Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aagatkaa1984
Ja glukoze moge za Ciebie wypic bo bardzo llubie i pasuje mi jej smak, moge wcinac na sucho z torebki
pamietam ze jak laska w laboratorium na tescie kazala mi to wypic to powiedziala z emam stanac blisko umywalki...
nie wiedzialam o co jej chodzi, dopiero pozniej mi wytlumaczyla
A ja poprosilam o dolewke bo mi sie strasznie pic chcialoAle miala mine
Kasia82 Ty jestes spod Strzelca czy jakJk kogos lubie to go kocham, a jak nie lubie to przytulam lopatą
Fajnie ze tak o mnie myslisz, starsznie mi milo ale az dziwnie sie czuje z tym z emnie mozna lubiec
Tez Cie lubie, zeby nie byloIde na miasto, moze Ci cos kupic
???
aagatkaa1984 paczki to byl moj przysmak ciazowy, potrafilam zjesc kilka paczek (po 5 szt) dziennie
Asienka_86 zdrowiej!!!
aagatkaa1984 nigdzie stad nie uciekne, nawet jak sie zapisze kiedys do innej grupy to i tak tutaj bede najwiecej przesiadywac
co do tego testu na glukoze to mi kazali wypic ten proszek (glukoze) z woda ale to w poprzednich ciazach wec nie wiem jak teraz jest
Ide zaraz na miasto, trzymajcie sie i nie robcie niczego czego ja bym nie zrobila :*FreshMm, Kasia82, Bunia86, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:aagatkaa1984
Ja glukoze moge za Ciebie wypic bo bardzo llubie i pasuje mi jej smak, moge wcinac na sucho z torebki
pamietam ze jak laska w laboratorium na tescie kazala mi to wypic to powiedziala z emam stanac blisko umywalki...
nie wiedzialam o co jej chodzi, dopiero pozniej mi wytlumaczyla
A ja poprosilam o dolewke bo mi sie strasznie pic chcialoAle miala mine
Kasia82 Ty jestes spod Strzelca czy jakJk kogos lubie to go kocham, a jak nie lubie to przytulam lopatą
Fajnie ze tak o mnie myslisz, starsznie mi milo ale az dziwnie sie czuje z tym z emnie mozna lubiec
Tez Cie lubie, zeby nie byloIde na miasto, moze Ci cos kupic
???
aagatkaa1984 paczki to byl moj przysmak ciazowy, potrafilam zjesc kilka paczek (po 5 szt) dziennie
Asienka_86 zdrowiej!!!
aagatkaa1984 nigdzie stad nie uciekne, nawet jak sie zapisze kiedys do innej grupy to i tak tutaj bede najwiecej przesiadywac
co do tego testu na glukoze to mi kazali wypic ten proszek (glukoze) z woda ale to w poprzednich ciazach wec nie wiem jak teraz jest
Ide zaraz na miasto, trzymajcie sie i nie robcie niczego czego ja bym nie zrobila :*
Jestem spod znaku raka.Pędź na miasto i kup coś dla siebie.
Bree lubi tę wiadomość
-
Zjadłam, wiecie, ze są paczki na parzę
Ja mam świra na punkcie swojej wagi, w poprzedniej ciąży przytylam tylko 6kg, z czego bylam bardzo dumna tu tak nie będzie na pewno
Co do wagi nie wiem czy wiecie, ale jest taka aplikacja moja ciąża z edziecko, wpisalam tam swoja wagę, a tam informacja masz nadwagę, skontaktuj sie z lekarzemBree, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny zjeść pączka? Zaraz cholera sama będę wyglądać jak poczek i z moich 48 kg, będzie 58
[/
Agatka Ty chudzielcuZjadaj śmiało tego pączka
Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
aagatkaa1984 wrote:Zjadłam, wiecie, ze są paczki na parzę
Ja mam świra na punkcie swojej wagi, w poprzedniej ciąży przytylam tylko 6kg, z czego bylam bardzo dumna tu tak nie będzie na pewno
Co do wagi nie wiem czy wiecie, ale jest taka aplikacja moja ciąża z edziecko, wpisalam tam swoja wagę, a tam informacja masz nadwagę, skontaktuj sie z lekarzem
Nadwagę? Agatka to ile Ty masz wzrostu? 1 metr ;p?Bunia86, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
Kasia też jestem rakiem i też Kasia mam na imie
Bree pisałaś poprzednio o tatuażach. Gdzie je masz?
Bree, Kasia82 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Kasia też jestem rakiem i też Kasia mam na imie
Bree pisałaś poprzednio o tatuażach. Gdzie je masz?
Najwiekszy to mam na udzie, jest to herb rodowy Maynard, jeszcze nie dokonczony, a inne to takie bardziej osobiste
Ale jestem typem osoby ktora zawsze powtarzala ze tatuaz to ostatnia rzecz ktora sobie zrobieMoj facete jest z zamilowania tatuarzysta ale na codzien jego profesja nie ma z tym nic zupelnie wspolnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 15:05
Bunia86, Amerie lubią tę wiadomość