X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Kosia Nowa

Wysłany: 11 marca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też do Was dołączam :) Termin - 7.10.2015 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 10:20

Kaśku, paula1, Bunia86, Bree, FreshMm, aniacicha lubią tę wiadomość

16uds65gi5dorqvl.png[/link]
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola21 siniak juz prawie niewidoczny..teraz robie tylko po lewej stronie bo mniej boli i nie ma siniakow :))))

Bunia86, Bree lubią tę wiadomość

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia - to trzymam mocno kciuki!!!! na wizycie musi być wszystko ok i będzie!! a na policji powodzenia :)

Asieńka - no to najpóźniej w poniedziałek masz się tu do nas odezwać z dobrymi wiadomościami :) jak potrzebujesz to odpocznij trochę i wracaj :)

Kaśku - no faktycznie Cię osłabiło, mi się na tą porę nic nie dzieje ale chyba też sięgnę po mleko z miodem, masłem i czosnkiem tak na wszelki wypadek i Ty też pij to może już więcej nie wyskoczy ;), kuruj się :)

Bunia - już dziś trzymam kciuki!! :)

Kosia - witamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 10:32

Kaśku, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    Ola21 siniak juz prawie niewidoczny..teraz robie tylko po lewej stronie bo mniej boli i nie ma siniakow :))))

eee no to luzik!! :) ja mam dalej tylko czerwone kropki i mam nadzieję że siniaka się nie doczekam :P

Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kosia !! :-)
    Fajnie że dołączyłaś !!

Ola dzięki za radę tak zrobię ...tylko ja nadal gazu nie mam :-/
    A wieczorem odkryłam że oznacza to u mnie nie tylko że nie mogę obiadku zrobić czy teraz mleczka zagrzać ale też to że kaloryfery zimne (to pikuś) ale nie mam ciepłej wody w kranie!! wrrrr

Pozytywne jest to że mają włączyć dziś popołudniu. Bo już chciałam biec i kupić czajnik elektryczny :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 10:57

ola.321, Bree lubią tę wiadomość

8R8Zp1.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasku, ale jaka to dobra wymówka żeby znowu pizze zamówić :D wczoraj z racji święta facetów miałam nadzieję mojego wyciągnąć na pizzę, ale się nie dał...dzis będzie na kolację domowa :) jutro mamy 7 rocznicę związku, więc mam nadzieję że wyskoczymy do jakiejś restauracji :) ja tam mogłabym codziennie stołować sie na mieście :)

Kaśku, Małgorzatka, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka_86 wrote:
    Malgorzatka, wiem ze zycie jest nieprzewidywalne i rozumiem, ze dziewczyny chca sie podzielic i potrzebuja wsparcia i naprawde bardzo mocno je sciskam. Po prostu czasem potrzebuje malego resetu. Mimo ze to moja trzecia ciaza podchodze do niej bardzo emocjonalnie, moze dlatego ze jestem teraz starsza, ze troche sie staralismy i bardzo mi zalezy. Moze rzeczywiscie trzeba wziac gleboki oddech i myslec dalej pozytywnie. W poniedzialekmam usg i wierze w to ze wszystko jest dobrze i dzidziulek rosnie zdrowo, tego tez wsxystkim zycze.
    Rozumiem Cię Słońce i nic złego nie miałam na myśli :) To również moja 3 ciaża i tak jak Ty podchodzę emocjonalnie z resztą nie da się podejść inaczej :) :) Chodzi mi tylko żeby tu wciąż było nas jak najwięcej bo raźniej jest jak jedna drugą wesprze ;) Tak jak Olcia napisała wracaj najpóźniej w Poniedziałek :) My tu czekamy i trzymamy kciuki Słońce :* :* A na kaszel bo też Ci miałam odpisać to polecam Stodal :) też jest homeopatyczny i bardzo skuteczny :) :)

Bree lubi tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj aanaa plan brzmi bardzo zachęcająco ale... wczoraj nie mogłam się powsttrzymać i zjadłam całą pizze .. sama. Chyba nie musze pisać żę to potem trochę odchorowałam .. :-/
    Dziś mam postanowienie zdrowego odżywiania :-) Właśnie zjadłam sałatkę z sałaty, rzodkiewki i pomidorków w śmietanie :-D
    Do tego miały być kanapki ale jakoś pieczywo przestało się do mnie uśmiechać :-P

Ale jeśli macie rocznicę to jak najbardziej popieram restaurację :-)
    Gratulacje!! 7 lat to ważna rocznica :-)
    My po 7 latach związku się pobraliśmy a po kolejnych 7 udało się zajść w ciążę :-D

Bree lubi tę wiadomość

8R8Zp1.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Kasku, ale jaka to dobra wymówka żeby znowu pizze zamówić :D wczoraj z racji święta facetów miałam nadzieję mojego wyciągnąć na pizzę, ale się nie dał...dzis będzie na kolację domowa :) jutro mamy 7 rocznicę związku, więc mam nadzieję że wyskoczymy do jakiejś restauracji :) ja tam mogłabym codziennie stołować sie na mieście :)
    hehe pięknie :D czasem się należy :P ale powiem Ci że dobrze kombinujesz :) :)

Nynusia trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :) :) :)

Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj prace zaczynam o 15, nogi nadal bolą, ale odpoczywam i jest troche lepiej, ale samopoczucie kiepskie, aż mam wyrzuty sumienia, ze praktycznie wszystko robi mąż
    Dziewczyny współczuję strat, przezylam to 4miesiace temu i wiem, ze to trudne.

Bree lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ściskam mocno, Anastazjaa i Tomania :( Jestem z Wami duchem. Tydzień zaczął się smutno, trzymam kciuki, byście szybko cieszyły się kolejnym szczęściem.

Bree lubi tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra co za pogrom u Nas :(

Ok, racjonalnie należało przyjąć, że w pełnym składzie nie dotwamy do października, ale aż tyle aniołkowych mam!!!???

Proszę niech to będzie koniec :(

Anastazjaa, Tomania - tulę mocno!!!

Nynusia ja też dzisiaj idę koło 18:00. Wszystko będzie dobrze - MUSI!!

ola.321, meeegi1771, Małgorzatka, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomania ściskam :*

ja dzisiaj mam minimalnie wiecej sił ale pogoda nie dopisuje...
    pewnie skonczy się spaniem po pracy...
    dzwonilam do laboratorium są już moje wyniki :D odbiore dzisiaj i pochwale się ... mam nadzieje ze wszystko ok ...

na kaszel i gardło pomogły mi pastylki i syrop prenalen :)

ola.321, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katzrzyna87 - to obie z Nynusią macie na 18 :) trzeba będzie kciuki w obu rękach trzymać na raz ;)

aagatkaa - no bardzo dobrze że mąż wszystko robi :) Ty odpoczywaj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 11:50

Bree lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    Katzrzyna87 - to obie z Nynusią macie na 18 :) trzeba będzie kciuki w obu rękach trzymać na raz ;)

Ja pewnie wejdę później, bo u Nas zawsze jest opóźnienie. Tak się zastanawiam, czy jak bedę miała usg, nie spytać gin czy może poprosić moją mamę (ona mnie dzisiaj zawozi). Niech zobaczy swojego wnuka/wnuczkę :)

Co o tym myślicie?

Bree lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju poszłam do miasta zrobiłam drobne zakupy na obiad i myślałam ,że już nie dojdę ale Mnie zmęczenie dopadło okropnie ! Powalilam się na łoże i nie wiem jak stąd się podnieść teraz trochę roboty Mam w domu jeju. Nawet trochę siły nie Mam ! Boje się myślec co to będzie za kilka miesięcy ! :D
    Moja Mama najchętniej co wizytę by ze Mną chodziła :) weź pewnie ,ucieszy się na pewno :)

Katarzyna87, Bree lubią tę wiadomość

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny jestescie kochane
    I tak nie moge sie powstrzymac i zagladam do was, tak juz sie zzylam z wami
    Za dzusiejsze wizyty oczywiscie trzymam kciukasy
    Co do kaszlu to juz seria prenalen wdrozona, choc ciezko mi przelknac syrop, gdyz czosnkowy posmak w polaczeniu ze slodycza owocow kieruje mnie tylko w jedno miejsce, ale poki co daje rade, niestety chyba rozkladam sie nie tylko kaszlowo, bi jyz zaczyna mnie lamac w kisciach, bolec glowa... Tylko zebym goraczki nie dostala bo o zwolnieniu moge pomarzyc, po pracy ide od razu pod kolderke.

ola.321, Bree lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jezeli kiedykolwiek wpadne na pomyśl aby na śniadanie zjeść zapiekankę z majonezem i ketchupem, to przypomnicie mi jak się czułam bleeeee...

ola.321, Małgorzatka, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeeggg...tak nie będzie 9miesiecy, drugi trymestr jest naprawdę super, w zyciu sie tak dobrze nie czulam

meeegi1771, Kasia82, Bree lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna - jeżeli będziesz chciała to czemu nie :).
    To zależy od indywidualnego podejścia, ja pewnie bym się nie zdecydowała - może na późniejszym etapie :).

Bree lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
‹‹ 409 410 411 412 413 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ