X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi kiedyś maż zalecił na zakwasy więcej wysiłku :) na drugi dzień nie wstałam z łóżka :)

Bree lubi tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To są okolice jajników nie wiem może to więzadła ale podobny ból miałam zawsze na owulacje... a ten ucisk na pęcherz przy dłuższym siedzeniU np przy biurku?

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cała panikuje przed wizytą...

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I takie ściągnięcie w dole brzucha też czuje...

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 wrote:
    Mnie nie swędzi, ale od czasu snu, w którym jeździłam na gokardzie, mam bolesne skurcze w lewej łydce. Nie wiem czy coś mogę na to brać. W pon. zapytam lekarza.
    Kasiu na pewno mozesz brac magnez, ja biore codziennie i mnie nogi nie bola a wczesniej w nocy nie dawalo mi to spac

Kasia82, Bree lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguśka26 spokojnie też mam takie bóle mam jeszcze ból jak bym miała zaraz dostać miesiaczkę
    Wczoraj rozmawiałam o tym z dr to jest podobno normalne nie ma się czł czym denerwować :)

Bree lubi tę wiadomość

201510287051.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńko, dziękuję. Jutro przejdę się do apteki, bo ten ból staje się nieznośny.

Bree lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    Bunia - a jakie te kropeczki? ja mam skłonności do pokrzywki i teraz częściej na nią cierpię :/

to są takie jakby twarde pryszczyki. w kolorze skóry są i swędza praktyczne tylko wieczorami :/

Bree lubi tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz leze pod koldra, niestety kaszel sie nasila i bol glowy wraca. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.

Bree lubi tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    to są takie jakby twarde pryszczyki. w kolorze skóry są i swędza praktyczne tylko wieczorami :/

no to nie wiem :/, ja mam takie jak po ugryzieniu komara jak się drapię. Krosteczki to nie wiem co może być. Jeżeli to alergiczne to mi lekarz pozwolił pić wapno, może Tobie też pomoże ale lepiej wcześniej zapytaj gina :/.

Asieńka- no to nieźle cię rozłożyło, jutro musi być lepiej wygrzej się dziś :/.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 18:08

Bree lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka polóż się, sen jest dobrym lekarstwem. Do tego ciepła herbatka i może jakoś będzie :* Trzymaj się :*

Bree lubi tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    no to nie wiem :/, ja mam takie jak po ugryzieniu komara jak się drapię. Krosteczki to nie wiem co może być. Jeżeli to alergiczne to mi lekarz pozwolił pić wapno, może Tobie też pomoże ale lepiej wcześniej zapytaj gina :/.

Zapytam jutro jak będę na wizycie :)
    W ogóle to przygotuję sobie listę pytań chyba :) w końcu idę do lekarza, który mam nadzieję w ogóle mnie zbada.

Dziś mam normalnie bóle okresowe. Macie je jeszcze? Ja dawno nie miałam już.

ojxeej28a64grrny.png

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja takie bóle miałam w dniach kiedy był termin @, wcześniej może kilka razy ale raczej delikatne. Teraz już chyba nie mam raczej.
    Pewnie że zapisz sobie wszystkie pytania :) powodzenia jutro!!

Bree lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka kiedyś miała coś takiego że zaczeły ją swędzić nogi i ręce i jest taka jakąś choroba w ciąży jak choleztaza czy coś takiego to u niej to miało związek coś z wątrobą
    Bunia86 ja tak wczoraj pytałam moją lekarkę milion pytań na minutę :)
    Ale teraz jestem spokojna
    A co to boli okresowych to też miałam parę dni spokoju ale od wczoraj czuje momętami ból nawet w nocy mnie budzi:/

Bree lubi tę wiadomość

201510287051.png
  • Maxymiliana Przyjaciółka

Wysłany: 11 marca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :) ale piszecie...ja nie nadążam niestety mimo dobrych chęci ;P czuję się okropnie...bez ,,mocy" zupełnie...ale z tego co czytałam nie tylko ja się tak czuję więc to pewne pocieszenie...mdłości straszliwe, okrutnie męczą, wymiotowałam co prawda tylko raz ale już nie wiem co gorsze...

Bree lubi tę wiadomość

ex2bx1hpt83cubqi.png

Wysłany: 11 marca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 nie martw się będzie dobrze ;) mnie też na początku bolało i ciągnęło w dole brzucha i poza tym nie wiele więcej czułam...dziś 8tydz0dz i już nie pamiętam jak to było nie odczuwać mdłości, zawrotów głowy itp. także ciesz się póki możesz ;)

Bree lubi tę wiadomość

ex2bx1hpt83cubqi.png

Wysłany: 11 marca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj odebrałam wyniki i nie mogę sobie poradzić z interpretacją...:/ ale nic jutro wizyta to się przekonam ;) czy Wy wiecie, że ja z tego zaćmienia ,,ciążowego" nie zapłaciłam ostatnim razem za wizytę :P masakra jakaś...przypomniałam sobie dopiero późnym wieczorem w domu...ale nic jutro ureguluję zaległości ;P

ola.321, aniacicha, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

ex2bx1hpt83cubqi.png
  • pasazerka Przyjaciółka

Wysłany: 11 marca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny byłam wczoraj na wizycie... z miesiączki wychodzi mi 8t 5d, z usg 8t2d... maluch ma 1,74 cm :) śmieszne takie małe :) serduszko stuka 169/min.

Oprócz bólu piersi i senności brak jakichkolwiek objawów. Lekarz mówił, że najważniejszym objawem, jest objaw widoczny na usg, o resztę się nie martwić, bo każda ciąża jest inna. Męża nie wzięłam, czekał. Dla swojej spokojności ;)

~Rewianka~, ola.321, aniacicha, Małgorzatka, Magnosia, FreshMm, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

f2w3yx8dlrt8yio0.png
  • pasazerka Przyjaciółka

Wysłany: 11 marca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maxymiliana wrote:
    dzisiaj odebrałam wyniki i nie mogę sobie poradzić z interpretacją...:/ ale nic jutro wizyta to się przekonam ;) czy Wy wiecie, że ja z tego zaćmienia ,,ciążowego" nie zapłaciłam ostatnim razem za wizytę :P masakra jakaś...przypomniałam sobie dopiero późnym wieczorem w domu...ale nic jutro ureguluję zaległości ;P

Też mam takie zaćmienia!!! własnie!!! kolejny objaw ;)

Bree lubi tę wiadomość

f2w3yx8dlrt8yio0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasazerka, Bunia, Maxymiliana - jestemy wszystkie w tym samym tygo/dniu, tj. 8+5 :)

Pasazerka, gratuluje maluszka. Ladnie rosnie :)

Bunia86, Bree lubią tę wiadomość

‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ