X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na ip jeśli nie plamie to odesla mnie do domu... nie mają ludzkiego podejścia

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może rzeczywiście to macica mi na ten pęcherz naciska i dlatego tak ciągle czuje w 6 tyg też tak miałam później przeszło i teraz znów wróciło

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wtedy pani gin mówiła że to normalne ale nie mówiła jak długo mogę czuć taki dyskomfort

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli was za bardzo mecze to mnie wywalcie stąd ale nie mam kogo się poradzić w chwili obecnej

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia i Pasażerka gratuluję kcohane :) :) :) :)

Czekam jeszcze na wieści od Nynusi i Kasi ;) ;)

Aguś :D przestań świrować bo zwariujesz nie wywalimy Cię stad ale daj sobie spokoj z szukaniem objawów i całą resztą :) a serio jeśli coś Cię niepokoi to szpital lub ginekolog jutro .... Internet nie pomoże a zaszkodzisz sobie sama tym stresem ;) :) ;)

Magnosia, ~Rewianka~, Bunia86, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a dwa z tego co czytam Twoje posty to cały czas piszesz o tym bólu najpierw męczyłaś wrześniówki od 1 lutego a teraz tutaj :) Dobra rada - uspokój myśli ;) i przestań zwracać uwagę na ten ból i załóż legginsy może już uciskają spodnie :D

pasazerka, magdaa, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No meczylam je ale stamtąd poszłam bo one tylko się tam kłócą i żadnej dobrej rady nie dają. Ignorowaly moje pytania a ja się martwię. Noszę dresy W których odcielam już nawet gumkę

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzesniowki marzyłam o ból jajników ale mnie zignorowaly teraz tych jajników już tak nie odczuwam tylko ciągły ucisk pęcherza

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszko, przez internet ani nasze dobre rady się nie wyleczysz. Po pierwsze myślę, że nie ma powodu do obaw, a po drugie stres bardziej zaszkodzi dziecku niż to, czego się doszukujesz. Nie gniewaj się, ale ciąża to już taki stan, że tu coś kłuje, tu strzyka, a tam boli. Jeśli każdy objaw będziesz tak przeżywać, to ześwirujesz do porodu. Uspokój się, wycisz, a będzie dobrze. :)

Małgorzatka, Bunia86, Bree, EwelKa wielka lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, ja tez miałam tak, że przez dwa dni miałam taki ucisk w dole brzucha. Przeszło. Lekarz powiedziała mi, że to normalne, macica i okolice się rozciągają, nasze ciało to odczuwa po prostu :) Nie martw się. Gdyby ból był bardzo silny a do tego wystąpiło plamienie wówczas bez pytań jedź na IP.

Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość

• Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 wrote:
    No meczylam je ale stamtąd poszłam bo one tylko się tam kłócą i żadnej dobrej rady nie dają. Ignorowaly moje pytania a ja się martwię. Noszę dresy W których odcielam już nawet gumkę
    Ale więcej Ci i tak pomóc nie możemy ja też odczuwam często jakies bole i kłucia i pomaga również lezenie więc jestem na 100% pewna że to rozciągająca się macica dzidek robi sobie miejsce a to już u nas 11 tydzień :) Dzidek rośnie i to szybko :) Obciążone więzadła pęcherz wszystko ejst unerwione i reaguje :) :) . Pecherz w ciąży najbardziej cierpi :) ten obrazek świetnie to pokazuje ;)
    11f7b4c6.png

I szczerze od serca polecam spokój :) :) :) Pozytywne myslenie a jeśli naprawdę Cię coś niepokoi to tylko lekarz rozwieje twoje wątpliwości podczas badania :) :) :)

Katarzyna87, Magnosia, Kasia82, magdaa, Bunia86, miska2503, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka - ale super rysunek!!! mega :)

Bree lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny skoro mi leżenie też pomaga musi to być normalne byle do piątkowej wizyty... mam nadzieję że będzie ok

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A macie już brzuszki? Ja brzuszek mały zawsze miałam i jak na razie nie widzę żeby coś uroslo

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 wrote:
    Dziękuję dziewczyny skoro mi leżenie też pomaga musi to być normalne byle do piątkowej wizyty... mam nadzieję że będzie ok
    pewnie że będzie :* :* nie stresuj się i zaglądaj do nas ;) potrafimy pocieszyć rozśmieszyć czasem wkurzyć ale w gronie raźniej :D :D

Aguś26, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja już mam mały brzuszek, nawet dziś pierwszą fotkę strzeliłam (a tak dokładnie to mąż mi strzelił) :)

PS Ale to moja druga ciąża, w pierwszej na tym etapie nie było jeszcze nic widać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:24

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka wrote:
    pewnie że będzie :* :* nie stresuj się i zaglądaj do nas ;) potrafimy pocieszyć rozśmieszyć czasem wkurzyć ale w gronie raźniej :D :D
    Czytam was od samego początku i przeżywam wszystko z wami

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po...więc tak. Moja gin nie zgadza się z tym na ip - to nie jest krwiak. Coś tam jest, ale ona nie jest w stanie powiedzieć co. Za 3tyg się okaże.

Mój fasol ma 1,38cm i bijące serducho :)

d6c1f24fc1dc54bemed.jpg

Na tym zdjęciu wygląda jak potworek ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:24

Małgorzatka, Aguś26, Magnosia, ola.321, pasazerka, magdaa, aghnies, Muffinka1019, paula1, Bunia86, FreshMm, Zajsonek, meeegi1771, nat_alia, miska2503, Kaśku, EwelKa wielka, dodinka, Bree lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia wrote:
    No ja już mam mały brzuszek, nawet dziś pierwszą fotkę strzeliłam (a tak dokładnie to mąż mi strzelił) :)

PS Ale to moja druga ciąża, w pierwszej na tym etapie nie było jeszcze nic widać.
    Ciekawe kiedy u mnie się pojawi :-)

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 wrote:
    A macie już brzuszki? Ja brzuszek mały zawsze miałam i jak na razie nie widzę żeby coś uroslo
    a taki mam cyknęłam foto minutkę temu ;)
    6ad38905.jpg

a tak było w 7 tyg ;)
    a387ba5e.jpg

ola.321, Magnosia, magdaa, Muffinka1019, Bunia86, FreshMm, meeegi1771, miska2503, Kaśku, dodinka, Bree lubią tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
‹‹ 416 417 418 419 420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ