Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieje aagatkaa bo naprawdę taka bezsilna dawno się nie czułam. Ha ha Kochana jak będziesz miała ochotę znowu na zapiekanke z dodatkami to już zapomnisz jak Się czulas PO
przyjemność jedzenia jest niestety krótka ale jakże odmówić
Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
Nie mam pomysłu na obiad
masakra nie lubię tego
Kasia to również trzymam kciuki za wizytę
Asia koniecznie do łóżka po obowiązkachzdrowiej szybko!
Katarzyna87, Bree, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Amerie wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu nad ranem zaczelam plamic:( trzymajcie kciuki czekam na badanie
Słońce nie zamartwiaj się, mnie już na IP znają, dwa razy byłam z plamieniami! Będzie dobrze.
Plamiłaś na czerwono czy brązowo?Bree lubi tę wiadomość
-
Katarzyna i Nynusia ja już zaciskam kciuki
będzie dobrze i pewno nowe zdjęcia bobasków będą
Meegi ja też bez sił dzisjaj, w ogóle jakoś ostatnio kiepsko się czujęjakiegoś doła złapałam nie wiem czemu i na nic nie mam ochoty, najchętniej tylko bym leżała i do tego jeszcze te mdłości i zawroty głowy
nie wiem jak to zmienić
Asieńka kuruj się i nie daj się chorobie! To jest rozkaz!
Małgorzatka też nie mam pomysłu ale to dlatego że nie mam apetytu. Jak cos wymyślisz to napisz może smak przyjdzie na cos
Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Amerie wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu nad ranem zaczelam plamic:( trzymajcie kciuki czekam na badanie
Amerie Kochana trzymam mocno. Będzie dobrze, musi być :*Bree lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Jejuuuu ale wiadomości
Dziewczyny ściskam Was mocno :* wiem, że Wam teraz ciężko, ale wkrótce zostaniecie znowu mamami jeśli tylko będziecie chciały, z całego serca Wam tego życze :*
trzymam!!! czekamy na wieści i wierze że będzie wszystko dobrze
ja dziś miałam dużo załatwiania, teraz odpoczywam.Bree lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Meeeggg...tak nie będzie 9miesiecy, drugi trymestr jest naprawdę super, w zyciu sie tak dobrze nie czulam
Oj tak, u mnie też drugi trymestr był cudowny. Teraz też czekam na niego, jak na zbawienie, bo mdłości mnie wykańczają.Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amerie wrote:Leze na oddziale od 10 i nawet mnie jeszcze nikt nie zbadal:( plamienie bylo brazowe i boli mnie podbrzusze. Zaraz dostane na glowe:(
Bree lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Ech te szputale
trzeba sie prosić żeby ktoś się zainteresował
Bree lubi tę wiadomość
Amerie trzymaj się kochana na pewno będzie dobrze trzymam kciuki!
Ja się zawijam dziś może wejdę wieczorem o ile wiadomości będą dobre bo chyba dziś moja psychika już ma dość..
Nie dziękuję za Wasze kciuki żeby nie zapeszyć.
Katarzyna za Twoją wizytę także trzymam mocno kciuki!
Miłego dnia kochaneBunia86, Bree, Kaśku lubią tę wiadomość