Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
MORNING
Maruda witaj na pokladzie :0)
Kasia87 Moja znajoma miala krwiaka cala ciaze i urodzila zdrowego dzidziola, teraz jest w kolejnej ciazy. Wierze w to ze wszystko bedzie dobrze :*
U mnie dzisiaj ponad 10 stopni ale jest troche pochmurno...no ale w koncu jak ma byc w Polnocnym YorkshireMysle ze zrobie jakies kanapki, termos z herbatka i pojade gdzies na lono natury zalapac troche pozytywnej energii
Prawie juz nie krwawie, musze lapac dobre fluidy
Udanej soboty kobietkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 10:51
Bunia86, Ursa, Katarzyna87, meeegi1771, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Katarzyna nie pamiętam kto ale były tu dziewczyny z krwiakami tak mi się wydaje. Oszczędzaj się :*
Bree super pomysł z tym piknikiemMoże odpatrzę od Ciebie
Mała mi powodzeniaBree, Katarzyna87, Małgorzatka, mała.mi lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Katarzyna wspaniałe wieści
Z krwiakiem musisz na siebie zwyczajnie uważać bardziej. Jeśli gin Ci nic nie powiedział, by leżeć to pewnie krwiak jest daleko od dzidziusiaMyślę, że w takiej sytuacji wystarczy byś nie dźwigała, nie ćwiczyła jakoś forsownie.
Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Bunia86 jesli masz tylko ochote i pogode pozwalajaca na to to polecam!
Ja tu mam takie superowe okolice ze nie wiem co wybrac, moze wrzuce pozniej jakies zdjecie
Pozdrawiam Was wszystkie, zdrowka i spokoju zyczeMałgorzatka, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, kochane jestescie. Ja stresuje sie coraz bardziej bo szef nie bedzie zadowolony. Nie spodziewa sie zupelnie, do tego misl inne plany a ja je zmieniam o 180 stopni. Ale zwolnic mnie nie moze, tym sie pocieszam.
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 najważniejsze, że z dzidziolkiem wszystko w porządku dużo odpoczywaj a na pewno będzie ok.
mała.mi powodzenia trzymaj się i się nie stresuj bo na pewno jest wszystko ok
Ja już po zakupkach usatysfakcjonowana jak nie wiem coZaraz wrzucę fotę jednego ciuszka w którym się zakochałam
i mimo, że drogi musiałam kupić
Ursa, Małgorzatka, Bree, Bunia86, meeegi1771, mała.mi, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Chciał mnie gin w szpitalu zostawić, ale trafiłam na tego dupka, który diagnozował moje wcześniejsze poronienie (bez cienia smutku powiedział mi na usg że serca nie ma i zaprasza na zabieg), więc nie chciałam zostać.
Odpoczywam, ale robimy dzisiaj urodziny i coś trzeba będzie porobićMałgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Katarzyna 87, ja słyszałam, że przy krwiaku trzeba na siebie bardziej uważać, ale że często też same się wchłaniają. Więc bądź dobrej myśli i nie przemęczaj się.
Nynusia śliczne ubranko, wrzucę dziś mój pierwszy zakup, który dostał mąż na urodziny ( między innymi ).
Ja dziś mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości. Okno otwarte, bo jak tylko cokolwiek poczuję, to tak mi niedobrze...
Czytałam, że to już ma powoli zanikać, a ja mam z dnia na dzień coraz gorzej.Małgorzatka, Bree, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Kasia super to uważaj na siebie i niech mąż robi a ty tylko pomagaj z doskoku . musisz teraz bardziej się oszczędzać :-*
Nynusia super ten ciuszek
Mała mi trzymam kciuki ale wierzę że wszystko jest dobrze :-*
Bree miłego dnia i z pewnością taki wypad dobrze Ci zrobi :-*
Asia nie ma wyjścia szef nie zawsze wszystko idzie zgodnie z planem
Ja już po zakupach . Dzisiaj na obiad wymyśliłam roladki z kurczaka nadziewane szpinakiem i suszonymi pomidoramimam nadzieje że rodzince posmakuje
Buzki kochaneBree, Bunia86, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Katarzyna 87, ja słyszałam, że przy krwiaku trzeba na siebie bardziej uważać, ale że często też same się wchłaniają. Więc bądź dobrej myśli i nie przemęczaj się.
Nynusia śliczne ubranko, wrzucę dziś mój pierwszy zakup, który dostał mąż na urodziny ( między innymi ).
Ja dziś mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości. Okno otwarte, bo jak tylko cokolwiek poczuję, to tak mi niedobrze...
Czytałam, że to już ma powoli zanikać, a ja mam z dnia na dzień coraz gorzej.Bree lubi tę wiadomość
-
Małgrzatka skad ty bierzesz te sily ! Ja zaraz musze jechac do sklepu ale po prostu opadam z sil moge tylko spac , nie wiem czy to przez to ze caly czas siedze w domu ... eh .
Mufinka podobno herbata z imbirem pomaga , ja niestety nie pomoge bo ani razu nie mialam mdłościTrzymaj sie :*
Bree lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Witaj maruda
Małgorzatka poprawiłaś mi humor od rana tym Markiem hehe
Ja cały czas mysle ze dzis niedziela tak mi sie dluzy wszystko ciagle , jeszcze 2 dni i jade wypoczywac do Polskia wczoraj oglądałyśmy wieczorem uniwersytet potworny już więcej nie puszczam tego wieczorem
szczesliwa_mamusia21, Bree lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Małgrzatka skad ty bierzesz te sily ! Ja zaraz musze jechac do sklepu ale po prostu opadam z sil moge tylko spac , nie wiem czy to przez to ze caly czas siedze w domu ... eh .
Mufinka podobno herbata z imbirem pomaga , ja niestety nie pomoge bo ani razu nie mialam mdłościTrzymaj sie :*
Bree lubi tę wiadomość
-
Ja mam krwiaka, a dokładnie tzw. odwarstwienie kosmówki. Na szczęście daleko od dzidziusia. Nie muszę leżeć, ale mam zakaz współżycia, dźwigania i chodzenia po schodach. Mam odpoczywać na l4 i biorę Duphaston trzy razy dziennie. Przy pierwszej ciąży miałam to samo. Krwiak wchłonął się po trzech miesiącach. Moja córcia urodziła się silna i zdrowa. Za półtora miesiąca skończy 9 lat. Lekarz i tym razem kazał być dobrej myśli. Nie krwawię, nie plamię, więc mam nadzieję, że i tym razem będzie dobrze, czego i Wam życzę, dziewuszki!
Katarzyna87, Bree, ola.321 lubią tę wiadomość