Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nO z tym skorpionem zartowalam choc mam nadzieje ze sie szybciej wylkuje moj bobas, moj szef i wspolpracownica to skorpiony i miec takiego pamietliwego perfekcjoniste w domu to ciezka sprawa, a juz w ogole w moim ulubowaniu kontrolowanego balaganu
Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Bunia86 ja mam na drugie Kasia ale jetem strzelcem - 25 listopad
dzień moich imienin
Bree, Kasia82 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja też chaiałam zrobić tatuaż przed latem ale musi poczekać trochę
Bree lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Hej dziewczyny ! trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Tule mocno Tomania
Ja juz nie moge sie doczekać moze po weekendzie wybiore sie na jakies zakupki bo chyba zostaje az do swiat w Polsce ! Mam nadzieje ze moj facet sobie poradzi tyle czasu ;ooo mam czas do wieczora zeby podjac decyzje ! A kompletnie nie wiem co zrobic!!
Miłego dnia każdej zyczeBree lubi tę wiadomość
-
aniacicha wrote:Kobity wrociłam z zakupów musiałam się wybrać by nie oszaleć sama w domu:)
Ii obkupiłam sięhumor mam dobry jak zawsze po zakupach
3mam mocno kciukasy za dziewczyny które mają dziś wizytę :*
Anula, bo nic nie poprawia tak kobiecie humoru jak zakupy.
Ja zbieram srebrne charmsy do mojej bransoletki. Ostatnio wypatrzyłam bociana z zawiniątkiem i męczę teraz męża, żeby mi kupił.Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
soraya wrote:Hej dziewczyny ja od wczoraj na l4 dpoadla mnie jakas infekcja. Wczoraj nawet 37.5 temperatury dzis juz ok tylko nos zapchany i oslabienie. Dobrze ze mdlosci nie ma do tego.
Soraya, wracaj szybko do zdrowia. Dziewczyny, zakazuję Wam chorować! Zdrowe macie być!ola.321, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
U Mnie Moja Mama skorpion i brat
fakt charakterek Mamuśka to ma ,braciszek jeszcze młody i Mój ukochany 12 lat Ma ale dla Mnie to On ciągle malutki
tatuaż tez Mam pół pleców
Bree lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a swędzi was skóra? Mi już ze 2 tyg temu wyszły takie małe kropwczki na nogach - i na udach i na łydkach, swędzi strasznie ale głównie wieczorami i w nocy, smarowanie balsamem nie pomaga.
Bree lubi tę wiadomość
Hej dziewczyny. Czytam Was od samego początku ale boję się ddołączyć... termin mam na 4 października... wizytę miałam w 6 tygodniu i niby było ok. Kolejną mam teraz w piątek i strasznie się boję... mdłości nie miałam i nie mam piersi raz bolą trochę raz wcwcale. Ciągle czuje jakieś kłucie w okolicy jajników nie wiem co to i jak dłużej siedzę to ból w podbrzuszu tak jakby ucisk na pęcherz... strasznie się boję czy wy też macie takie dolegliwości?
ola.321, Kaśku, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
Bunia - a jakie te kropeczki? ja mam skłonności do pokrzywki i teraz częściej na nią cierpię
Aguś - nie ma co się baćdołączaj do nas śmiało
. Te objawy o których piszesz są raczej ok
- ja też je miałam/mam. Ból piersi jest raz większy raz mniejszy, a co do mdłości to podobno nie wszyscy je mają
. Co do jajników to może podbrzusze bardziej po bokach Cię boli?? ja jajników nie czuję często, bardziej ból po bokach przy gwałtowniejszym ruchu. Witamy
Bree lubi tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Mnie nie swędzi, ale od czasu snu, w którym jeździłam na gokardzie, mam bolesne skurcze w lewej łydce. Nie wiem czy coś mogę na to brać. W pon. zapytam lekarza.
musisz zdecydowanie zrezygnować z gokartów bo Ci nie służą, a jedyną radą na zakwasy to chyba je przeczekać
, przynajmniej ja nigdy na nie sposobu nie znalazłam
.
Kasia82, Bree lubią tę wiadomość