Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cisza bo każdy coś robi
Ja skończyłam dopiero smażyć naleśniki dla moich dzieci . Wymagania co raz większe .
Ale podczas smażenia pogadałam sobie z 4 latka jak będzie wyglądać "wyciąganie " dzidziusia . Zuzia mnie poinformowała że lekarz będzie mi przecinał brzuch i krew będzie leciała i tak mi go wyciągną także ubaw miałam . Dziecięca wyobraźnia . Próbowałam jej tłumaczyć że dzidziusia mamusia urodzi no ale nie dało rady nóż i koniec hahaoby nie tak sobie w głowie myślałam
ale jest ciekawa bardzo wszystko ja interesuje ona już by chciała bawić się z nim i karmić itd
dzień w dzień to samo pytanie mamo a jest juz dzidziuś w domu i codziennie ten sam zawód nie kochanie dzidziuś musi wciąż rosnąc
Hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 17:55
Arielka, Bree, Muffinka1019, Bunia86, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia82 wrote:Ja go zapytałam czy w tym stanie mogę pracować. Pytał gdzie pracuję i jak usłyszał, że uczę w szkole, to powiedział, że tym bardziej muszę odpocząć. Może zapytaj go wprost o zwolnienie.
Zapytam pewnie, ale boje sie że odmówi:( Ciężki żywot ciężarnejBree, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka to mi przypomniałaś co sama jako dziecko uważałam na ten temat
Ja zawsze byłam bardzo logiczna, dla mnie na każde pytanie musiała być odpowiedź. Jak jej nie dostawałam to sama obmyślałam
No więc według małej Uli kobieta rodziła przez pępekNo bo jeśli nie to po co wo ogóle nam pępek i w dodatku w środku jakiś taki zawiązany
Bree, Małgorzatka, Katarzyna87, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka to zabawnie masz , super !
No ja wlasnie sie szykuje na przyjecie urodzinowe , takze zajrze poznym wieczorem albo jutro , kazdej zycze dzis milego piatku , spokojnego , bez zadnych boli i zlych objawow , odpoczywajcie kobitki ! :*Małgorzatka, ola.321, Bunia86, Bree, Ursa lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Małgorzatka to zabawnie masz , super !
No ja wlasnie sie szykuje na przyjecie urodzinowe , takze zajrze poznym wieczorem albo jutro , kazdej zycze dzis milego piatku , spokojnego , bez zadnych boli i zlych objawow , odpoczywajcie kobitki ! :*relaksuj się
też bym gdzieś poszła ale obecnie wyglądam jak zmora hehe i nie chcę straszyć
Bunia86, Bree, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
Witam!
W końcu weekend, można odetchnąć
Mój żołądek wariuje, ciężko mi coś zjeść, a jak nie jem to tak samo źle...
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok, widzę, że cały czas nas przybywa z czego bardzo się cieszę
Ja wczoraj byłam na urodzinach u koleżanki w lokalu zrobionym na Styl latynoski/kubański, grali na bębnach i gitarze, śpiewali latynoskie hity.
Ja akurat jestem miłośniczką Salsy, lubię tańczyć i słuchać.
Jakie plany na weekend?Bunia86, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
aagatkaa - ja z lekami mogę konkurować
Gratuluję również udanych wizyt!!! super Dziewczyny!!!
I faktycznie cicho dziśbałam się że przez parę godzin nie nadrobię a tu proszę, kilka minut i już
.
Za mną chodzą pierogi ruskie, ale muszę się obejść ze smakiem bo ich nie mam.
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
A ja mam mały problem ze zwolnieniem. Pracuję w szkole i powiedziałam już Dyrektorowi o ciąży, ale powiedziałam też, że chciałabym jak najdłużej pracować. Wczoraj jednak bardzo źle się w pracy czułam, wieczorem bolał mnie brzuch i dzisiaj też niewiele lepiej. Zadzwoniłam do lekarki i mam przyjść we wtorek po L4. Zależy mi na tej pracy i strasznie mi głupio, bo nie wiem jak teraz rozmawiać z dyrektorem. No i dzieciaków "moich szkolnych" mi szkodaBree lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Mnie chrześniaczka uświadomiła, że ona nie chce mieć dzieci bo rodzenie bardzo boli, a ona - uwaga - na taki ból nie jest przygotowana! ;p
Wiek: 6 latobudzi się jak juz będzie musiała sztucznie owulację wywoływać . Zamiast się cieszyć że jeszcze może ;-)ale niektórzy nie zdają sobie sprawy że dziecka "nie zrobi się " na pstryknięcie palców też mam takie koleżanki jedna ma 37 lat i wciąż nie jest gotowa na zmienianie pieluch
(cytuje jej słowa)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 18:21
Bree lubi tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Witam!
W końcu weekend, można odetchnąć
Mój żołądek wariuje, ciężko mi coś zjeść, a jak nie jem to tak samo źle...
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok, widzę, że cały czas nas przybywa z czego bardzo się cieszę
Ja wczoraj byłam na urodzinach u koleżanki w lokalu zrobionym na Styl latynoski/kubański, grali na bębnach i gitarze, śpiewali latynoskie hity.
Ja akurat jestem miłośniczką Salsy, lubię tańczyć i słuchać.
Jakie plany na weekend?oby ale wiem co czujesz
Fajna imprezka nigdy nie byłam na takich klimatach -
Małgorzatka wrote:A każda z nas jest hehe co za bzdura
obudzi się jak juz będzie musiała sztucznie owulację wywoływać . Zamiast się cieszyć że jeszcze może ;-)ale niektórzy nie zdają sobie sprawy że dziecka "nie zrobi się " na pstryknięcie palców też mam takie koleżanki jedna ma 37 lat i wciąż nie jest gotowa na zmienianie pieluch
(cytuje jej słowa)
Bree, Nynusia, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Za daleko dałaś to uwaga myślałam że starsza bo tak jak pisałam ja mam kilka takich koleżanek co mają po 30 i nie chcą za żadne skarby dziecka .
Bree lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:Zapytam pewnie, ale boje sie że odmówi:( Ciężki żywot ciężarnej
Kochana, nie bój się. Ciężarnej się nie odmawia.Ja miałam podobnie w poprzedniej ciąży, przez pierwsze trzy miesiące byłam na zwolnieniu z powodu zagrożenia, a gdy ono minęło,lekarz chciał mnie wysłać do pracy. Jednak moja szefowa już zatrudniła kogoś na zastępstwo i stwierdziła, że dla dobra mojego i moich uczniów nie powinnam już wracać. Bała się, że raz bedę w pracy, raz na zwolnieniu. Lekarz kręcił nosem, ale wystawiał zwolnienia. Teraz już wolałabym nie wracać, bo za dobrze znam swoje nerwy i rzeczywistość szkolną. Mam cichą nadzieję, że do czerwca będę mogła zostać w domu. Na lipiec i sierpień zwolnienia brać nie muszę, bo to wakacje.
A Ty moja drga suę nie obawiaj. Jak będziesz się kiepsko czuła, masz prawo do odpoczynku w tym stanie.Bree, Arielka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy to możliwe, aby w 9 tygodniu mieć już brzuszek ciążowy??? Bo mi się zrobił już taki śmieszny bębenek, a chyba to jednak to, bo jestem raczej szczupła... No nie wiem, to bardzo wcześnie przecież. Jak jest u Was?
Bree, Kasia82 lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.