Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety też mam mdłości dopiero od popołudnia i tak do samego wieczora
co do ciąży to ja powiedziałam w pracy jak tylko się dowiedziałam mój gin stwierdził że cały dzień przy kompie nie jest wskazany i od razu poszłam na zwolnienieFreshMm lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:E tam nie narzekać laski nie jest źle mi się cała noc dziś snila moja helenka wiec byłam bardzo rozczarowana gdy się obudziłam i jej nie było
Ja mam termin według Belly na 28 października ale roznie to moze byc hhaahMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Dodinka ja tez prqcuje przy komputerze cale 8 godzin, ale nie mam co liczyc na szybkie zwolnienie, bo nie mam zastepstwa.
Wiesz u mnie też problem w pracy bo byłam specjalistą w moim dziale ale muszą sobie jakoś radzić jeśli lekarz był przeciwny 8h pracy przy kompie to go posłuchałam ale wiem jak to jest w firmach różnie do tego podchodząMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ja mam swoja działalność, wiec musze zarobić na swoje zwolnienie ;)poprzednia ciążę pracowałam do 9 miesiąca, teraz zamierzam sie troszeczeke poświęcić starszej córce.
Niestety teraz mój dzień pracy zaczyna się o 6:30, core do przedszkola, ja do jednej pracy, później do gabinetu i w domu o 21ej. Koszmar, zwłaszcza teraz, kiedy mam takie mulenie-cos jak mdłości, cos jakbym byla chora.
Ale byle do maja -
Hej nowe Mamusie miło że wciąż dołączacie do nas gratuluję i rośnijcie zdrowo potem uzupełnie listę
Wpadłam napisać dzień dobry i nie mam teraz czasu żeby was nadrobić za co przepraszam do później kochane miłego dnia :-* -
http://zapodaj.net/b24c12b60e085.jpg.html>WP_20150303_002.jpg
22,5 mm szczęścia. Serduszko 175 uderzeń
no nie idzie wkleić! heeeelpWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 11:31
dodinka, nat_alia, Arielka, polkosia, Katarzyna87, Małgorzatka, Nynusia, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie i gratuluję
Mnie na szczęście mdłości zaczynają przechodzić ale apetytu nadal brak ;/ cały czas chodzę głodna masakra...
Ja siedzę 9h w pracy przed komputerem i też nie mam zastępstwa więc u mnie kapa z jakimiś L4 mam pracę gdzie dodatkowo dostaję premię do podstawy więc lepiej mi niby siedzieć w pracy bo będę mieć polowe mniej kaski ale zobaczymy co czas pokaże.Małgorzatka lubi tę wiadomość