Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magnosia i Pasażerka gratuluję kcohane
Czekam jeszcze na wieści od Nynusi i Kasi
Aguśprzestań świrować bo zwariujesz nie wywalimy Cię stad ale daj sobie spokoj z szukaniem objawów i całą resztą
a serio jeśli coś Cię niepokoi to szpital lub ginekolog jutro .... Internet nie pomoże a zaszkodzisz sobie sama tym stresem
Magnosia, ~Rewianka~, Bunia86, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Aga a dwa z tego co czytam Twoje posty to cały czas piszesz o tym bólu najpierw męczyłaś wrześniówki od 1 lutego a teraz tutaj
Dobra rada - uspokój myśli
i przestań zwracać uwagę na ten ból i załóż legginsy może już uciskają spodnie
pasazerka, magdaa, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Agnieszko, przez internet ani nasze dobre rady się nie wyleczysz. Po pierwsze myślę, że nie ma powodu do obaw, a po drugie stres bardziej zaszkodzi dziecku niż to, czego się doszukujesz. Nie gniewaj się, ale ciąża to już taki stan, że tu coś kłuje, tu strzyka, a tam boli. Jeśli każdy objaw będziesz tak przeżywać, to ześwirujesz do porodu. Uspokój się, wycisz, a będzie dobrze.
Małgorzatka, Bunia86, Bree, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś, ja tez miałam tak, że przez dwa dni miałam taki ucisk w dole brzucha. Przeszło. Lekarz powiedziała mi, że to normalne, macica i okolice się rozciągają, nasze ciało to odczuwa po prostu
Nie martw się. Gdyby ból był bardzo silny a do tego wystąpiło plamienie wówczas bez pytań jedź na IP.
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Aguś26 wrote:No meczylam je ale stamtąd poszłam bo one tylko się tam kłócą i żadnej dobrej rady nie dają. Ignorowaly moje pytania a ja się martwię. Noszę dresy W których odcielam już nawet gumkę
Dzidek rośnie i to szybko
Obciążone więzadła pęcherz wszystko ejst unerwione i reaguje
. Pecherz w ciąży najbardziej cierpi
ten obrazek świetnie to pokazuje
I szczerze od serca polecam spokójPozytywne myslenie a jeśli naprawdę Cię coś niepokoi to tylko lekarz rozwieje twoje wątpliwości podczas badania
Katarzyna87, Magnosia, Kasia82, magdaa, Bunia86, miska2503, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Aguś26 wrote:Dziękuję dziewczyny skoro mi leżenie też pomaga musi to być normalne byle do piątkowej wizyty... mam nadzieję że będzie ok
potrafimy pocieszyć rozśmieszyć czasem wkurzyć ale w gronie raźniej
Aguś26, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
No ja już mam mały brzuszek, nawet dziś pierwszą fotkę strzeliłam (a tak dokładnie to mąż mi strzelił)
PS Ale to moja druga ciąża, w pierwszej na tym etapie nie było jeszcze nic widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:24
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Już po...więc tak. Moja gin nie zgadza się z tym na ip - to nie jest krwiak. Coś tam jest, ale ona nie jest w stanie powiedzieć co. Za 3tyg się okaże.
Mój fasol ma 1,38cm i bijące serducho
Na tym zdjęciu wygląda jak potworek ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:24
Małgorzatka, Aguś26, Magnosia, ola.321, pasazerka, magdaa, aghnies, Muffinka1019, paula1, Bunia86, FreshMm, Zajsonek, meeegi1771, nat_alia, miska2503, Kaśku, EwelKa wielka, dodinka, Bree lubią tę wiadomość
-
Magnosia wrote:No ja już mam mały brzuszek, nawet dziś pierwszą fotkę strzeliłam (a tak dokładnie to mąż mi strzelił)
PS Ale to moja druga ciąża, w pierwszej na tym etapie nie było jeszcze nic widać.Bree lubi tę wiadomość
-
Aguś26 wrote:A macie już brzuszki? Ja brzuszek mały zawsze miałam i jak na razie nie widzę żeby coś uroslo
a tak było w 7 tyg
ola.321, Magnosia, magdaa, Muffinka1019, Bunia86, FreshMm, meeegi1771, miska2503, Kaśku, dodinka, Bree lubią tę wiadomość