Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak odnośnie dziecięcych tekstów... Pokazaliśmy naszej córce usg maluszka i miała zgadnąć co widzi. Jeszcze o maleństwie nie wiedziała.
- To ja?
- Nie!
- Ty, tatusiu?
- Też nie.
- Wiem, mamusia!
- Nie...
- No to nie wiem!
- Jest u mamusi w brzuszku.
Po dłuższej chwili zastanowienia, wypaliła: - Resztki jedzenia?Bree, Ursa, Małgorzatka, Muffinka1019, Arielka, Bunia86, aanaa, meeegi1771, Majlena, Kaśku, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Magnosia, mi też się zrobił taki dziwny bębenek całkiem niedawno, ale to jest tak, że jeden dzień jest, a drugiego dnia znika. Dziś np. mam brzuch płaski, aż się sama zdziwiłam patrząc do lustra. Też czekam, aż będzie już troszeczkę odstawał
Małgorzatka, Bree, Kasia82, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Magnosia u mnie też teraz zaczęło byc widac. Tak miałam wrażenie, że podbrzusze to mam wklęsłe
Małgorzatka też mam kilku znajomych po 30, którzy nie chcą dzieci. Wszyscy są hodowcami psów rasowychMałgorzatka, Bree, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Dziewczyny, czy to możliwe, aby w 9 tygodniu mieć już brzuszek ciążowy??? Bo mi się zrobił już taki śmieszny bębenek, a chyba to jednak to, bo jestem raczej szczupła... No nie wiem, to bardzo wcześnie przecież. Jak jest u Was?
Bree, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Udanej imprezki relaksuj się też bym gdzieś poszła ale obecnie wyglądam jak zmora hehe i nie chcę straszyć
To może założymy jakiś klub? Ja też wyglądam jak zmora. Mogłabym straszyć w halloween.Małgorzatka, Bree, Bunia86, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
Tak Agatka moje córki wiedzą od początku i tak najpierw nie wiedziały o co chodzi dopiero po usg jak już widać było rączkI to dotarło że jest sobie życie różnie się dzieje w życiu dlatego ja uważam że nie ma tajemnic w moim (naszym) domu . Ale to każdego indywidualna sprawa
Bree lubi tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:To może założymy jakiś klub? Ja też wyglądam jak zmora. Mogłabym straszyć w halloween.
Bree, Bunia86, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:A tak odnośnie dziecięcych tekstów... Pokazaliśmy naszej córce usg maluszka i miała zgadnąć co widzi. Jeszcze o maleństwie nie wiedziała.
- To ja?
- Nie!
- Ty, tatusiu?
- Też nie.
- Wiem, mamusia!
- Nie...
- No to nie wiem!
- Jest u mamusi w brzuszku.
Po dłuższej chwili zastanowienia, wypaliła: - Resztki jedzenia?Bree, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
Brie, przeróżne Najwiecej znajomych mam od samoyedów, owczarków szkockich collie i szetlandów.
Mam jedną znajomą od dogów. Teraz miała swój pierwszy miot. Urodziło jej się 12 błekitnych szczeniąt
Kasia córę masz obłędną To możnaby sprzedawac jako żartMałgorzatka, Bree, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
To mój chrześniak - 6 lat - chciał ostatnio ze mną rozmawiać przez telefon ( o dziwo, bo od zawsze się mnie wstydzi ). I mówi mi tak:
- Ciocia, a jak Twoje dziecko, te co masz w brzuszku, będzie miało 6 lat to będę mu mógł pokazać jak się gra w Manicrafta? Bo od 6 lat dzieci już w to mogą grać, wiesz?
Małgorzatka, Ursa, Bunia86, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
miska2503 wrote:Cześć, podczytuje was ale ostatnio jestem przemęczona i po pracy padam jak kawka, na dodatek cały ten tydzień byłam przeziębiona. A co tam u was?
miska2503 lubi tę wiadomość
-
Czemu ciągle piszecie Brie hehe za każdym razem jak czytam łapię ochotę na serek
Przepraszam nie mogłam się powstrzymać to nie było złośliwie oczywiścieBree, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
Ursa 12 blekitnych szczeniat Moj merle siedzi za mna i pierdzi w fotel Kiedys sie najezdzilam po wystawach z sasiadka ktorej pomagalam w hodowli jamnikow szorstkowlosych i terierow niemieckich (nie przepadam za tymi rasami).
Kurde mecza mnie takie skurcze ze tylko leze od kilku godzin i czekam az przejda... nie jem tabletek bo nie lubie, no chyba ze bol jest nie do wytrzymania...mersiak do mnie pisala ze jedzie do szpitala...