Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia82 wrote:Mnie nie swędzi, ale od czasu snu, w którym jeździłam na gokardzie, mam bolesne skurcze w lewej łydce. Nie wiem czy coś mogę na to brać. W pon. zapytam lekarza.
Kasia82, Bree lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Bunia - a jakie te kropeczki? ja mam skłonności do pokrzywki i teraz częściej na nią cierpię
to są takie jakby twarde pryszczyki. w kolorze skóry są i swędza praktyczne tylko wieczorami
Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:to są takie jakby twarde pryszczyki. w kolorze skóry są i swędza praktyczne tylko wieczorami
no to nie wiem, ja mam takie jak po ugryzieniu komara jak się drapię. Krosteczki to nie wiem co może być. Jeżeli to alergiczne to mi lekarz pozwolił pić wapno, może Tobie też pomoże ale lepiej wcześniej zapytaj gina
.
Asieńka- no to nieźle cię rozłożyło, jutro musi być lepiej wygrzej się dziś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 18:08
Bree lubi tę wiadomość
-
Asieńka polóż się, sen jest dobrym lekarstwem. Do tego ciepła herbatka i może jakoś będzie :* Trzymaj się :*
Bree lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
ola.321 wrote:no to nie wiem
, ja mam takie jak po ugryzieniu komara jak się drapię. Krosteczki to nie wiem co może być. Jeżeli to alergiczne to mi lekarz pozwolił pić wapno, może Tobie też pomoże ale lepiej wcześniej zapytaj gina
.
Zapytam jutro jak będę na wizycie
W ogóle to przygotuję sobie listę pytań chybaw końcu idę do lekarza, który mam nadzieję w ogóle mnie zbada.
Dziś mam normalnie bóle okresowe. Macie je jeszcze? Ja dawno nie miałam już.
Moja koleżanka kiedyś miała coś takiego że zaczeły ją swędzić nogi i ręce i jest taka jakąś choroba w ciąży jak choleztaza czy coś takiego to u niej to miało związek coś z wątrobą
Bunia86 ja tak wczoraj pytałam moją lekarkę milion pytań na minutę
Ale teraz jestem spokojna
A co to boli okresowych to też miałam parę dni spokoju ale od wczoraj czuje momętami ból nawet w nocy mnie budzi:/Bree lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki
ale piszecie...ja nie nadążam niestety mimo dobrych chęci ;P czuję się okropnie...bez ,,mocy" zupełnie...ale z tego co czytałam nie tylko ja się tak czuję więc to pewne pocieszenie...mdłości straszliwe, okrutnie męczą, wymiotowałam co prawda tylko raz ale już nie wiem co gorsze...
Bree lubi tę wiadomość
-
Aguś26 nie martw się będzie dobrze
mnie też na początku bolało i ciągnęło w dole brzucha i poza tym nie wiele więcej czułam...dziś 8tydz0dz i już nie pamiętam jak to było nie odczuwać mdłości, zawrotów głowy itp. także ciesz się póki możesz
Bree lubi tę wiadomość
-
dzisiaj odebrałam wyniki i nie mogę sobie poradzić z interpretacją...
ale nic jutro wizyta to się przekonam
czy Wy wiecie, że ja z tego zaćmienia ,,ciążowego" nie zapłaciłam ostatnim razem za wizytę
masakra jakaś...przypomniałam sobie dopiero późnym wieczorem w domu...ale nic jutro ureguluję zaległości ;P
ola.321, aniacicha, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
A ja dziewczyny byłam wczoraj na wizycie... z miesiączki wychodzi mi 8t 5d, z usg 8t2d... maluch ma 1,74 cm
śmieszne takie małe
serduszko stuka 169/min.
Oprócz bólu piersi i senności brak jakichkolwiek objawów. Lekarz mówił, że najważniejszym objawem, jest objaw widoczny na usg, o resztę się nie martwić, bo każda ciąża jest inna. Męża nie wzięłam, czekał. Dla swojej spokojności
~Rewianka~, ola.321, aniacicha, Małgorzatka, Magnosia, FreshMm, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Maxymiliana wrote:dzisiaj odebrałam wyniki i nie mogę sobie poradzić z interpretacją...
ale nic jutro wizyta to się przekonam
czy Wy wiecie, że ja z tego zaćmienia ,,ciążowego" nie zapłaciłam ostatnim razem za wizytę
masakra jakaś...przypomniałam sobie dopiero późnym wieczorem w domu...ale nic jutro ureguluję zaległości ;P
Też mam takie zaćmienia!!! własnie!!! kolejny objawBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny