Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam piknik, przy szpitalnym oknie, słońce pięknie świeci, widok na las..
Bree, Małgorzatka, Bunia86, meeegi1771, Kaśku, ola.321 lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
szczesliwa_mamusia21 wrote:No to postaram sie brac przyklad wstaje lozka ogarniam sie i lece do sklepu ! Oby i mnie pomoglo !
Miłego dnia i buziaki dla Zuzi Dziekuje :*szczesliwa_mamusia21, Bree lubią tę wiadomość
-
a ja dziś wyjątkowo jakoś energii nabrałam Nawet pomimo nieustannych mdłości nadal mam energię, sama się dziwie hehe
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja mam w poniedziałek ale za tydzień Chyba jajko zniose do tego czasu.Od trzech tygodni nie wiem co się dzieje z moim groszkiem. Nie słyszałam jeszcze serduszka. Staram się nie zwariować, ale z dnia na dzień jest coraz gorzej:/ Chciałabym przespać ten tydzień
Małgorzatka, ~Rewianka~, Bree lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z USG. Wszystko w porządku Dzidzia ma 1,19 cm (we wtorek było 0,75cm) i słyszałam serduszko (ostatnio tylko widziałam) Na bóle brzucha mam brać nospe a tak to profilaktycznie magnez. Do L4 nie ma większych wskazań ale jak chce to mi je wystawi tylko muszę przyjść we wtorek do przychodni. Kurczę nie wiem co robić. Wy pracujecie, czy jesteście na L4? Ja pracuje w szkole i dzieciaki dużo teraz chorują i nie chciałabym się zarazić i do tego te mdłości... Jestem w kropce...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0127c6f4099d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 12:42
paula1, Małgorzatka, Kasia82, miska2503, Bree, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Mała MI - Ja jestem na zwolnieniu ale jestem w zupelnie innej sytuacji , hm nie wiem co Ci doradzic ale ja jakbym miala okazje to bym pracowala , chociaz do 5 mca bo ja od poczatku siedze w domu i dostaje normalnie fioła tutaj .... i wszystko mi sie strasznie ciągnie ! No ale to wszystko zalezy od Ciebie i od tego czy czujesz sie na siłach ! Do wtorku jeszcze czas pomysl sobie za i przeciw i na pewno podejmiesz dobra decyzje ! Ja teraz w poniedzialek jade do rodzicow , moze jakos mi zleci tez czas
Mersiak - odpoczywaj , fajnie że masz super widoki , a co do obiadu to niestety ... niedlugo wrocisz do domku to bedziesz miala smakołykiMałgorzatka, mała.mi, Bree lubią tę wiadomość
-
Mersiak - odpoczywaj , fajnie że masz super widoki , a co do obiadu to niestety ... niedlugo wrocisz do domku to bedziesz miala smakołyki [/QUOTE]
Mam nadzieję, ze nie bede musiała tu wracać.. chyba że rodzićszczesliwa_mamusia21, mała.mi, meeegi1771, Bree, ola.321 lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak wrote:Mersiak - odpoczywaj , fajnie że masz super widoki , a co do obiadu to niestety ... niedlugo wrocisz do domku to bedziesz miala smakołyki
Mam nadzieję, ze nie bede musiała tu wracać.. chyba że rodzić[/QUOTE]
No tylko wtedyBree lubi tę wiadomość
-
Mersiak, a wiadmo co się stało?
Co do żywieni w szpitalu, to o ile klęłam na poporodowy na karowej w warszawie, to musze przyznać, ze jedzenie maja pyszne.
Czy któraś z was miała cukrzycę w 1ciazy? Kiedy lekarz każą wam zrobić obciążenie glukozy?
Kurde od tygodnia choroba mnie trzyma, kości mnie bola, spalabym non stopBree lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 powiedzieli mi, że ostre zapalenie przydatków po poronieniu albo zabiegu. Musiałam zostać, antybiotyk i leżę na ginekologi septycznej
Bree lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...