Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aagatkaa1984 wrote:Kasia ja to się w ogóle czuje jak stara baba
Ja też ostatnio jestem w nie najlepszej formie. Kochana, byle przetrwać do drugiego trymestru!
Dziś miałam pierwsze badania. Bałam się, że nie dojadę. Przegryźć nic nie można, a jeszcze te mdłości. Na szczęście rześkie powietrze trochę pomogło i weszłam bez kolejki jako pierwsza. Bałam się zmasowanego ataku starszych osób... w końcu wiadomo jak to bywa w przychodniach.Jednak zanim się zorientowali, byłam już w środku. Panie same mnie wywołały, więc komentarzy nie słyszałam.Bree, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Nynusia, po wozy i widzimy Cie tu z dobrymi wiadomościami.
Kasia, o świeżym powietrzu w Wawie można pomarzyć, wszędzie tylko czuje smród papierosów i przepraszam, ale niemytych ludziWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 13:42
Bree lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Nynusia, po wozy i widzimy Cie tu z dobrymi wiadomościami.
Kasia, o świeżym powietrzu w Wawie można pomarzyć, wszędzie tylko czuje smród papierosów i przepraszam, ale niemytych ludzi
Zależy gdzie się mieszka w Warszawie. Ja mieszkam na obrzeżach, tu też pracuję i obecnie rzadko odwiedzam śmierdzące miejsca.Ja mówiłam o rześkim rannym powietrzu, a jeśli nie jest się w ścisłym centrum, to tragedii nie ma.
Bree lubi tę wiadomość
-
Troche mnie nie bylo ale juz nadrabiam....
Anastazja... strasznie przykro mi i wspolczuje Ci z calego serca
jesli moglabym w jakikolwiek sposob pomoc to mozesz na mnie liczyc, tez jestem po stracie fasolki...ale postanowilam zostac na tym forum, na poczatku nie bylo latwo ale po czasie bardzo mi to pomoglo...otrzymalam tu bardzo duze wsparcie za ktore jestem wdzieczna wszystkimmiedzy innymi dzieki temu jakos sie trzymam
Malgorzatka - kazdy z nas ma chyba lepsze i gorsze dni, a po deszczu zawsze przychodzi slonce
nat_alia, zrobie wszystko - obiecuje - zeby jak najszybciej pochwalic sie tu powrotem fasolki
tomania2806trzymaj sie kochana, tak mi przykro z powodu Twojej straty :* Mam nadzieje ze wszystkie aniolkowe mamusie jakos wzajemnie beda sie wspierac i kolejna ciaza bedzie dla nas bezproblemowa, udana, zdrowa i spokojna...
Asienka_86 do rychlego zobaczenia - szczerze - nie dziwie sie Twojej reakcji, sama mialam opory zeby tu cokolwiek napisac zeby nie stresowac
reszty ekipy...wiec sie Tobie nie dziwie ze narazie bierzesz od nas urlop
Nynusia trzymam kciuki, za przesluchanie i caloksztalt, ze tez takimi rzeczami musza Ci glowe zawracac...
Kosia witamy na pokladzie, wez sie rozgosc
Kasia trzymam kciuki za Twoja wizyte - zapewne bedzie owocna i przyniesie same dobre wiesci!!!
Amerie trzymam kciuki z calych sil ile sie da!!!
Bunia86 takie doly to chyba normalka, czlowiek zyje w ciaglym napieciu i zamartwia sie o bobaska, to nas kosztuje zle samopoczuciebedzie dobrze, zobaczysz
Katarzyna87, Kasia82, Bunia86, magdaa, malgo86, ola.321, Kaśku, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobietki musimy być silne i nie poddawać się. Wszystkie nas łączy jedno CHCEMY BYĆ SZCZĘŚLIWYMI MATKAMI . I BĘDZIEMY:-) Choć niestety droga do tego celu jest trudna to będziemy próbować do skutku bo jesteśmy silne:-) gorzej z naszymi mężczyznami;-)))
Ja też się obawiam kolejnej ciąży i strach przed nią mnie paraliżuje ale będę dążyła do upragnionego celu. Wierze że mój synek nie jest przypadkiem i mimo 2kolejnych straconych ciąż w końcu uda mi się donosić szczęśliwie ciążę.
Dziewczyny 3mam za Was mocno kciuki!malgo86, Kasia82, Bree, ola.321, Bunia86, Kaśku, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Bree jak zawsze ciepłe słowa od Ciebie płyną
Dziękuję :* Jesteś cudowna
Kasia82, Bree, aghnies lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
A ja mam w piątek obciążenie glukozą na czczo, żebym hafta tylko nie puściła ta glukozą.
Kasia ja tez wierzę, ze w końcu mi sie uda, dziewczyny jesteś i zdrowe, co może iść nie tak? Strach będzie, ale pamiętajcie, ze wasze dzieci juz ten strach czuja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 14:19
Bree lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Kasia82 Ty chyba co pilas
oniesmielona jestem
Tak, upiłam się herbatą.Ty wiesz, moja Droga, że ja się na Tobie poznałam, a jeśli ktoś staje mi się bliski, nie szczędzę dobrych słów.
W przeciwieństwie do osób, za którymi nie przepadam, a są i takie. Wtedy bywam uszczypliwa.
Bree, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
W ogole to dzisiaj robilam dwa testy, ciazowy i owulacyjny, troche sie z tym glupio czulam ale glupie czucie to dla mnie nie nowosc
Na jednym i drugim wyszly mi dwie kreski ale to hcg podobno moze falszowac test ovu wiec wzielam na wstrzymanie z radoscia...zero entuzjazmu... no dobra troszeczke bylobo ten ciazowy juz jakby bladszy...zachowam i powtorze za kilka zdni bede widziala czy jasnieje nadal...pobolewal mnie dzisiaj jajnik, temperatura lekko, nieznacznie drgnela w dol... rano obudzila mnie ochota na seksik
Moze to owulacja jest u bram?
W sobote lekarz...mam nadzieje ze niczym mnie nie zmartwi...
A ja juz jestem gotowa zeby Was scigac w tym mamuskowym maratonie
Przykro mi z powodu aniolkowych mam, sama to przeszlam, i nie tylko ja bo wiele z nas to przeszlo, wiec wiemy jakie to uczucie...gdybym mogla jakos pomoc to piszcie do mnie, moze razem bedzie latwiej chociaz wiem ze najczesciej rozpacz jest tak ogromna ze chce sie byc samemu, albo w ogole nie chce sie byc...
Ale gdyby ktos chcial to jestem i moge porozmawiac...
buziali kobietki...duuuuuzo pozytywnej energii, zdrowia i spokojuKasia82, magdaa, Bunia86, Kaśku lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:A ja mam w piątek obciążenie glukozą na czczo, żebym hafta tylko nie puściła ta glukozą.
Kasia ja tez wierzę, ze w końcu mi sie uda, dziewczyny jesteś i zdrowe, co może iść nie tak? Strach będzie, ale pamiętajcie, ze wasze dzieci juz ten strach czuja.
Agacia, test obciążenia glukozą robi się znacznie później, dopiero jakoś w drugiej połowie ciąży. Teraz będziesz miała badany poziom glukozy, to nie jest to samo badanie, ale wiem, że nazwa może być myląca. Ja miałam dziś m.in. badanie glukozy i nic nie piłam.Bree lubi tę wiadomość