Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ursa masz racje, hormony to przeklenstwo... czasami daja tak popalic... ja mam taka hustawke nastrojow ze co 15 minut teraz wpadam z ogromnego dolu w stany euforii

chyba czas zmienic dilera
Ursa, Kaśku lubią tę wiadomość
-
no to pięknieFreshMm wrote:W Polsce zestaw Gosi kosztuje 60 zł. Nie znam sie na przelicznikach, ale chyba faktycznie mega drożej

https://esklep-dla-dzieci.pl/pl/p/Mothercare-5pak-body-dla-dzieci-86-92-cm/809
Bree lubi tę wiadomość
-
Ania to może być lekkie plamienie co zdarza się na początku ciąży który tydzień jest u Ciebie ??aniacicha wrote:Poszłam do ubikacji i się przeraziłam :(zauważyłam brązowa plamkę co to jest
Bree, aniacicha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to super jak nie ma świeżej krwi jak się zacznie coś dziać to zadzwoń sobie do kliniki w której miałaś transfer ... ale myślę że się to uspokoi bierzesz coś na podtrzymanie ?? Bo czasem od progesteronu dopochwowego jest takie plamienie tutaj dużo dziewczyn to przerabiało i zazwyczaj nie oznaczało to nic złego . Odpoczywaj jeśli możesz i nie stresuj się Słońce :*aniacicha wrote:6tydz. Plamienie jest malutkie krwi żadnej nie ma
Bree lubi tę wiadomość
-
już nie będziesz miała przyrostu 100% lub więcej polecam kalkulator :Buffy wrote:Mam wyniki bety: 31480,00
Nie ma przyrostu o 100% bo ostatnia była 18925,00 więc nie wiem czy to dobrze.
http://www.countdowntopregnancy.com/tools/beta_doubling_calculator.php
Bree lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:to super jak nie ma świeżej krwi jak się zacznie coś dziać to zadzwoń sobie do kliniki w której miałaś transfer ... ale myślę że się to uspokoi bierzesz coś na podtrzymanie ?? Bo czasem od progesteronu dopochwowego jest takie plamienie tutaj dużo dziewczyn to przerabiało i zazwyczaj nie oznaczało to nic złego . Odpoczywaj jeśli możesz i nie stresuj się Słońce :*
Biorę luteine dopochowo od poczatku i od soboty duphaton 3*dziennie po 2tab
Dobrze że można się was tu poradzić i coś doradzicie
Jak tylko coś się będzie dziać odrazu będę dzwonić do kliniki
Ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze
Bree lubi tę wiadomość
-
Też tak myślę Kochanaaniacicha wrote:Biorę luteine dopochowo od poczatku i od soboty duphaton 3*dziennie po 2tab
Dobrze że można się was tu poradzić i coś doradzicie
Jak tylko coś się będzie dziać odrazu będę dzwonić do kliniki
Ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze
Bree, aniacicha lubią tę wiadomość
-
aniacicha zgadzam się z dziewczynami , póki nie ma krwi jest wszystko dobrze :* tak czy siak lekarz lepiej żeby cie zbadał na następnej wizycie

buffy polecę tylko kalkulatory, ja się nie znam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 13:41
Bree lubi tę wiadomość
-
Buffy jest bardzo dobrze, no stress;D
"poziom hCG wzrasta w ciągu pierwszych 6 do 10 tygodni ciąży, a następnie zmniejsza się powoli w drugim i trzecim trymestrze ciąży." <- info z kalkulatoraWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 13:46
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj próbowałam was nadrobić ale było tego za dużo ;/
Witam nowe mamusie
Wczoraj rano zaliczyłam rzyganie ;/ tym razem samą śliną
nie wiem czy to nie miało jakiegoś powiązania ze szczepieniem bo tylko raz przedtem zdarzyło mi się zawisnąć nad muszlą.
Cycki mi dzisiaj odpadną chyba
i nic mi nie smakuje 
A tak w ogóle to mam całkiem dobry humor
Bunia86, meeegi1771, Kaśku, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica

-
Ale twoja beta już dawno osiągła poziom 6000 a po tym zwalniaBuffy wrote:Ale u mnie to jakiś 5-6 tydzień dopiero ;p
nie ma co serio z tym badaniem przesadzać
2 razy i na tym przestać .... twoja beta jest piekna widziałaś usg po co się denerwować
Bree lubi tę wiadomość