• Ursa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzodkiewka a ile ponad normę? Mój mąż też miał ponad normę, ja się tak strasznie tym martwiłam, a potem teściowa mi powiedziała, że dzień wcześniej wieczorem zjadł pół blachy drożdżowca. Następne badania już mu w górnej granicy normy wychodziły.

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu to u Mnie też na dziewczynkę test wyszedł 7dpo :D i kreska taka blada nie była tylko cieńsza :D Ja mam ogromną ochotę na cukierki dokładnie mieszanka wedlowska bajeczne pierroty aaaa! Zaraz zwariuje juz wysyłam P niech leci :D

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale te pierogi tez bym wciągnęła o których piszecie z kapusta i grzybami mniam ♡

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzodkiewka wrote:
    Hej kobitki ;) Widzę, że sporo się dzieje ostatnio na naszym forum...Gratuluję wszystkim nowym mamusiom, "starym" mamusiom gratuluję wizyt i bąbelków, a za aniołkowe mamy i ich aniołki się modlę. Ja dzisiaj robiłam sobie badania i jestem trochę przestraszona, bo wyszła mi podwyższona glukoza i martwi mnie to ;( Czy któreś z Was wyszła też ponad normę ?

mi rowniez wyszla za wysoka glukoza a co jest najsmieszniejsze? to ze tylko na slodycze mam ochote :P

l22nqps6zs1m82ws.png

Wysłany: 2 marca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Norma jest podana do 99 mg/dl a ja mam 105,3 mg/dl. ;/I w ogóle wyniki z krwi też są bezsensu, bo mam za dużo żelaza,cpr podwyższone i za mało limfocytów i jakoś strasznie mnie to zdołowało, a wizytę mam dopiero w piątek ;(

• aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba crp nie zleca sie kobieta w ciąży, bo jest zawsze podwyższone

km5st5odymuuq2ts.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie dzisiaj domowe hamburgery z wołowinki :) jak za mięchem nie przepadam od sierpnia tak tego nie odmówię :D

Jeszcze 1h i 40 min :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tobob sie nie zleca, a dużo masz te crp podwyższone, w ciąży morfologia bardzo rzadko jest prawidlowa

km5st5odymuuq2ts.png

Wysłany: 2 marca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chociaż jedna w miarę pozytywna wiadomość. Jeszcze poszłam dziś do pracy w odwiedziny i wchodzę a oni na dzień dobry tekst: "Boże po Tobie w ogóle nie widać, że w ciąży jesteś, w ogóle nie masz brzucha" Więc ja na to, że trudno żebym w 10 tygodniu miała, jeśli dziecko ma tylko 3 cm, brzuch jak w 7mym miesiącu. Więc się osłuchałam, że one to już dawno brzuchy miały, że to nienormalne jakieś, że mi nic jeszcze nie rośnie, więc się wkurw.... i wyszłam od nich po 10 minutach i stwierdziłam, że będę ich tylko odwiedzać jak będę przynosić kolejne zwolnienie.....

Wysłany: 2 marca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CRP mam 8,04mg/l przy normie 5,00

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzodkiewka a daj spokój jaki brzuch w 10 tygodniu... Może jak one dużo jadły to im urósł ale bynjamniej z powodu dziecka ;p

Rzodkiewka lubi tę wiadomość

Wysłany: 2 marca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie tak miałam ochotę im odpowiedzieć, ale podejrzewam, że one mają mi za złe, że ja już miesiąc w domu na zwolnieniu siedzę, a one jak twierdzą "tyrają" więc muszą jakoś się odgryźć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie tak.

Moja mama tez ma takie "koleżanki" w pracy. Co prawda na zwolnieniu była z powodu problemów ze stawem biodrowym, ale traktowały ją po powrocie jakby z super wczasów wróciła. Także wredność jest wszędzie niestety.

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała.mi wrote:
    Jejku a ja nie mam na nic ochoty, nic mi nie smakuje, wszystko w siebie "wmuszam". Nie zjadłabym nawet mojego ulubionego kebaba. Przed ciążą to było nie do pomyślenia.

tak samo jak ja ... bylam strasznym fasuchem jadlam wszystko , miesko obiadki , kebeby frytki a teraz nic , wszystko na sile ... i tylko owoce . Dobrze ze nie jestem sama ! :) Mam nadzieje ze apetyt nam wroci :)

mała.mi lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzodkiewka nie przejmuj sie , to wszytsko po zlosci , na pewno wszytsko jest okej , a brzuchy jeszcze nam urosna , masz racje dziecko pare milimetrow a one by chcialy zebys juz przyszla z niewiadomo jakim brzuchem .

Ah ta kobieca ''zazdrosc'' jest straszna !

Rzodkiewka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż ja wam powiem, że chciałabym już mieć brzuszek widoczny :p

Wy też miewacie takie wielkie wzdęcia i zatrzymanie wody w organizmie?

‹‹ 323 324 325 326 327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: