Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dajcie mi kopa za głupotę. Kupiłam dziś sobie kapustę kiszoną, bo mnie naszło. Nie zjadłam dużo, ale nie wiem... może zbyt łapczywie... Teraz dogorywam. Byłam już w toalecie, myślałam, że zwymiotuję. Było bardzo blisko. Teraz jest już odrobinę lepiej. Łakomstwo w naszym stanie zdecydowanie nie popłaca.
-
Też tak mam Staram się za dużo nie jeść na raz.
A czy macie tak, że nachodzi Was ochota na zjedzenie czegoś jak to widzicie? Ja dziś zwariowałam na punkcie czipsów - przez reklamę Ale na szczęście lenistwo wygrało i nie poszłam do sklepu, chociaż chodzi za mną już ze dwie godziny ten smakKasia82 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Już po wizycie, dziciak ma cale 4mm i bijące serducho Widziałam i słyszalam Foci nie mam, będzie na kolejnej wizycie za 3 tyg. Wtedy też dostanę kartę ciąży
Małgorzatka, polkosia, ~Rewianka~, Beeblu, Bunia86, Kasia82, mała.mi, Nynusia, FreshMm, ola.321, madu, meeegi1771, paula1, Magnosia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Już po wizycie, dziciak ma cale 4mm i bijące serducho Widziałam i słyszalam Foci nie mam, będzie na kolejnej wizycie za 3 tyg. Wtedy też dostanę kartę ciąży
Kasiu - super wieści. Ten widok serduszka jest bezcenny. Mnie łezka poleciałaKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia82 wrote:Dziewczyny, dajcie mi kopa za głupotę. Kupiłam dziś sobie kapustę kiszoną, bo mnie naszło. Nie zjadłam dużo, ale nie wiem... może zbyt łapczywie... Teraz dogorywam. Byłam już w toalecie, myślałam, że zwymiotuję. Było bardzo blisko. Teraz jest już odrobinę lepiej. Łakomstwo w naszym stanie zdecydowanie nie popłaca.
Ja dziś poszalałam i pomimo, że staram się jeść zdrowo, to zjadłam całą kremówkę (ciastko). Już od 3 godzin tego słono żałuję...Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Już po wizycie, dziciak ma cale 4mm i bijące serducho Widziałam i słyszalam Foci nie mam, będzie na kolejnej wizycie za 3 tyg. Wtedy też dostanę kartę ciąży
Gratuluję Ja też byłam dziś na usg i u mnie 5 mm i też bijące serduszko Trochę to dla mnie niesamowite że wszystkie przeżywamy tak bardzo podobne chwile i emocje (dosłownie prawie identyczne chwile )FreshMm, madu, paula1, Katarzyna87, ola.321, Kaśku lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Też tak mam Staram się za dużo nie jeść na raz.
A czy macie tak, że nachodzi Was ochota na zjedzenie czegoś jak to widzicie? Ja dziś zwariowałam na punkcie czipsów - przez reklamę Ale na szczęście lenistwo wygrało i nie poszłam do sklepu, chociaż chodzi za mną już ze dwie godziny ten smak
Polkosiu, może aż tak to jeszcze teraz nie mam, ale powoli się zaczyna. Ostatnio wieczorem naszła mnie ochota na popcorn. Nie miałam w domu, więc poratowałam się waflami ryżowymi. -
Katarzyna87 wrote:Już po wizycie, dziciak ma cale 4mm i bijące serducho Widziałam i słyszalam Foci nie mam, będzie na kolejnej wizycie za 3 tyg. Wtedy też dostanę kartę ciąży
Super,gratuluję! Ja idę jutro pierwszy raz i trochę się boję.Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Witam
My w końcu wróciliśmy z przedłużonego weekendu Powiedzieliśmy rodzicom Ucieszyli się bardzo ale nie obyło sie oczywiście bez pytań o ślub i takie tak
Mdłości męczą mnie juz jakiś 2 tydzień ale dzis to była już jakaś masakra..
Apetytu nie mam kopmletnie na nic, na samą myśl o jedzeniu mi niedobrze. Zazdroszczę tym co mogą jeść
Ogólnie to nie nadrobiłam za dużo tego było a już późno i oczy się kleją
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
polkosia wrote:Też tak mam Staram się za dużo nie jeść na raz.
A czy macie tak, że nachodzi Was ochota na zjedzenie czegoś jak to widzicie? Ja dziś zwariowałam na punkcie czipsów - przez reklamę Ale na szczęście lenistwo wygrało i nie poszłam do sklepu, chociaż chodzi za mną już ze dwie godziny ten smak -
Hej
Ja miałam dziś kontrolę zębów i wyszła próchnica w trzech zębach - dziwne, bo we wrześniu ta sam dentystka orzekła, ze wszystkie zęby mam zdrowe Chyba to ciąża tak na nie wpłynęła
No... ale czeka mnie leczenie... Pytałam, czy to prawda, że są specjalne znieczulenia dla kobiet w ciąży, ale powiedziała, że nie ma i muszę mieć zgode ginekologa, by mi podała znieczulenie. To mówię jej, że wielokrotnie w internecie czytałam, że są takie specjalne znieczulenia dla ciężarnych, a ona, że nic o tym nie słyszała i nie sprawdza internetu w tej kwestii.
No, to teraz czuję się niedosycona w tej kwestii... komu ufać? Są te znieczulenia czy nie ma?
Pewnie zbiorę się na odwagę i pójdę bez znieczulenia. Czy kanałówka bez znieczulenia boli, ktoś wie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:11
-
FreshMm wrote:Hej
Ja miałam dziś kontrolę zębów i wyszła próchnica w trzech zębach - dziwne, bo we wrześniu ta sam dentystka orzekła, ze wszystkie zęby mam zdrowe Chyba to ciąża tak na nie wpłynęła
No... ale czeka mnie leczenie... Pytałam, czy to prawda, że są specjalne znieczulenia dla kobiet w ciąży, ale powiedziała, że nie ma i muszę mieć zgode ginekologa, by mi podała znieczulenie. To mówię jej, że wielokrotnie w internecie czytałam, że są takie specjalne znieczulenia dla ciężarnych, a ona, że nic o tym nie słyszała i nie sprawdza internetu w tej kwestii.
No, to teraz czuję się niedosycona w tej kwestii... komu ufać? Są te znieczulenia czy nie ma?
Pewnie zbiorę się na odwagę i pójdę bez znieczulenia. Czy kanałówka bez znieczulenia boli, ktoś wie?FreshMm, Kaśku lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
super dziewczyny ze widzialyscie juz serduszka swoich malenstw,ja na swoje musze jeszcze dwa tygodnie poczekac,ale za to widzialam dzis na usg mojego ponad dwukilowego wnuczka ,wszystko sie dobrze rozwija i rosnie,jeszcze kilka tygodni i bedzie z nami,bylo wesolo az polozna druknela zdjecie ekstra,bo tu sie placi za kazde 5 f bo robil miny broda i ustami ,caly dzien mi minal pozytywnie dzieki temu maluchowi,czy to tylko ja mam jakos inaczej ze cierpie na bezsennosc i nocami sie krece,wierce i do 1,2 nie spie a potem jak M wstaje do pracy to od 5,6 juz tez niemoge...?
agania, paula1, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:super dziewczyny ze widzialyscie juz serduszka swoich malenstw,ja na swoje musze jeszcze dwa tygodnie poczekac,ale za to widzialam dzis na usg mojego ponad dwukilowego wnuczka ,wszystko sie dobrze rozwija i rosnie,jeszcze kilka tygodni i bedzie z nami,bylo wesolo az polozna druknela zdjecie ekstra,bo tu sie placi za kazde 5 f bo robil miny broda i ustami ,caly dzien mi minal pozytywnie dzieki temu maluchowi,czy to tylko ja mam jakos inaczej ze cierpie na bezsennosc i nocami sie krece,wierce i do 1,2 nie spie a potem jak M wstaje do pracy to od 5,6 juz tez niemoge...?Robimy drugiego Dziedzica
-
Hejka mamuśki
Ja wczoraj byłam na pierwszym usg ciązowym tutaj w uk,bo jednak udało mi się znaleźć prywatnego polskiego doktorka dowcipnego
A oto co udało sie zarejestrować
Pozwólcie,że Wam przedstawie moją dzidzię najukochańszą!!!
http://iv.pl/images/12854490672772687618.jpg
CRL - 0,48 cm (długość ciemieniowo-siedzeniowa, czyli od czubka głowy do końca tułowia dziecka, a dokładnie do kości ogonowej)
GS - 1,77 cm (średnica pęcherzyka ciążowego)
YS - 3,8 mm (pęcherzyk żółtkowy)
GA - 6w1d (wiek ciążowy według ostatniej miesiączki) Z usg wiek ciąży wyszedł 6w3d
FHR - 115 bpm (bicie serca dziecka mierzone w uderzeniach na minutę)
Kolejne usg za 3 tygodnie juz w polandii u mojej ginki w 9/10t
Tak strasznie już nie moge sie doczekać,to podglądanie uzależnia i ciągle chce się wiecejWiedźmaMaKota, Małgorzatka, Bunia86, agania, meeegi1771, aanaa, paula1, dodinka, Magnosia, ola.321, FreshMm, Kaśku lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
4.01.25 8dpt ⏸️ cień cienia 🙏✊️💬
7.01.25 11 dpt beta 113,19mlU/ml 🥹💚💪
15.01.25 19dpt beta 1500 mlU/ml, usg-jest pęcherzyk ciążowy w macicy🥰🍀✊️
22.01.25 26dpt usg-pęcherzyk ciążowy ok 8mm CRL0,2cm, jest migające serce❣️🙏💪✊️