Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Malgo napiszę to co myśli pewnie połowa dziewczyn tutaj - A NIE MÓWIŁAM
Gratuluję
dokładnieNiektórzy lekarze to bez sensu potrafią nastraszyć
Małgorzatka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Macie kochane racje, zrobie sobie drinka z tequili i pojde pod prysznic...ogarne sie troche, moze zajme sie kwiatami za domem albo pojde z corka na miasto zrobic tipsy...moja corka w tym roku konczy 22 lata
Rany jaka ja stara jetem
Malgo super! gratuluje
Ja w przyszla sobote jade do Manchesteru do polskiej kliniki, zobaczymy co doktorek madrego mi powie... i dzialamy dalej...bedzie dobrze bo jak inaczej ma byc!Bunia86, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny umówiłam się na genetyczne
termin to na 8 kwietnia
Mi lekarka nie zmierzyła dzidzi więc nie wiem jaki jest wiek ciąży ale policzyłam sobie według owulacji. Wychodziło by na to że będzie to końcówka 12 tygodnia. Czy ja dobrze to liczę jeżeli owu była 23 stycznia? To się liczy te pełne tygodnie czy te zaczęte? bo zgłupiałam
Bree, Małgorzatka, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dziewczyny jestem szczęśliwą październikową mamą 2014
Zgromadziłam sporo literatury na temat ciąży, porodu, karmienia piersią. Czytałam zachłannie całą ciążę i muszę przyznać, że to był mądry ruch- nie dlatego, że wszystko zastosowałam w praktyce, ze wszystkim się zgadzam i każdą książkową poradę przyjęłam bezkrytycznie, ale dlatego, że pomogło mi to wyrobić swoje zdanie, podejście do macierzyństwa itd. Na pewno oszczędziło mi to sporo strachu przed porodem. Nie bólu, ale strachu przed tym momentem. Teraz chętnie odsprzedam książki, z których korzystałam.
Zapraszam na Olx i życzę Wam przede wszystkim dużo pozytywnej energii na początku macierzyństwa
http://olx.pl/oferta/porod-naturalny-CID751-ID9bYmh.html
Bree lubi tę wiadomość
-
Malgo wspaniałe wieści
Ale ja wiedziałam, że tak będzie
Mam nadzieję, że odetchniesz z ulgą i już będziesz dostarczała swojemu bąbelkowi przyjemnych wrażeń
Dbaj o siebie
Bree pamiętaj nie ma dzieci nienarodzonych, są tylko takie, które z jakiegoś powodu opóźniły swoje przyjście.
A mnie niestety nie ma jeszcze w systemie Medicover a babka, która sie tym zajmuje ma urlop, będzie w poniedziałek. Myślę sobie, że cholera skoro już płacimy tą składkę a Medicover oferuje prenatalne w ich ramach to nie będę teraz płaciła całkiem obcemu ginekologowi bo u nich jest jakiś bałagan w systemie.Bree, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:A miewałyście taki jakby rozlany ból podbrzusza?
jak Cię coś niepokoi to idź do lekarza
Bree, Ursa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzwoniłam do lekarki, ale póki co nie odbiera.
Taki właśnie trochę promieniujący, w lewej stronie podbrzusza.
Wiem, że wczoraj było wszystk dobrze i pięknie na usg, ale jak to w życiu - wczoraj dobrze, dzisiaj źle
Nie biorę nospy, lekarka przypisała mi duphaston w razie plamień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 12:34
Bree lubi tę wiadomość
-
Buffy wrote:Wiem, że wczoraj było wszystk dobrze i pięknie na usg, ale jak to w życiu - wczoraj dobrze, dzisiaj źle
Tak Ci się tylko wydaje, że jest źle. To wszystko przez hormony. Mi zawsze pomaga oglądanie wózeczków i innych artykułów dla maluszka.
Mnie pomaga magne b6 jak mi już bardzo podbrzusze doskwiera. Biorę sobie wtedy dwie tabletki wieczorem przed snem i potem rano też dwie. I przestaje na jakiś czas.
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny