Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy mogę dziewczyny do was dołączyć. Też ma termin na październik i żeby było śmieszniej to dzień przed swoimi urodzinami. Jest to moja pierwsza ciąża i nie mam z kim dzielić się szczęściem i kogo pytać o rady, bo przez moją kochaną siostrzyczkę zostałam wyklęta, wydziedziczona i w ogóle wykreślona z życia rodzinnego. Mam co prawda przyszłą teściową naprawdę bardzo dobra kobieta czasami jest dla mnie jak mama, dba, martwi się, przesyła zdrowe jedzonko, bo mają gospodarstwo i mnóstwo ogórków których nie jestem w stanie zjeść bo obecnie wolę zyc i pasztet. Tą stonkę poleciła mi koleżanka małaMyszka- dobrze było z nią po takim czasie pogadać i puścić w niepamięć wszystko co było
małaMyszka, Małgorzatka, Bunia86, Bree, Amerie, Kaśku, ola.321 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Nynusia Ja co dzień tak rano wstaje do pracy zawsze wstawałam o 4 i tak Mi się przestawiło
dziś już o 3 wstałam
ale za to chodzę spać 19 20 max
jak samopoczucie ?
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Znów plamienie, tym razem dość intensywn, ciemno brązowe.
Jadę na ip. Dam znać jak będzie coś wiadomo.
Wiem że miało być bez marudzenia ale cholernie się boję. Identycznie (była to sobota) zaczęło się parę miesięcy temu moje poronienie. Dodatkowo dzisiaj wieczorem mieliśmy przekazać dobrą nowinę znajomym.
Dół -
Katarzynko. Ne martw się, będzie dobrze. Ja wczoraj wylądowałam na sor. Miałam plamienia nie duże ale krew bardzo jasna. Okazało się że mam polipa i z tego bedzie mi ciekła krew różnego koloru. Dostałam luteinkę i L4. Trzymam kciuki za ciebie, będzie dobrze.
Chociaż nie powiem wsciekła byłam jak jasna cholera wczoraj. Czekałam przeszło 3 godziny aż mnie lekarz przyjął bo stwierdził, że to nie jest zagrożenie życia i zdrowia, a ja miałam najczarniejszy scenariusz w głowie. I tak sobie myslę że ku***wa moje 8 tygodniowe dziecko może umrzeć bo do porodu kobiety są najważniejsze???? Ku*** coś nie tak w tym państwie. Już powiedziałam że rodzić w tym szpitalu nie będęBree lubi tę wiadomość
[/url]
-
Hej dziewczyny Sobota a ja od 7 nie śpię . Głoda strasznego złapałam
Jeszcze spałam z Córką na łóżku które ma 1,60 bo miała w szafie marka wazowskiego
masakra
Kasia trzymam kciuki za Was
Asieńka będzie dobrze . Co ma zrobić nerwy nic mu nie dadzą . Kciuki zaciśnięte za pozytywna rozmowę
Meegi to faktycznie ranny ptaszek z Ciebie
Witaj Marudato jest służba zdrowia nie tylko w pl trzeba swoje wysiedzieć i najgorsze że nic nie możemy z tym zrobić
Miłego dnia Kobietki i do późniejBunia86, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
Katarzyna trzymaj się będzie dobrze :*
Ja mam od rana zły dzien bo zaczął sie mega kłótnią i strasznie sie zdenerwowałam. Wiem że nie powinno się denerwować ale to było silniejsze.
Za to za oknem słoneczkoBree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
a swoją drogą to wstałam też o 7, żeby w tygodniu tak się chciało
Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja jeszcze niedawno mogĺam spać do 10-11, a teraz maksymalnie do 9, ale i tak wcześniej się budzę. Dziewczyny, czy Wy też jesteście takie rozkojarzone? Ja, wielka miłośniczka słowa pisanego, pochłaniająca powieść za powieścią, od czasu testu pozytywnego nie mogę się skupić na lekturze. Moje myśli krążą gdzieś daleko. Nie przypominam sobie, żebym tak miała w pierwszej ciąży. Nawet na pewno tak nie było, bo jeszcze wtedy studiowałam i czytałam bardzo dużo.
Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey ...zapisalam sie do was bo termin niby wypada na 30 październik ale gin twierdzi ze 2 listopad ale zostaje tu!! Wczoraj bylam na usg..gin pow ze 5 tydzień i 4 dzien ...nie bylo jeszcze widac zarodka ..mam nadzieje ze to za wcześnie...kazal mi przyjść 20.03 ...modle sie zeby bylo ok..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 10:02
Bree, Bunia86, Małgorzatka, Kaśku, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Hej! Ja też jadę zaraz do szpitala na ponadprogramowe USG. Ostatnio miałam bóle brzucha, w czwartek takie, że skręcałam się z bólu i mam przyjechać, żeby sprawdzić czy wszystko w porządku. Przy okazji od razu dostane L4 a nie we wtorek. Mam tylko nadzieję, że wszystko jest ok... trochę się denerwuje
Bree lubi tę wiadomość
-
Uff Katarzyna ciesze się. Z tym krwiakiem Ja nie miałam ale dziewczyny na pewno Ci doradza :* i z tego co wiem z tym też rodzą się dzieciaki zdrowe i całe. Odpoczywajcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 10:45
Bree, Katarzyna87, Małgorzatka lubią tę wiadomość