Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
miska2503 wrote:Powiedzcie mi czy wszystkie idziecie na usg genetyczne?
-
Pisala do mnie ze dostala strasznych boli brzucha i juz ketanol nie pomagal...ze az ryczy z bolu i chyba pojedzie do szpitala...a pozniej juz nic nie napisala.. martwie sie o nia, mam nadzieje ze wszystko bedzie OK.
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Pisala do mnie ze dostala strasznych boli brzucha i juz ketanol nie pomagal...ze az ryczy z bolu i chyba pojedzie do szpitala...a pozniej juz nic nie napisala.. martwie sie o nia, mam nadzieje ze wszystko bedzie OK.
MasakraA przecież miała zabieg. Mnie po zabiegu bolało może z godzinę? Zdecydowanie to było uśmierzenie mojego bólu. Biedna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 18:54
Bree lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:bree będzie dobrze organizm się oczyszcza a do tego macica na pewno się kurczy zawsze coś urosła .
A co się stało mersiak?
Zaluje czasami ze kobiety nie znosza jajek.... fajnie by bylo..siedzialabym teraz w fotelu na wielkiej poduszce a pode mna byloby jajo... samo by sie tam wszystko robilo ja bym tylko ogrzewala i juz!
dziwnie to ktos wymyslil z ta ciazaBunia86 lubi tę wiadomość
-
ja na pewno robię! Chciałabym wiedzieć o wszystkich ewentualnych nieprawidłowościach jak najwcześniej. Nie wiem co by było gdyby się okazało, że dziecko ma poważne wady ale jak na razie staram się o tym nie myśleć, przynajmniej głośno a gdzieś tam w głowie myślę.
Bree lubi tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Dziewczyny, czy to możliwe, aby w 9 tygodniu mieć już brzuszek ciążowy??? Bo mi się zrobił już taki śmieszny bębenek, a chyba to jednak to, bo jestem raczej szczupła... No nie wiem, to bardzo wcześnie przecież. Jak jest u Was?
Ja dopiero zaczęłam ósmy tydzień i też znacznie mi się zaokrąglił, więc chyba można. Tylko pewnie na razie to kwestia wzdęć.Bree lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Pewnie stan zapalny sie wdał mersiakowi
Bree, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Jak jesteś szczupła to możliwe
Ja jestem średniej budowy ciała. Po pierwszej ciąży została mi oponka, która teraz znacznie się zaokrągliła, ale teraz to pewnie gazy. Przed pierwszą ciążą miałam płaski brzuszek i byłam szczuplutka, ale dość szybko musiałam wskoczyć w spodnie ciążowe, już ok. 10-11 tygodnia.Bree lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:To był żart słonko żeby nie było :-*
HahahaNIe no gdybym miała się obruszać za każdym razem gdy ktoś mi wypomina jakiś błąd pisany to a) nie odezwałabym się w życiu do żadnej mojej nauczycielki polskiego b) kolegowałabym się tylko z ludźmi z pakietem dys
To jest moja zmora, od zawsze. Gdy rozdawano umiejętności i inni grzecznie czekali w kolejce po miłość i poszanowanie do pięknego języka polskiego ja wymiatałam wszystkie promocje na fizykę, chemię i matmę.Małgorzatka, Kasia82, Bree, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Ursa nie jesteś jedyna ja mam zdolności do niedoczytywania wszystkiego tak jak z portem Kasi i wiele innych
ślepa też jestem więc spoko
i z pisownia też nie zawsze dobrze
Ursa, Bree lubią tę wiadomość
-
Ursa wrote:Brie, przeróżne
Najwiecej znajomych mam od samoyedów, owczarków szkockich collie i szetlandów.
Mam jedną znajomą od dogów. Teraz miała swój pierwszy miot. Urodziło jej się 12 błekitnych szczeniąt
Kasia córę masz obłędnąTo możnaby sprzedawac jako żart
Ursa, moja córka to jedyne dziecko w rodzinie. Kochana i słodka, ale teksty ma jak stara malutka. To chyba tak już jest z jedynakami, które otoczone są wianuszkiem dorosłych.A na dodatek mama polonistka, więc i dziecko stara się dbać o dobieranie słów. Jej ulubione to "wprawdzie", "zatem", "aczkolwiek", "ze względu na..." itp. Śmiesznie to brzmi w ustach małej dziewczynki.
Małgorzatka, Ursa, Bree lubią tę wiadomość
-
miska2503 wrote:Ja właśnie się zastanawiam czy robić, dzisiaj byłam u ginekologa który będzie prowadził moją ciąże. Zrobił usg i moje szczęście ma całe 13 mm i serduszko ładnie bije!!!
to od Ciebie zależy czy chcesz generalnie niczym się to nie różni od normalnego usg tylko dokładne pomiary doktor robi z tego co wiem
zalecane może i jest ale nie obowiązkowe . Jeśli się masz martwić zrób dla swojej psychiki
Bree, miska2503 lubią tę wiadomość
-
miska2503 wrote:Ja właśnie się zastanawiam czy robić, dzisiaj byłam u ginekologa który będzie prowadził moją ciąże. Zrobił usg i moje szczęście ma całe 13 mm i serduszko ładnie bije!!!
Dużo dziewczyn na tym wątku robi te badania. Ja planowałam ich nie robic ale chyba zrobię... znaczy już nawet dzwoniłam by się umówić, ale niestety jeszcze nie mają mnie w systemie Medicover. Mi od dzisiaj zostało 2 tygodnie i 6 dni na ich wykonanie mam nadzieję, że uda się w tym terminie wykonac to badanie.Bree, miska2503 lubią tę wiadomość