Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ursa masz racje, hormony to przeklenstwo... czasami daja tak popalic... ja mam taka hustawke nastrojow ze co 15 minut teraz wpadam z ogromnego dolu w stany euforii
chyba czas zmienic dileraUrsa, Kaśku lubią tę wiadomość
-
FreshMm wrote:W Polsce zestaw Gosi kosztuje 60 zł. Nie znam sie na przelicznikach, ale chyba faktycznie mega drożej
https://esklep-dla-dzieci.pl/pl/p/Mothercare-5pak-body-dla-dzieci-86-92-cm/809Bree lubi tę wiadomość
-
aniacicha wrote:Poszłam do ubikacji i się przeraziłam :(zauważyłam brązowa plamkę co to jest
Bree, aniacicha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aniacicha wrote:6tydz. Plamienie jest malutkie krwi żadnej nie ma
Bree lubi tę wiadomość
-
Buffy wrote:Mam wyniki bety: 31480,00
Nie ma przyrostu o 100% bo ostatnia była 18925,00 więc nie wiem czy to dobrze.
http://www.countdowntopregnancy.com/tools/beta_doubling_calculator.phpBree lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:to super jak nie ma świeżej krwi jak się zacznie coś dziać to zadzwoń sobie do kliniki w której miałaś transfer ... ale myślę że się to uspokoi bierzesz coś na podtrzymanie ?? Bo czasem od progesteronu dopochwowego jest takie plamienie tutaj dużo dziewczyn to przerabiało i zazwyczaj nie oznaczało to nic złego . Odpoczywaj jeśli możesz i nie stresuj się Słońce :*
Biorę luteine dopochowo od poczatku i od soboty duphaton 3*dziennie po 2tab
Dobrze że można się was tu poradzić i coś doradzicie
Jak tylko coś się będzie dziać odrazu będę dzwonić do kliniki
Ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrzeBree lubi tę wiadomość
-
aniacicha wrote:Biorę luteine dopochowo od poczatku i od soboty duphaton 3*dziennie po 2tab
Dobrze że można się was tu poradzić i coś doradzicie
Jak tylko coś się będzie dziać odrazu będę dzwonić do kliniki
Ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrzeBree, aniacicha lubią tę wiadomość
-
aniacicha zgadzam się z dziewczynami , póki nie ma krwi jest wszystko dobrze :* tak czy siak lekarz lepiej żeby cie zbadał na następnej wizycie
buffy polecę tylko kalkulatory, ja się nie znam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 13:41
Bree lubi tę wiadomość
-
Buffy jest bardzo dobrze, no stress;D
"poziom hCG wzrasta w ciągu pierwszych 6 do 10 tygodni ciąży, a następnie zmniejsza się powoli w drugim i trzecim trymestrze ciąży." <- info z kalkulatoraWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 13:46
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj próbowałam was nadrobić ale było tego za dużo ;/
Witam nowe mamusie
Wczoraj rano zaliczyłam rzyganie ;/ tym razem samą ślinąnie wiem czy to nie miało jakiegoś powiązania ze szczepieniem bo tylko raz przedtem zdarzyło mi się zawisnąć nad muszlą.
Cycki mi dzisiaj odpadną chybai nic mi nie smakuje
A tak w ogóle to mam całkiem dobry humorBunia86, meeegi1771, Kaśku, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Buffy wrote:Ale u mnie to jakiś 5-6 tydzień dopiero ;p
nie ma co serio z tym badaniem przesadzać
2 razy i na tym przestać .... twoja beta jest piekna widziałaś usg po co się denerwować
Bree lubi tę wiadomość